Dezodoranty i antyperspiranty

Le Petit Marseillais Doucer, Deodorant Soin Olejek morelowy & olejek z szałwii, Delikatny dezodorant pielęgnujący

• 14 maja 2020 o 19:28
    Bardzo ładnie pachnie..
    Dezodorant dostałam pod choinkę. Używałam go kilka razy i mogę śmiało powiedzieć, że nie sprawdził się u mnie. Nie krył brzydkiego zapachu oraz nie chronił przed potliwością. Na domiar złego trochę podrażnił mi pachy! :/ szkoda, bo bardzo ładnie pachnie, tak słodko :) Oddałam mamie, która używa go sporadycznie, jej nie podrażnił akurat. U niej również nie chamuje brzydkiego zapachu oraz potliwości.
  • 15 kwietnia 2020 o 14:52
    Ładny morelowy zapach
    Dezodorant ma piękny morelowy zapach. Nie barwi ubrań. Skutecznie chroni. Skład nieskomplikowany w przeciwieństwie do innych dezodorantów. Zawiera olejek szałwiowy co jest na plus. Ma pielęgnować choć nie wiem czy tego typu produkt może spełniać to zadanie. Dość wydajny. Wygodne opakowanie Cena ok choć warto kupić go na promocji. Dostępny prawie w każdej drogerii.
    • nieskomplikowany skład
  • 18 października 2019 o 22:15
    Dezodorant pielęgnujący "Delikatność"
    Dezodoranty tej marki już mogłam poznać w zeszłym roku. Wiedziałam czego mogę się po nim spodziewać, jedynie zapach był mi nieznany. A zapach? No piękny, świeży i co najważniejsze nie duszący. Zawiera w sobie olejek z szałwii oraz olejek morelowy. Używanie go to czysta przyjemność. Łatwo się rozpyla, nie zostawia białych śladów. Nie podrażnia ani nie uczula. Bardzo ważne dla mnie jest to, że nie zawiera on w składzie szkodliwej soli aluminium. Producent zapewnia nas o 24 godzinnej ochronie, ja tego nie próbowałam, ale od rana do wieczornego prysznica daje sobie radę. Lubię go za poczucie świeżości jakie daje.
    • długotrwałe uczucie świeżość
    • ładne opakowanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 7 września 2019 o 18:16
    mój ulubiony
    pięknie wyglądał i ten zapach skusił i nie żałowałam zakupu często na promocji w Rossmanie za 9 zł zawsze po niego sięgam. ten zapach jest boski ! uwielbiam produkty LPM za ich zapach , który daje ucztę zmysłom :) godny polecenia
    • ładne opakowanie
    • trwałość
    • bez przykrych niespodzianek
  • 18 czerwca 2019 o 23:10
    LPM
    Bardzo lubię kosmetyki z LPM, poniewaz są niedrogie, ładnie pachną i są wydajne. Często można je znaleźć na promocji albo kupić zestaw w fajnej cenie. W przypadku tego dezodorantu było tak że podkradlam go kilka razy mamie bo bardzo podobał mi się zapach. Jest bardzo orzeźwiający i idealnie sprawdza się na lato. Niestety muszę powiedzieć że nie sprawdził się u mnie w stu procentach pod względem trwałości. Krótko chroni przed potem i dosyć szybko się ulatnia. Opakowanie jest bardzo estetyczne i mi się podoba.