Rozświetlacze

Essence Choose Your Glow Highlighter Palette Paleta rozświetlaczy

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Carlyen
    29 kwietnia 2024 o 23:02
    Niczego jej nie brakuje
    Ta paletka z rozświetlaczami jest dla mnie absolutnie idealna! Największe wrażenie zrobiło na mnie to, że jako blada osoba mogę nosić wszystkie jej odcienie i mieszać je dowolnie ze sobą otrzymując wielowymiarowy efekt rozświetlenia. Pigmentacja jest na bardzo dobrym poziomie, trwałość wprost genialna, no i piękne opakowanie z lusterkiem czyni ją moim kosmetycznym HITem i to za mega niską cenę. ❤️️
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Idealna dla bladziocha
    • Piękny błysk bez "tandety"
    • Nie osypuje się
    • Świetnie się wtapia w skórę i współgra z innymi kosmetykami
    • Po roku używania zużycie minimalne
    Wady:
    • BRAK!!!
  • 2 marca 2024 o 10:10
    Naprawdę dobra paletka
    Paleta rozświetlaczy od marki Essence, to 3 wypiekane rozświetlacze zamknięte w estetycznym kartonowym opakowaniu, z dość dużym i dobrym lusterkiem. Candlelit - wpada w różowe tony; Major - stoi po ciepłej i jasnej stronie; Summer - to ciemniejszy, ciepły odcień. U mnie jako posiadaczki jasnej karnacji (ale nie przesadnie jasnej) najlepiej sprawdza się połączenie wszystkich 3 kolorów, lub 1 i 2 z osobna. Po ten najciemniejszy sięgam latem. Rozświetlacze te są dobrze zmielone i zostawiają ładną, lekko mokrą poświatę na szczytach kości policzkowych. Blask jest intensywny, ale nieprzesadzony, spokojnie można używać jej na co dzień i na większe okazje. Widoczne są malusie drobinki, ale całość prezentuje się dobrze i elegancko, nie jak brokatowy polik :) Ze we względu na to, że są to wypiekane rozświetlacze ich wydajność jest szalona - starczą na lata :) Cena w stosunku do jakości, to jakiś żart! Za około 15zł można mieć 3 rozświetlacze w jakości tych z droższych perfumerii. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • opakowanie;
    • intensywny efekt;
    • lusterko;
    • 3 w opakowaniu;
    • wydajność;
    • cena.
  • 21 lutego 2024 o 22:28
    Super!
    Moja ostatnia zdobycz. Paletka rozświetlaczy Choose Your Glow marki Essence. Zawiera trzy piękne odcienie. Pierwszy Candlelit Glow to brzoskwiniowy kolor, drugi Major Glow to intensywne złoto, Summer Glow to delikatny brąz. Rozświetlacze mają pudrową konsystencję, są trwałe, łatwo się aplikują i bajecznie wyglądają. Kupiłam paletkę w drogerii internetowej za fajną cenę, więc jak za taką jakość to super!
  • 9 lutego 2024 o 14:57
    Przecietniak
    Kupiłam paletkę, bo brakowało mi do darmowej dostawy ???????? koszt pątelki to około 15 zl. Moim ulubieńcem nie zostanie. Kolory wydają się słabo napigmentowane, ciężko z nimi pracować na twarzy. Wszystkie 3 produkty z paletki są z drobinkami, więc użycie uśmiech wszystkich razem to średni pomysł. Plus za ładne pudełko z lusterkiem, ale to chyba tyle z plusów. Dla mnie paletka nie spełniła oczekiwań.
  • 6 listopada 2023 o 17:11
    Paletka godna uwagi
    Trzy rozswietlacze zamkniete porządnie w eleganckim pudełeczku z lustereczkiem :) Paleta idealna na każdą porę roku - czy zimą czy latem :) Wszystkie mają piękny blask, na skórze również błyszczą:) Jakosc wysoka, a cena niska :) a serio temu produktowi niczego nie brakuje.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • ladne opakowanie
    • nadają piekny blask
    • jest tania