Wody toaletowe męskie

hairstore.pl
Bodyland.pl
notino.pl
David Beckham Intimately Men woda toaletowa 75ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 listopada 2012 o 16:30
    taki sobie Beckham...
    Dostalem kiedys w prezencie 50 ml. Zapach jest na mnie cieply, raczej nadaje sie na zimniejsze pory roku. Co do kompozycji, cytrusy w nucie glowy na mnie nie istnieja. Podobnie zreszta jak fiolki w nucie serca. Ten zapach jest na mnie bardzo slodki z twardszym zakonczeniem. Taki hm... korzenny, ale ze slodycza. Jedynie na koniec baza daje o sobie znac, zapach robi sie jakby twardszy. Trwalosc 4 godziny to wszystko, na co go stac, ale przez te 4 godziny projektuje "ogoniascie". Sprawdzilem kiedys z ciekawosci cene, i musze powiedziec, ze w tej cenie nie spodziewalbym sie otrzymac wiecej... :) Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: Jedno 75 ml
  • 26 listopada 2012 o 14:59
    ULOTNY
    W tych perfumach kusi przede wszystkim butelka. Przypomina zapach z wyższej półki, klasyczna, mała, ozdobna le nadal męska i prosta. Kolor perfum przywodzi na myśl dobrą whisky. Perfumy są dosyć mocne, tzn. zapach jest zdecydowanie męski, mroczny, kojarzy się z klubem dżentelmenów i gabinetem wyłożonym rzeźbionym drewnem. Mimo to nadal pozostaje w stylu Coty- nie ma w nim nic nadzwyczajnego. Mocne, drzewne perfumy, w zapachu przypominają raczej ulepszoną wersję zapachu z kiosku niż marki Dior czy Gucci. Porównanie do tego ostatniego ma sens w przypadku flakonu lecz nie gdy mowa o samym zapachu. Gdyby choć był trwalszy... Hmm... Po godzinie nie czuć go zupełnie na skórze. nawet jeśli wlejemy na siebie pół zawartości opakowania to... przez 30 minut będziemy pachnieć na kilka metrów lecz po godzinie nie zostanie nawet wspomnienie wspomnienia o tym zapachu... To największy mankament tego zapachu. jest ekstremalnie nietrwały i jak na tak krótka trwałość i średnią kompozycję perfum cena jest zupełnie zawyżona!! Zatem: + piękny flakon, + zachęcający kolor perfum, + zapach całkiem przyjemny choć nie zaskakuje niczym/ klasyczne męskie perfumy. - napis z naklejki na perfumach ściera się po kilkunastu użyciach, - bardzo szybko się ulatnia, - niekorzystna relacja jakości do ceny - wielu chłopaków tak pachnie/ to nie zachęca do zakupu czegoś co mają i mogą mieć wszyscy.
    m1ke
    8 maja 2012 o 15:05
    Urok ulotnej intymności...
