WIZAŻ logo

4,1 (10)
1 hit!

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star emptystar emptystar emptystar emptystar empty

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    6 września 2013 o 15:10
    Gloria nr 2
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Będę do nich wracać! Oby nie wycofali, bo to fajny zamiennik Glorii Cacharel,która już niestety mi się kończy. Nie czuć ordynarnej bułgarskiej róży tylko miły i delikatnie spożywczy mix ww kwiatu z wanilią i drzewem sandałowym. Zdecydowanie moje klimaty. Kobieco z lekkim pazurem. Flakonik nie jest najgorszy,nie rozumiem tych negatywnych komantarzy na jego temat. Udane :-) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 30 ml
  • 17 lipca 2009 o 10:39
    Ma w sobie wiele z Glorii
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gloria Cacharel w innym flakonie Zapach w moim odczuciu jest bardzo podobny do wycofanej Glorii Cacharel. Podobnie się układa na skórze, z tym ze w przypadku Glorii mam skojarzenia świąteczna, a tutaj jest to dla mnie przyjemny wieczorowy zapach. Pasujący do połyskującej sukni, idealny na wieczorny spacer. Przy wąchaniu zapachu z nadgarstka można doszukiwać się tam róży czy jaśminu, jednak nie czytając składu wcześniej w życiu nie posądzałabym Jette by Night o nuty kwiatowe, czuję tutaj coś jadalnego, słodkiego. W moim odczuciu ten zapach wcale nie jest pudrowy. Po wykończeniu obecnego flakonu z pewnością kupię kolejny. Flakon ładny, nie jest jednak moim ulubieńcem, trwałość ok 3 godziny. Używam tego produktu od: kilkanaście miesięcy Ilość zużytych opakowań: 50ml
  • 14 maja 2009 o 22:01
    jabłka, cynamon i kruszonka
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Jak kiedyś polubię ten zapach to na pewno nie za jego nutę głowy, która powala szarlotką z cynamonem, cukrem waniliowym i kruszonką na wierzchu. Fajnie brzmi ale pierwszy podmuch wydaję mi się natrętny i babciowaty (może skojarzenie z wsią, sadem, dojrzałymy jabłkami w koszu nad którymi latają zniecierpliwione osy?) Na szczęście bezczelna szarlotka odpuszcza i zapach w dalszej fazie ugrzecznia się i uszlachetnia. Robi się przyjemnie, nawet bardzo. Nie sądzę żeby był to zapach wieczorowy, mimo że nazwa to sugeruje. Ogólnie - jest słodko, owocowo i spożywczo. Romantycznie? Może nawet. Oryginalny. Flakon zupełnie nie pasuje. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu, sporadycznie Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 27 grudnia 2008 o 12:04
    Dla mnie idealny:)
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Jette by night to pierwszy zapach który zużyłam do końca i mam zamiar zakupić sobie kolejny flakonik:)idealny jak dla mnie a lubie zapachy słodkie, wieczorowe. Na mnie trzyma się caaalutki dzień więc daję 5 gwiazdek:D Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 30 maja 2008 o 16:56
    wtornie zklonowany
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Ten zapach mialam okazje poznac miesiac temu na znajomej mojego faceta.Byla impreza a ona chciala sie odswierzyc i wyciagnela flaszeczke i obficie sie nia spryskala.Cicho pociaglam nosem i krzyknelam-przeciez ja to juz znam!to ta fioletowa GABRIELA SABATINI! Znajoma odrzekla-nie to jest JETTE by NIGHT. Aha ,teraz juz wiem ,ze Jette poszla na latwizne i sklonowala zapach od Sabatini. JETTE-powinnas sie wstydzic-to nie ladnie podkradac pomyslow.Tutaj mala wzmianka u Jette w kompozycji jest jasmin i roza,a u SABATINI -jasmin i pomarancza-a wiec minimalnie sie roznia ale po 15 minutach od aplikacji nie czuc juz zadnej roznicy!!!!!Trwalosc JETTE jest slabiutka,po godzinie jej w ogole nie czuc. Gabriela Sabatini ma jeszcze jeden plus-jest trzy razy tansza! Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań: nie uzywam

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie

szukaj