Mleczka do ciała

Eveline Cosmetics Luxury Expert, 24k Gold, Luksusowe odżywcze mleczko z drobinkami złota skóra bardzo sucha

Stara wersja produktu

Eveline
Luksusowe odżywcze mleczko do ciała
Eveline Cosmetics Gold Lift Expert
Eveline Gold Lift Expert Mleczko do Ciała 350ml

• 29 czerwca 2022 o 11:29
    Jest ok
    Mleczko do ciała jest dość wydajne, ma fajne praktyczne opakowanie z pompką które super się nakłada. Fajnie nawilża i pielęgnuje ciało lecz efekt taki jak pisze nie jest ale wart swej ceny. Można go kupić wszędzie w drogeriach
  • 2 grudnia 2021 o 10:04
    Balsam mieniący się złotem
    Uwielbiam balsamy do ciała na ten Eveline skusiła mnie promocja. Balsam w opakowaniu z pompką co ułatwia aplikację ładnie pachnie ,zapach utrzymuje się dość długo na skórze . Efekt niesamowity tworzą drobinki złota które pięknie się mienią podkreślając opaleniznę. Balsam pozostawia skórę miękką i nawilżoną do stosowania codziennego jak najbardziej jest OK
    Zalety:
    • Opakowanie z pompką
    • Drobinki złota
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Kończąc opakowanie sporą ilość zostaje na spodzie aplikator nie pobiera i trzeba rozcinać opakowanie
    Kaatee0
    19 listopada 2021 o 13:04
    Balsam Eveline
    Balsam to dla mnie kosmetyk typu must have - moja sucha skóra wymaga regularnego nawilżania. Mleczko od Eveline bardzo dobrze mi się sprawdza w tej roli, skóra po użyciu jest przyjemnie miękka, zregenerowana i odżywiona. Jeśli chodzi o rozświetlenie to faktycznie da się zauważyć, jest to jednak dość delikatny efekt. Zapach jest bardzo przyjemny, szkoda tylko że krótko utrzymuje się na skórze.
    Horaniu
    9 lipca 2021 o 23:11
    Przepiękny efekt rozświetlonej skóry
    Ten balsam kupiłam specjalnie na lato. Nie mam bardzo suchej skóry, jest ona raczej normalna. U mnie balsam sprawuje się bardzo dobrze, świetnie nawilża skórę i daje przepiękny efekt rozświetlenia. Pięknie się to komponuje z opalenizną. Balsam jest gęsty, treściwy ale szybko się wchłania I nie pozostawia tłustej warstwy. Pompka bardzo ułatwia dozowanie produktu, jest on też bardziej wydajny. Zapach jest kwestią gustu, mi się niezbyt podoba, jest ciężki. Opakowanie zawiera aż 350 ml produktu, co powinno starczyć na długi czas codziennego użytkowania.
  • 1 lipca 2021 o 13:23
    Obowiązkowy balsam na wiosnę i lato;)
    Totalnie mnie urzekł. Nie będę ani trochę obiektywna w ocenie,ponieważ drobinki "złota" i zapach to dla mnie sztos! I to właśnie dzięki nim używam balsamu. Balsam nie nadaje się do suchej skóry jak zapewnia producent,bo zwyczajnie brak mu takiej mocy,ale skórze niewolajacej o napojenie pomoże w utrzymaniu nawodnienia. Skóra jest miękka, nietłusta i oczywiście mega rozświetlona drobinkami. Opakowanie i wydajność na plus: starcza na jakieś 3m-ce codziennego stosowania na ręce i nogi oraz dekolt. Opakowanie nienajgorsze choć pod koniec jest mały problem z wydobyciem. Mimo wszystko dla "zdrowych i nawilżonych skór" dla podtrzymania efektu i drobinek warto się skusić. Dla mnie hit jak nic;)