    *** Z "Intimately" od Davida Beckhama spotykałem się trzykrotnie. Najpierw dostałem w prezencie, jakiś czas później kupiłem go ponownie, tym razem motywowany mocno obniżoną ceną, a trzeci flakon mam teraz obok siebie. Co ciekawe w dwóch ostatnich spotkaniach to nie ja decydowałem o zakupie, a raczej moja partnerka, której DB:I smakuje i to bardzo, ale po kolei. Flakon choć prosty, sprawia wrażenie ekskluzywnego podobnie jak kolor cieczy wewnątrz. Na otwarciu nos wyczuwa kardamon i bergamotkę. Nie musimy czekać długo by za chwilę gałka muszkatałowa i drzew o sandałowe doszły do głosu. W tempie ekspresowym jesteśmy przeprowadzani (o ile nie gonieni) przez wszystkie nuty co jednych zmartwi innych ucieszy. To co czuję skropiony Beckhamem wpisuje się w mój obraz wspólnego wieczoru z Ukochaną, ale w zamkniętym pomieszczeniu i raczej w chłodniejszą porę roku. Tak było na początku, bo produkt sygnowany nazwiskiem brytyjskiego piłkarza w kontakcie z wiatrem zmartwi nas tylko, o ile nie zirytuje bo wietrzeje bardzo szybko. Na mnie trwałość zapachu to kpina bo po godzinie po Dejwidzie nie ma śladu, nawet wwąchując się w nadgarstek i próbując na siłę wyczuć zapach. Jeśli chodzi o projekcje to też nie jest dobrze. Wyczuwalny do pół godziny dość wyraźnie, po godzinie kończy żywot już niewyczuwalny. Skąd więc pomysł by mierzyć się z zapachem trzykrotnie ? Kocha go moja kobieta, uwielbia kiedy nim pachnę. Zapach dla Nas ma tylko jedno przeznaczenie : "intymność". To Zapach "do łóżka" kiedy wychodzi się wieczorem z pod prysznica pachnącym DB:I i idzie wprost w objęcia Ukochanej. W takich ramach zapach spełnia swoje zadanie doskonale i nie razi ani brak trwałości, ani ulotność ani nawet bardzo przeciętna projekcja. W warunkach "łóżkowych" jest jak magnes.W innym wypadku nie polecam tego zapachu, nawet mimo tego, że jest tani. Za fakt, że mam bardzo pozytywne skojarzenia z tym zapachem powinien dostać 6 gwiazdek, jednak skali braknie. Za trwałość i projekcje powinien dostać jedną, jak nie pół - ale... Jakie znaczenie ma ta ocena, kiedy obok leży ukochana i patrzy zamglonym spojrzeniem ?!
    Odylena
    3 kwietnia 2012 o 11:43
    Nowoczesny, słodki romantyk.
    Jest to jeden z zapachów, który posiada mój mężczyzna. Nie byłabym sobą, gdybym nie wypróbowała go na sobie :) Na początku warto zaznaczyć, że rzeczywiście jest to zapach unisex - nadaje się również dla kobiet, ponieważ pozbawiony jest tej męskiej ciężkości, agresji. Aby zapach tuż po spryskaniu się ułożył trzeba odczekać kilka minut, ponieważ na początku jest chaos. Później czuć kwiatową słodycz - tutaj słodziutki fiołek przeplata się z cytrusową skórką, która nadaje perfumowi powiew świeżości. Subtelnej i świetnie wyważonej pikanterii, delikatnego pazurka temu zapachowi dodaje drzewno-kwiatowa baza, która wyraźnie przebija się z dna zapachu po jakimś czasie noszenia na skórze. Zapach trzyma się bardzo blisko skóry. Jest to zapach dla mężczyzny romantycznego, wrażliwego, który ceni sobie głębokie emocje pozostając przy tym silnym i męskim. Zapach, który działa na kobiety jak magnes - kiedy ja go czuję, mam ochotę się do niego przytulić :) Ma w sobie nieco intymności, zapach będzie idealny na romantyczne, namiętne randki. Równocześnie dzięki swojej świeżości zapach nadaje się również do noszenia na co dzień, najbardziej kojarzy mi się z wiosennym słońcem. Odradzam ten zapach dla mężczyzn starszych, dojrzałych, a polecam panom w przedziale 20-30 lat. Niestety, muszę się zgodzić z opinią, że zapach nie jest zbyt trwały, właściwie znika po 2 godzinach, co czyni go mało wydajnym. Bardzo lubię kiedy tak pachnie mój mężczyzna, a i sama czasem podkradam sobie ten perfum, ponieważ nie mogę oprzeć się jego zmysłowości :) Używam tego produktu od: 3 lat raz na jakiś czas Ilość zużytych opakowań: 1 flakonik
    nina732
    12 października 2011 o 16:00
    uciekający orient
    Zapach ciekawy,ciepły i korzenny , ale nie przyporządkowany typowym męskim zapachom, sama czasami też go używam, choć był prezentem dla TŻ. Niestety jest to piękno zbyt ulotne , nie czuję go już po godzinie, na ubraniach też znika błyskawicznie. Gdyby ktoś dopracował trwałość , to może bym do niego wróciła, a tak cóż zmęczymy całkiem ładną butelkę i nie wrócimy...David popracuj nad jakością... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 75 ml