Mrs. Potter's Moc Bursztynu, Szampon regenerujący i dodający blasku dla włosów farbowanych i osłabionych

• 18 grudnia 2012 o 23:51
    TRAGEDIA!!!!
    Coś okropnego ! Włosy po samym umyciu szamponem,jeszcze mokre (przed nałożeniem odżywki) były twarde, poplątane, posklejane.... musiałam umyć włosy innym szamponem by doprowadzić je do ładu i składu... Ten produkt nie zasługuje nawet na pół gwiazdki, konsystencja za gęsta, zbyt zbita, zapach bardzo \'męski\'... Nigdy więcej żadnych produktów z tej serii. Jak dla mnie stanowcze NIE - całe opakowanie wylądowało w koszu. Używam tego produktu od: jednego dnia Ilość zużytych opakowań: jedno mycie, produkt w śmietniku
  • 16 grudnia 2011 o 22:47
    Myje i jest o.k
    Kiedys w jakims niewielkim sklepiku kosmetycznym moja uwage przyciagnela wielka butla (jak sie pozniej okazalo 500 ml) przezroczystego zelu,w ktorym zawieszony byly zlote drobinki.Jak sie okazalo tym "cudem" byl ten oto szampon.Otorzylam korek,poniuchalam i pomyslalam sobie "biore".Taka duza butla szmponu napewno sie przyda:)Musze przynac,ze to byl bardzo udany wybor.Butla miescila 500 ml szamponu w formie przezroczystego zeluw ktorym zawieszone byly zlosciste,maciupienkie drobinki.Wygladalo to uroczo.Zapach bardzo delikatny,nie wiem jak pachnie bursztyn,ale zapach tak mi sie wlasnie kojarzy-z bursztynem.Szampon dobrze sie pienil,byl bardzo wydajny.Nie podraznial,nie wysuszal nadmiernie,myl,wiec czego wlasciwie wiecej chciec?Bardzo udany produkt,z ktorego korzystala cala rodzina i wszyscy chwalili.Pozniej jakos nie moglam juz trafic na ten szampon:(Ogolnie fajny kosmetyk za niska cene-ja za 500 ml zaplacilam chyba neiwiele ponad 5 zl.Polecam Używam tego produktu od: kilka ladnych lat temu Ilość zużytych opakowań: zuzylam jedno opakowanie
  • 30 sierpnia 2009 o 14:24
    taki średniak
    Ładny zapach, drobinki w opakowaniu zachęcają do użycia. Pieni się dobrze, ale rozczesać włosy po nim to nie lada sztuka ;/ Włosy są splątane, robią się kołtuny, bez porządnej odżywki nie dałabym sobie rady. W połączeniu z odżywką nie jest źle. WG mnie po tym szamponie włosy mniej się przetłuszczają. ale już go więcej nie kupię!Używam tego produktu od: paru miesięcy od czasu do czasu Ilość zużytych opakowań: została 1/3 opakowania
    *lotte*
    4 stycznia 2008 o 20:20
    bez rewalacji
    Uzywalam wraz z odzywka. Efekty prawie zadne. Lubie dobrze nzawilzane, sliskie, obciazone wlosy. Slabo, ale na szczescie szampon nie spowodowal nadmiernego puszenia sie moich wlosow. Używam tego produktu od: kilka miesiecy temu Ilość zużytych opakowań: 1
    aiyyo
    24 listopada 2007 o 14:53
    nie tego szukalam
    Kolejny szampon, ktory kupilam z nadzieja, ze pomoze moim biednym zniszczonym farbowanym wlosom ;) niestety zadna rewelacja, ciezko sie pienil, nie dodawal blasku, faktycznie mial tam jakies swiecace drobinki ale chyba zmywaly sie z wlosow raz z piana ;) Używam tego produktu od:uzywalam kilka miesiecy temu Ilość zużytych opakowań: 1