Konturówki do ust

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Slim Lip Pencil Konturówka do ust Natural
NYX Slim Lip Pencil Kredka do ust Mahogany Mahogany 1 g

• 22 sierpnia 2024 o 15:18
    Świetny produkt
    Świetna wodoodporna konturówka do ust, produkt jest bardzo dobrze na pigmentowany. Kredka jest miękka, dzięki czemu łatwo się z niej korzysta. Nie wysusza ust i jest trwała, a cena jest adekwatna do jakości.
  • 20 października 2022 o 13:19
    Świetna
    Jest to trwała, dobrze napigmentowana konturówka do ust. Dużo kolorów do wyboru, więc do każdego typu urody się coś znajdzie. Spełnia wszystkie oczekiwania. Jest świetnej jakości. Wymaga temperowania strugaczką. Można kupić tanio.
    • kolor
    Wady:
  • 21 stycznia 2021 o 20:23
    Warta uwagi
    Konturówki mają kremową formułę przez co gładko suną po ustach. Super pigment i krycie. Nie rozmazują się i utrzymują się cały dzień. Wygodne w aplikacji. Niestety trzeba je temperować, potrafią się szybko łamać.
    • formuła
    • wodoodporność
    Wady:
    • cena w drogeriach
    • brak temperówki
  • 13 grudnia 2018 o 20:43
    dobrze napigmentowana, precyzyjna i trwała
    Świetna konturówka - trwała, dobrze napigmentowana i w przystępnej cenie. Posiadam odcień 12 Red Tape i jestem bardzo zadowolona (jestem uzależniona od czerwonych ust)! Kredka jest dość miękka i precyzyjna, długo trzyma się na ustach, nie rozmazuje się i nie zjada za szybko.
    Zalety:
    • świetna pigmentacja;
    • bardzo trwała - długo trzyma się na ustach;
    • przepiękny kolor;
    • temperuje się bez trudu;
    • cruelty free;
    • dość miękka i dobrze się rozprowadza;
    • precyzyjna;
    • bardzo wydajna;
  • 17 lipca 2017 o 16:29
    Zaskoczyła mnie :)
    Z rozpędu kupiłam totalnie w ciemno dwie sztuki, tak mi się spodobał odcień, BEYOND NUDE (piękny, wyrazisty odcień nude, intensywny). I absolutnie nie żałuję zakupu. Nawet wcześniej nie czytałam żadnych opinii na temat tych kredek, kupiłam totalnie w ciemno. Warte są każdej złotóweczki. Kredka może nie tyle jest wodoodporna, co na pewno jest wodooporna. Konturówka pozostaje na miejscu aż do demakijażu. Miałam już różne konturówki. Te droższe jak i te tańsze, żadna nie trzymała się tak dobrze jak ta. Podczas używania nie raz zdarzy mi się wyjechać poza kontur ust i na prawdę ciężko ją zetrzeć :):) Co oczywiście na duży plus, świadczy to o jakości. Drugi plus na pewno za to, że z powodzeniem możemy nią zastąpić szminkę, nakładając kredkę na cale usta. Jest miękka, ale nie za miękka. Nie podrażnia, jest mega trwała. Dla mnie genialny produkt. Myślę, że po raz kolejny jak te dwie się skończą, po nie sięgnę. Polecam.