Kremy uniwersalne

Tołpa Green Oils, Nawilżanie, Nawilżający krem wygładzający (nowa wersja)

• 11 lutego 2025 o 19:39
    Przeciętny i nieszkodliwy
    Bardzo lubię produkty marki tolpa a ten z pewnością trafił u mnie na półkę przeciętny. Jest to krem bardzo łatwo dostępny i w miarę dobrej cenie ale nie oczekujcie od niego spektakularnych efektów. Krem ten delikatnie nawilża , delikatnie pachnie i chyba tyle z efektów jakie zauważyłam. Raczej nie kupię go ponownie.
  • 10 lutego 2025 o 15:51
    Przeciętny krem do twarzy
    Ten krem mieści się w sympatycznym jasnym opakowaniu z motywem niebieskiego kwiatka. Krem jest niewielki ale zawartość w sam raz by używać go przez jakiś czas do twarzy. Konsystencja bardzo lekka, spływająca z dłoni. Po nałożeniu krem delikatnie nawilża skórę twarzy, pozostawiając po sobie lekki film na skórze. Zapach również jest mega delikatny, trzeba się "wczuć" by poczuć jakąkolwiek nutę zapachową w tym kremie. Uważam,że jest to raczej przeciętny krem do twarzy. Nie czyni co prawda żadnej krzywdy, jednak też nie działa jakoś spektakularnie. Na plus zasługuje natomiast to,że jest to krem, składający się z naturalnych składników. Treść zawarta na opakowaniu również informuje nas o tym,iż jest to produkt wysoce naturalny. To akurat fajna sprawa, ponieważ im mniej chemii tym z pewnością lepiej dla skóry.
    Zalety:
    • Lekko nawilża
    • Konsystencja
    • Naturalne składniki
    • Ładne opakowanie
    • Niska cena
    Wady:
    • Brak spektakularnego działania
  • 2 października 2024 o 20:25
    Fajny niedrogi krem
    Bardzo polubiłam się z tym produktem, ponieważ jest naprawdę bardzo nawilżający i pomógł mi, gdy zmagałam się z przesuszoną skórą twarzy. Ma przy tym lekką konsystencję, jednak ja stosowałam go głównie na noc. Duży plus za dostępność i częste promocje. Dodatkowo jest całkiem wydajny
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Dostępność
    Inne
  • 25 kwietnia 2024 o 1:08
    Fajny, prosty krem do twarzy - niezapychający
    Mam skórę mieszaną, skłonną do zapychania i zbyt mocnego przeciążenia kosmetykami - ten krem sprawia że nie musze sie martwic, że po jego nałożeniu powitam nowych nieprzyjacieli na twarzy, w zapachu przyjemny,bardziej neutralny. „Zwyczajny” a jednak dobry
    Zalety:
    • Formuła produktu
    • Skład nie zapychający porów
    Wady:
    • Pojemność
    d_t_b
    7 marca 2024 o 13:19
    Ulubiony krem mojej Mamy.
    Kupilam kiedys dla siebie i będąc u Mamy zistawilam go przypadkiem. I tak przypadkiem Mama znalazla swojego faworyta na lata! Krem jest latwo dostepny kupuję go w dyskoncie. Zapakowany w kartonik, w którego wnętrzu jest mały, plastikowy sloiczek. Minimalizm tu mocno jest zauważalny i wcale nie przeszkadza mi to. Bez zbednego ciężaru i przepychu! Krem sam w sobie jest super. Jego kremowa konsystencja łatwo się aplikuje, dość szybko wchłania. Pozostawia delikatny film na skorze. Aksamitna gladkosc! Świetnie koi suchą skórę, dobrze nawilża też mieszaną! Doskonale wygładza - to jest zauważalne w regularnym stosowaniu! Bardzo dobry krem, który nie szokuje ceną, zachwyca skladem i przede wszystkim dziala!