Konturówki do ust

My Secret Hello Pretty!, 2 in 1 Matte Lipstick & Liner Automatyczna matowa pomadka i kredka do ust

• 25 października 2024 o 23:03
    Ust z tym produktem wyglądają zawsze pięknie
    Produkt kupiłam z czystej ciekawości, gdyż ujrzałam go na promocji. Z racji tego że nie jestem ekspertką w malowaniu ust i sprawia mi to delikatne problemy, to w tym przypadku skusiła mnie formuła 2w1. Pomyslałam wtedy, że ten produkt może mi pomóc, może mi ułatwić malowanie moich ust. I to byl strzał w 10tkę. Dzieki formule 2w1, pracuje się nią super. Nie trzeba mieć wielkich zdolności. Ta pomadka działa cuda i usta naprawdę wyglądają ładnie. Dzięki masełkowatej konsystencji bez problemu mozna obrysować kontur ust jednym pociągnięciem, a następnie wypełnić resztę. Pomadka jest matowa, ale nie jest to tępy mat. Nie robi się niechlujna skorupa na ustach. Wygląda ona naprawdę naturalnie. Czy jest trwała? Calego dnia na pewno nie wytrzyma. Ale jak na produkt do ust spisuje się nieźle.
    Zalety:
    • precyzyjna, łatwo się nią pracuje
    • 2w1 - pomadka/konturówka
    • wybór odcieni
    • mega wydajna
  • 30 marca 2023 o 17:23
    Świetne pomadki0
    Matowa, wykręcana pomadka, która może służyć również jako konturówka ze względu na szpiczaste zakończenie. Jest dobrze napigmentowana i świetnie pokrywa usta kolorem już przy pierwszym pociągnięciu. Nie jest tępa, sunie po ustach bez problemu. Zostawia ładne matowe wykończenie, które nie wygląda sucho. Sama pomadka jest bardzo komfortowa w noszeniu, nie ściąga ust, nie wysusza ich i jest bardzo mało wyczuwalna na ustach. Utrzymuje się bardzo dobrze, chociaż nie jest "niezniszczalna" i po posiłku trochę się wyciera w wewnętrznej części ust, ale bez problemu można ją dołożyć i wszystko wygląda idealnie. Kontur ust zostaje zachowany. Schodzi z ust w estetyczny sposób, nie tworzy ostrego odcięcia na ustach. Ma delikatny słodki zapach ale przy aplikacji nie jest wyczuwalny. Cena bardzo przystępna.
  • 6 marca 2022 o 15:28
    Dobra
    Lubię się z nią. Mam kolor jasno różowy. Dobrze kryje ,ale szybko schodzi. Podoba mi się opcja tego że automatyczna ,takie coś innego. Usta dobrze maluje,ładnie kryje ale nie na długo. Ogólnie kolor ok. Szminka nie uczula,nie podrażnia ust. Taka dobra. Czy kupię inne kolory ? Chyba nie. Ta kiedyś dostałam od kumpeli.
    _inga
    27 lutego 2022 o 19:21
    Automatyczna matowa pomadka i kredka do ust kolor 106 , Hello Pretty, My Secret
    Pomadkę do ust kupiłam w Drogerii Natura, zapłaciłam około 12 zł Matowy duet pomadki I konturówki do ust w jednym, ja wybrałam kolor nr 106 taki nieco ciemniejszy nudziak pasuje uniwersalnie do wielu stylizacji. Pomadka ma przyjemny zapach, łatwo się nakłada, nie ma lepkiej warstwy nie skleja ust, trwałość niestety jest dość słaba, trzeba ją co jakiś czas poprawiać. Matowe wykończenie daje ładny efekt, pomadka ma dobre krycie, jednocześnie nie przesusza ust. Podsumowując fajna pomadka, dostępna w kilku ciekawych kolorach więc myślę każdy znajdzie coś dla siebie, trwałość taka sobie ale może producent to dopracuje.Polecam!
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • dobre krycie
    • nie zastawia na ustach lepkiej warstwy
    • nawilża
    • nie przesusza ust
    Wady:
    • dość słaba trwałość
    piccess
    10 czerwca 2021 o 18:21
    Średnia
    Zachęciła mnie formuła 2w1- jako pomadka i konturówka. Dośc ciekawe rozwiązanie, bo można bardzo fajnie wymodelować kontur ust. Pomadka jest bardzo dobrze zaprojektowana - ma formę pisaka, jest dość zbita jak na pomadkę dzięki czemu idealnie nadaje się do podkreślenia zarysu ust. Pomimo, że jest zbita to łatwo się nią aplikuje. Dodatkowy plus - nie osypuje się i nie roluje. Jednakże denerwuje mnie to, że po nałożeniu pomadki mam wrażenie, że niemal przykleiła się do ust. Nie jest kleista, ale mam wrażenie że dosłownie przyczepia się do warg i do każdej nierówności. Dziwne uczucie... Niestety kolory odbiegają od rzeczywistości. Np kolor 103- mauve dreams miał być jako zgaszony brudny róż, a na ustach wpada w lekko w fiolet. Nie nawilża, ale też nie przesusza.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Konturówki do ust