Tołpa Green Oils, Nawilżanie., Nawilżający krem wygładzający (stara wersja)

Stara wersja produktu

Krem tołpa. oils, nawilżanie. nawilżający wygładzający na dzień i noc 50ml

• 22 stycznia 2021 o 14:37
    Słaby
    Nie jestem w stanie pisać o zaletach produktu, który zamiast wchłaniać się i nawilżać, roluje mi się na twarzy i sprawia, że cera wydaje się tłusta. Niestety najgorszy produkt jaki miałam od tołpy, a lubię tę markę. Nie polecam, w szczególności pod makijaż. Tołpa ma dużo lepszych kremów.
  • 17 stycznia 2021 o 22:57
    Miało być świetnie, wyszła katastrofa
    Kupiłam krem w Biedronce skuszona obietnicą nawilżenia i wygładzenia, czego bardzo potrzebowałam. Niestety już po pierwszym użyciu czułam, że nawilżenie nie jest wystarczające, a trzeba zaznaczyć, ze moja skóra nie jest najbardziej wymagającą na świecie, więc dla posiadaczek suchej skóry może być mocno średni. Wygładzał ładnie, ale po kilku dniach dostałam przez niego okropnego uczulenia i podrażnienia. Pierwszy raz moja cera tak zareagowała na kosmetyk, może jest to spowodowane zawartością olejów. Na pewno więcej po niego nie sięgnę i zniechęcił mnie do innych kremów tołpy. Nie polecam
    Zalety:
    • Faktycznie wygładzał
    Wady:
    • Nie nawilża wystarczająco
    • Spowodował podrażnienie
    Agma90
    6 listopada 2020 o 17:25
    Miłe zaskoczenie
    Kupiłam ten krem zupełnie przypadkowo, ponieważ nie jestem fanką produktów Tołpy. Muszę powiedzieć, że mile mnie zaskoczył. Skóra jest po nim naprawdę fajna - gładka i nawilżona. I przystępny cenowo.
  • 15 września 2020 o 16:28
    Jakiś taki nijaki
    Krem jest bardzo gęsty, ale wydajny. Dobrze się rozprowadza na skórze i wchłania. Nie jest ciężki na skórze i nie pozostawia tłustego filmu. Drażni mnie w nim to, że nie może mieć żadnej styczności ze skórą ust. Podczas smarowania twarzy zdarzyło mi się kilka razy przenieść krem na usta, które zareagowały natychmiastowym intensywnym pieczeniem i musiałam szybko zmywać tą odrobinkę kremu. Na twarzy nie pojawia się żadne pieczenie czy zaczerwienienie, jednak usta reagują i tym i tym w kontakcie nawet z minimalną ilością kremu. Niby jest to krem wygładzający i nawilżający, ale u mnie jakoś nie widać za bardzo ani jednego ani drugiego. Wygładzenia nie ma, nie widzę żadnej różnicy. Nawilżenie jest znowu słabe. Tam gdzie były miejsca skłonne do przesuszeń i łuszczenia- nie ma zmian - dalej jest sucho.
    • cena na promocji
    • wchłanianie
    • brak większego działania
    • w kontakcie ze skórą ust powoduje pieczenie
    MagFifi
    1 sierpnia 2020 o 2:37
    Fajny krem na noc ,który dobrze nawilża suchą cerę
    Krem kupiłam na promocji w Biedronce i jestem z niego zadowolona. Super że produkty Tołpa są teraz dostępne praktycznie wszędzie. Ostatnio się zakochałam w tej marce za dobry skład i pozytywne rezultaty. Krem ma na celu nawilżenie i jest przeznaczony do każdej cery nawet tej wrażliwej. Jest w 100%Vegan i 89%składników pochodzenia naturalnego. Może być stosowany na dzień i na noc. Ja preferuję go na noc. Opakowanie kremu z przezroczystego plastiku z odkręcanym wieczkiem ,dzięki temu możemy wykorzystać produkt to samego końca i widzimy ile nam to ubywa. Zamknięty w ładnym kartoniku ,który zawiera szczegółowy opis produktu i dużo ciekawostek o marce. Konsystencja kremowa o ładnym i delikatnym zapachu Mi osobiście bardzo się podoba. Dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Ale za duża ilość źle rozsmarowana lubi się później rolować pod palcami. Ja posiadam suchą skórę zwłaszcza w strefie T a ten produkt spełnia prawie wszystkie obietnice producenta. Efekty Podczas codziennego stosowania zawsze wieczorem zauważyłam że skóra staje się bardziej elastyczna i jędrna. Krem szybko koi i przynosi ulgę przesuszonej skórze niwelując szorstkość. Pozostawia ją miękką i gładką w dotyku oraz dobrze nawilżoną co jest dla mnie bardzo ważne. A po przebudzeniu wygląda na bardziej wypoczętą, jest rozświetlona i pełna blasku. Co do zmarszczek to nie zauważyłam jakiś rewelacyjnych rezultatów, napewno nie pojawiły się żadne nowe a już istniejące są takie same jak były.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Koi
    • Regeneruje
    • Odżywia
    • Poprawia kondycję skóry
    • Sprawia że wygląda na bardziej wypoczętą
    • Jest rozświetlona
    • Jędrna
    • I bardziej elastyczna
    • Ładny zapach
    • Dobry skład
    • Dostępność
    Wady:
    • Słabo działa na zmarszczki.