Rozświetlacze

Sephora Strobing Palette Paleta pudrów rozświetlających

• 22 października 2020 o 11:53
    Najlepszy przyjaciel dziewczyny zaraz po diamentach!
    WOW! Glow, który skrzy niczym diamenty? Tylko z tą paletą! Mega jakość za fajną cenę... Taki konkretny must have! Cztery pięknie dobrane odcienie, których można używać od rana do późnej nocy, które nie są nachalne. Świetnie się rozprowadzają zarówno palcami, jak i pędzlem. Opakowanie jakby z tytanu, przeżyło kilka(dziesiąt!) upadków i żaden z rozświetlaczy nie doznał uszczerbku!
    Zalety:
    • glow i skrzynie,
    • trwałość,
    • łatwość w blendowaniu,
    • wydajność,
    • opakowanie.
  • 4 listopada 2019 o 15:21
    Ulubione rozświetlacze!
    Jest to wspaniały produkt. Rozświetlacze są bardzo drobno zmielone nadając na skórze piękna taflę bez drobin brokatu. Cztery przepiękne odcienie pasujące do każdej karnacji! Solidna paleta, która w moim przypadku przeżyła już kilka upadków i nadal jest w świetnym stanie. Zdecydowanie polecam !
    Zalety:
    • paleta
    • kolory produktów
    • formuła i trwałość
    lilybae
    29 kwietnia 2018 o 14:29
    świetne są
    bardzo je lubię, bo nie mają wielu drobinek i nie wyglądam jakbym obsypała się brokatem haha :) dają delikatny i subtelny blask, łatwo się nakładają, zarówno palcem jak i pędzlem. Jest kilka odcieni więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie :)
  • 27 kwietnia 2018 o 16:05
    Nadają się do strobingu
    Rozświetlacze idealnie nadają się do strobingu, makijażu, na którego punkcie totalnie oszalałam. :) Dzięki tej palecie bardzo łatwo mogę uzyskać efekt jak u moich ulubionych blogerek urodowych: błysk z daleka albo tafla. Mają też dobrą trwałość – to dla mnie bardzo ważne, bo często nie mam czasu poprawiać makijażu w ciągu dnia. A teraz już właściwie nawet nie muszę. :)
  • 26 kwietnia 2018 o 15:51
    To dla mnie taki „must have” w kosmetyczce.
    Uwielbiam strobing, dlatego też bardzo często sięgam po różnego rodzaju rozświetlacze i testuję każdy, który wpadnie mi w ręce. Te są zdecydowanie jednymi z moich ulubionych. Zestaw odcieni idealnie się uzupełnia, przez co można je dowolnie mixować i tworzyć swój własny odcień, lub stosować pojedynczo. Produkt jest dobrej jakości, fajna pigmentacja, poręczne opakowanie. Za tę cenę nie kupimy lepszego produktu. Polecam.