Palety do konturowania

Manhattan Contouring Kit Zestaw do konturowania twarzy

• 1 kwietnia 2025 o 19:31
    słaby
    Niestety nie spełnił moich oczekiwań. Jego największym problemem jest słaba pigmentacja trzeba nakładać naprawdę sporo produktu, żeby uzyskać widoczny efekt, co może być frustrujące. Dodatkowo, produkt słabo się blenduje i nie łączy się dobrze z innymi kosmetykami, przez co konturowanie wygląda plamisto i nienaturalnie.
    Zalety:
    • robi plamy
  • 9 września 2019 o 22:32
    Tragedia
    Absolutny bubel. Na szczęście jest to produkt który kupiłam za grosze w zagranicznej drogerii ale nie rozumiem jak można tak nietrafiony kosmetyk wogole wypuszczać na rynek. Nie ma tu mowy o żadnej pigmentacji. Skusiłam się na ten zestaw ponieważ róż jest w odcieniu mojego ukochanego różu z Eveline więc sądziłam że będzie dla mnie ok. Jednak nie ma tu żadnego koloru, widać go na pędzlu jednak nie da się nim nic wypracować na skórze. Kompletnie nie współpracuje. Brązer to tylko mieniące się drobinki. Nie da się nim wogole konturować, za mało produktu na pędzlu to brak czegokolwiek a nadmiar powoduje tylko brzydkie plamy których nie da się rozetrzeć. Rozświetlacz jest bardzo ciezki, przytłacza cerę. Moim zdaniem wpada w taka brzydka żółć. Nie polecam, nie znam tej marki dobrze ale jeśli pierwszy kosmetyk jest aż tak zły to nie wróżę sobie przyszłości z innymi produktami.
    Zalety:
    • brak pigmentacji
    • problem z aplikacją produktów, ciężko się z nimi pracuję
    • rozświetlacz wpadający w żółć
    Alimak1
    2 października 2017 o 16:55
    Nie wart zakupu
    Rozswietlacz nie spelnia swojego zadania. Nie daje on zadnego polysku na skorze. Roz jest bardzo widoczny na skorze, trzeba uwazac z jego nabieraniem, by nie uzyskac efektu porcelowanej lalki. Brazer, uzywalam najczesciej. Jest on teraz za ciemna do mojej karnacji.
    • dostepnosc
    Wady:
    • trwalosc (znika zaraz po nalozeniu ok. 1 godz)
    • aplikacja
    • rozswietlacz nie spelnia swojej roli (nie daje zadnego polysku)
    • roz wygalda nie ladnie na skorze (daje latwo efekt porcelowanej lalki)

Zobacz także inne Palety do konturowania