Peelingi do ust

Pat & Rub Lips, Scrub do ust

• 31 marca 2020 o 12:34
    Super zapach, fajny efekt na ustach
    Piękny zapach, bardzo dobry skład, daje dobry efekt na ustach, może trochę za bardzo się "sypie" przy aplikacji. Produkt naturalny, wegański. Dość drogi jak na taką pojemność.
    Zalety:
    • skład
    • efekt
    Wady:
  • 30 marca 2020 o 17:32
    Mam mieszane uczucia
    Zima mam zawsze przesuszone usta i w t sezonie postanowiłam zakupić peeling do ust. Warunkiem był naturalny skład, gdyż ten kosmetyk po prostu "zjadamy". Wybrałam matkę pat&rub, gdyż ogolnie ma naprawdę dobre opinie i składy są wzorcowe. Cena to 49zl i faktycznie ciężko kupić go taniej. Można 1-2x w roku natrafić na promocję w sephora - 10% i to wszystko. Po otwarciu sloiczka byłam zszokowana ponieważ drobinki jakby "nie trzymały się kupy". Nie są to drobinki zatopione w kremie, ale raczej luźniejsza formuła. Peeling przy nakładaniu na usta się lekko kruszy. Drobinki są faktycznie jakby naolejone i nawilżają usta, jednak moim zdaniem są one dość spore i nieumiejętnym nakładaniem można wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Zapach jak najbardziej na plus. Podsumowując kosmetyk spełnia swoje zadanie, ale dla mnie jego uzywanie nie jest żadna przyjemnością.
    Zalety:
    • Skład, zapach.
    Wady:
    • Za duze drobinki peelingu. Kruszy się.
  • 17 grudnia 2018 o 12:20
    u mnie sie sprawdził!
    Ku mojemu zaskoczeniu sprawdził się. Tego typu kosmetyków nigdy nie kupuję i uważam za zbędne. Scrub dostałam, a że - jako posiadaczka łatwo pierzchnących ust - jestem prawdziwym balsamożercą, postanowiłam zużyć. I kopara opadła ;-) Dzięki peeligowi usta są miękkie i nawilżone jak nigdy!
  • 16 grudnia 2018 o 10:50
    Rewalacja
    Rewelacja! Zacznijmy od początku. Zakochałam się w prostocie opakowania. Szklany elegancki słoiczek z dużą ilością produktu. Większość produktów peelingujących, które stosowałam do tej pory pozostawiało lekkie przesuszenie na ustach. Ten scrub zaskoczył mnie już od samego początku! Bardzo przyjemna konsystencja, prześliczny zapach oraz drobno zmielone drobinki razem tworzą fenomenalny efekt! Usta cudownie miękkie i sprężyste. To mój hit hitów !!!
  • 11 grudnia 2018 o 17:29
    MEGA!
    Ten scrub jest mega! Idealnie złuszcza naskórek z ust, zostawiając je miękkie z lekką warstwą olejku. Super czuć nawilżenie. Usta bezpośrednio po peelingu są ładnie ukrwione i powiększone, a najlepsze że nie trzeba go zmywać tylko zlizać–smakuje prawdziwą pomarańczą! Mniam! I jeszcze ta wydajność <3