AA Novaskin, Krem na dzień 40+ 'Wygładzenie + nawilżenie'

Kaisja
    13 marca 2021 o 20:21
    Doskonały – nawet dla mieszanej cery
    Testując nowy krem nawilżający zawsze obawiam się, że nie wchłonie się całkowicie, pozostawiając na mojej – mieszanej cerze – wilgotny film. Tym razem tak się nie dzieje, a krem okazuje się być dla mieszanej i dojrzałej skóry świetny, choć trudno mi ocenić, czy wystarczająco nawilży cerę suchą. Krem ma bardzo miłą konsystencję, świetnie, delikatnie się wmasowuje w skórę, i natychmiast się wchłania, a towarzyszy temu dodatkowo cudowny, subtelny kwiatowy zapach. Kosmetyk skutecznie działa już od pierwszego użycia. Pięknie regeneruje i dogłębnie nawilża cerę, koi i niweluje również drobne niedoskonałości, i jak wspomniałam, nie pozostawia tłustego, czy nawet mokrego filmu, nadaje się pod makijaż, a jeśli nawet nie robi się makijażu – jak w moim przypadku, bo ostatnio z reguły używam jedynie tuszu do rzęs i błyszczyku lub pomadki – cera wygląda zdrowo i świeżo, bez błyszczenia się. Szczerze polecam ten specyfik.
    Zalety:
    • skuteczność – nawilżona, gładka cera bez niedoskonałości,
    • wydajność – dla cery mieszanej - bardzo wydajny – na całą twarz wystarcza mała kropla,
    • wchłanialność – bardzo dobra, brak mokrego filmu i efektu błyszczenia się cery,
    • konsystencja – przyjemna, delikatna,
    • zapach – piękny, bardzo subtelnie kwiatowy,
    • cena – bardzo przystępna, zwłaszcza biorąc pod uwagę walory i skuteczność kremu
    Wady:
    • brak wad
  • 28 marca 2018 o 19:47
    Krem idealny
    W swoim zyciu przestowałam baardzo wiele przeróznych kremów tanszych jak i droższych.Jednak dopiero ten właśnie krem okazał się strzałem w 10.Jest poprostu idealny.Pięknie się wchłania,nie zostawia tłustej ani lepkiej warstwy,Skóra od razu jest gładka i napięta.Efekt liftingu cudowny.Idealnie nadaje się pod makijaz.Zapach ma delikatny i bardzo przyjemny.Jest poprostu wspaniały jak cała ta seria krem na dzien na noc i pod oczy.Używam juz 3 raz pod rząd te kremy i nadal nie mogę wyjść z podziwu :)
    Zalety:
    • idealne wygładzenie skóry i efekt liftingu.
    Wady:
    • Nie ma wad.