Wkładki higieniczne

Always Dailies Extra Protect Long Plus, Wkładki higieniczne

Always Wkładki Higieniczne Long Plus Trio

• 16 stycznia 2025 o 1:05
    Wkładki higieniczne w wersji long
    Kupiłam te wkładki ze względu na ich wersję long, licząc na to, że będą czymś pomiędzy podpaską a zwykłą wkładką, na jakieś wyjątkowe sytuacje. Już po kilku dniach użytkowania wiedziałam, że nie będą to moje ulubione wkładki. Pierwszy problem, ciężko odkleić od wkładki papierek ochronny – nie było np. żadnego wyciętego fragmentu w papierku. Po drugie, warstwa wkładki, która ma bezpośredni kontakt z ciałem nie jest przyjemnie miękka. Chłonność była ok. Co do kształtu to akurat mi nie podpasował, jest on dłuższy i szerszy niż standardowe wersje, a jak się ukazało, dla mojej bielizny zbyt szeroki. Tego jednak nie uznaję za wadę, bo na opakowaniu jest informacja, że są szersze, to ja po prostu się przeliczyłam.
    Zalety:
    • Cena (w promocji 5,19 zł / 48 szt.)
    • Chłonność
    Wady:
    • Ciężko odkleić od wkładki papierek chroniący klej
    KardiaM
    24 maja 2023 o 8:49
    Coś pomiędzy podpaską a wkładką
    Poszukiwałam wkładek, które sprawdziłyby się w przypadku skąpych miesiączek i wybór padł na ten produkt. Opakowanie jest estetyczne i przykuwające wzrok. Wkładki są faktycznie bardzo długie, średniej szerokości i grubości. Nie wyczułam, żeby posiadały zapach. Dobrze przylegają do bielizny, nie odklejają się i nie rolują. Jeśli chodzi o komfort, to określiłabym go właśnie pomiędzy podpaską a wkładką - są mniej wyczuwalne niż podpaska, ale nie aż tak komfortowe jak cieniutka wkładka używana w pozostałe dni. Nie spowodowały u mnie podrażnień. W przypadku skąpych krwawień spisuje się bardzo dobrze, dlatego chętnie kupię ponownie.
  • 23 września 2022 o 15:27
    Lubię
    Bardzo dobre wkładki higieniczne. Lubię je za wszystko czyli po pierwsze jakość: te wkładki mają bardzo dobry klej i kształt który się nie odkleja, z wiekiem Zaczynam doceniać również ich wielkość. Kładki są większe dzięki czemu zapewniają dużo więcej bezpieczeństwa. Trzeba też przyznać że wkładki są na tyle chłonne że w awaryjnej sytuacji potrafią uratować nam życie( na przykład początek miesiączki. Nie są to tanie produkty ale na szczęście często bywają w promocji i uważam że wtedy warto się w nie zaopatrzyć. Zapach jest bardzo delikatny i nic nas nie podrażnia– można je używać codziennie. Trzeba również zaznaczyć że są bardzo cieniutkie więc naprawdę są niewyczuwalne
    mm2991
    5 września 2022 o 17:52
    Bardzo dobre wkładki
    Wkładki higieniczne używam często nacodzień. Zazwyczaj cienkie ale zdarza się że potrzebuje coś na wszelki wypadek przy końcówce miesiączki, ale nie grubego jak podpaska. Wkładki od always są bardzo chłonne, są cienkie i troszkę dłuższe. Posiadają siateczkę. Charakteryzują się bardzo delikatnym zapachem i bardzo przyjemnym. Wkładki nie podrażniają i nie uczulają. Posiadają dobry klej dzięki któremu wkładka idealnie przylega do bielizny i nie przesuwa się. Opakowanie kartonowe wygodne z wygodnym otwarciem.
  • 16 października 2017 o 12:41
    Ulubione
    Bardzo dobre wkladki.Maja dobry klej mocujacy dzieki czemu mam pewnosc,ze nic sie nie odklei ani nie przesuwa.Sa chlonne i czesto dostepne na promocji z podpaskami w nizszej cenie.
    Zalety:
    • klej
    • chlonnosc

Zobacz także inne Wkładki higieniczne