Cienie do powiek

Lovely Peach Desire, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 188 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 czerwca 2024 o 15:06
    Paletka Lovely Peach
    Paletka Peach Desire od Lovely, jest mała i poręczna. Wykonana z cienkiego plastiku. Maty są przeciętne ale dają się nabudowywać całkiem fajnie się blendują. Błyski kleją się nawet na suchą powiekę dając perłowe wykończenie. Mam wrażliwe oczy ale te cienie nie podrażniały mi ich. Paletką można zrobić ultra dzienny makijaż jak i mocniejszy wieczorowy. Czy posiada zapach: nie, nie posiada.
    Zalety:
    • Piękne kolory dające się nabudowywać, wielkość paletki idealna w podróż.
    Wady:
    • Błyski delikatnie suche pod palcem, niskiej jakości plastik z którego wykonana jest paletka.
  • 20 stycznia 2024 o 20:14
    Rozczarowanko
    Kupiłam ją już dawno temu, próbowałam pomalować się nią kilka razy i za każdym razem coś mi nie grało. O ile błyszczące kolory są w porządku, tak nie odpowiada mi formuła matów - jest mocno kredowa, no nie leży mi po prostu. Dodatkowo opakowanie jest delikatne i szybko popękało. Kolorystyka również do mnie nie przemawia (mam na myśli kompozycje).
    Zalety:
    • Ładne błyszczące odcienie
    Wady:
    • Formuła matów
    • Kolorystyka
    Marza97
    6 stycznia 2024 o 22:29
    Bardzo dobry pigment
    Paletkę kupiłam już kilka lat temu, spodobała mi się bardzo gama kolorystyczna oraz jej cena, była bardzo niska. Kolorki kojarzą mi się z okresem jesiennym. Są bardzo dobrze napigmentowane, cienie z wyższej półki mogą się chować! Lekko się osypują, ale nie jest to uciążliwe. Ciebie najlepiej rozpracować albo pędzelkami albo palcami, załączony patyczek nie da rady dobrze ich rozblendowac. Opakowanie mogłoby być porządniejsze ale przymykam oko biorąc pod uwagę jej cene. Generalnie to nie ma się do czego przyczepić!
    • pigment
    • nie osypują się
  • 27 maja 2023 o 10:40
    Świetna na początek
    Naprawdę dobra paletka. Sięgnęłam po nią pierwszy raz w czasach szkolnych, była moją pierwszą paletką i nie żałuję. Naprawdę śliczne kolory, które są dosyć dobrze napigmentowane. Ładnie się blendują, jednak ten pędzelek zupełnie nie jest potrzebny, gdyż nim tak ładnie cieni się nie rozetrze. Oprócz tego cena równiez jest zaskakująco niska, jak na tak trwały i wydajny produkt.
    • wydajny
    • trwały
    • pigmentacja
    Emsig
    7 kwietnia 2023 o 11:34
    Dobra tania paleta
    Największym plusem tej palety jest cena. O dziwo wraz z niską ceną idzie w parze naprawdę dobra jakość. Paleta ma ciekawe odcienie i bardzo dobre maty. Błyski też są bardzo przyzwoite choć znam lepsze. Fajna opcja dla nastolatek, dla osób które nie malują się zbyt często. Brakuje w niej tylko beżu, ten który mamy w palecie jest za ciemny. Dla mnie jest jak cień przejściowy. :) Podoba mi się też jej opakowanie
    Zalety:
    • ciekawa ciepła kolorystyka
    • mamy mieszankę matów i błysków
    • bardzo przystępna cena
    • ogólnodostępna i często w promocjach
    • mała, kompaktowa
    • opakowanie jest solidne
    Wady:
    • brak jasnego beżu, ten który mamy w palecie jest za ciemny