Wody toaletowe damskie

Playboy Endless Night EDT

• 11 grudnia 2022 o 20:12
    Mogą być :)
    Endless Night to zapach przeznaczony głównie na wieczór, oczywiście niekoniecznie. Zimową porą idealny będzie też na dzień ze względu na zmysłowy cięższy zapach. Buteleczka jest zaokrąglona, woda fioletowa i oczywiście typowe dla Playboy królicze uszka na zatyczce. Dla mnie ten zapach jest seksowny, zmysłowy. Nuty głowy powinnyśmy czuć zaraz po psiknięciu,ja jednak żadnej nie czuję, czuję od razu te głębsze-zdecydowanie paczulę i drzewo sandałowe. Zapach jest niby ciężki, ale nie duszący, żadnej babcinej czy orientalnej nuty. Pasuje zarówno na imprezę,jak i na randkę, ale także na co dzień.
    Zalety:
    • Jakość
  • 20 kwietnia 2020 o 17:16
    niezłe
    Jest to zapach z kategorii tych cięższych, jesienno-zimowych, wieczornych. Nie czuć w nim różowego pieprzu ale bardzo wyraźnie wyczuwalne jest piżmo. Jak na zapach z niskiej półki cenowej jest dość intensywny i trwały (utrzymuje się 2-3 godziny na ciele).
  • 25 marca 2020 o 21:17
    Sztos
    Pokusiło mnie jakie czas temu na piękny zapach od Playboy i nie żałuję ;) zapach piękny i bardzo trwały , nawet po dłuższym czasie od zastosowania zdarza się że ktoś mnie zapyta jaki to zapach , bo go dalej czuć! Uwielbiam ten moment :) na początku stosowałam tylko na wieczorne wyjścia, od jakiegoś miesiąca stosuje w ciągu dnia bo uwielbiam ten zapach. Flakonik jest idealny, nie za mały, nie za duży ;) czasem chowam go do torebki . W moim odczuciu daje 5 na 5 !!!
    Zalety:
    • Zapach , trwałość
    W perfumerii
    kamoni7
    16 marca 2019 o 20:52
    Jesień, zima... a może letni wieczór
    Zapach znajduje się w charakterystycznym dla Playboya flakonie, z zatyczką w kształcie uszu króliczka Playboya. Atomizer działa bez zarzutu. A sama woda jest fioletowa. Zapach na początku mnie odrzucił. To chyba przez ten różowy pieprz. Ale w trakcie ewolucji na skórze zaczęłam się do niego przekonywać. Na początku czułam róże, które zostały przełamane kwaskowatością pomarańczy. Całość wieńczą kadzidlane nuty. Endless Night jest słodki, ciepły i otulający. Ale nie przesłodzony czy ulepkowaty. To zapach kobiecy i zmysłowy. Idealny na chłodne dni, albo gorące wieczory. Poprawia humor w pochmurny, zimny czas, dodaje pewności wieczorową porą. Na skórze czuję go około 5 godzin, na ubraniach utrzymuje się znacznie dłużej.
    W perfumerii
  • 23 listopada 2018 o 17:46
    Bomba na wieczorne imprezy
    Dostałam go w ramach testu od Interii. Mały flakonik bo 30 ml, ale w ramach testu ok ???? Pierwsze wrażenie? Dziwny zapach, ni to słodkie, ni eleganckie. Po kilku próbach przeprosiłam się z tym zapachem. Okazał się strzałem w dziesiątkę na nocne potancowki. Zapach rozwija się na skórze, ułatwia to co wydaje się czymś dziwnym. A zostaje ten pożądany uwodzicielski zapach. Był hitem bo każdy wyczuwa go, gdy gdzieś przeszłam.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta