Kremy na noc

Babor Lifting Cellular Collagen Booster Cream Rich Krem o działaniu ujędrniającym i liftingującym na noc

Ewmako
    11 maja 2024 o 10:28
    Widzę efekty
    Ostatnio miałam okazję wypróbować Krem Lifting Cellular Collagen Booster Cream Rich od Babor i chcę się podzielić moją opinią. To krem o działaniu ujędrniającym i liftingującym na noc. Krem przyjemnie rozprowadza się na skórze, co sprawia, że aplikacja jest przyjemnością. Konsystencja jest bogata, ale szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy. Używałam tego kremu regularnie przez kilka tygodni i zauważyłam znaczną poprawę jędrności mojej skóry. Linie i zmarszczki stały się mniej widoczne, a skóra wydaje się bardziej elastyczna i promienna. Jestem pod wrażeniem rezultatów, jakie ten krem przyniósł mojej skórze. Choć jest to produkt droższy, uważam, że warto zainwestować w niego, zwłaszcza jeśli masz problemy z utratą jędrności skóry. W moim przypadku był to strzał w dziesiątkę!
    ExAmino
    2 września 2022 o 10:49
    Najlepsza urodzinowa złośliwość
    Z okazji urodzin po-trzydziestoletnich dostałam ten krem w opakowaniu, które samo w sobie było dziełem sztuki. Ekskluzywność waliła po oczach bo te sreberka, wstążeczki, słoik ciężki, szklany, bezpiecznie zalakowany. Udając, że wcale nie łapię aluzji co do mojego ageingu i zaprzeszłej jędrności z dziką przyjemnością zaczęłam stosowanie. Jakże ten krem pachnie! Coś jak Guerlain? Fiołki czuję? Może bez? Na pewno kwiaty, ale w takim pudrowym wydaniu, nie duszące, ale powiedziałabym buduarowe. Jest lekko, szybkowchłanialnie, ale naprawdę wydajnie i naprawdę skutecznie. Przede wszystkim ten krem doskonale i długotrwale nawilża. Stosowany rano szybko pozwala nakładać makijaż i świetnie utrzymuje podkład. Wieczorem koi skórę po demakijażu i pracuje ciężko nad tym, żebym rano nie wyglądała jak wysuszony wiór. Mimo upałów, klimatyzacji, mojego karygodnego odwodnienia mam teraz skórę elastyczną, zdrową, bez zaczerwień i pomarszczonych niteczek wokół oczu i ust. Nic mnie nie uczuliło, nic nie zapchało, po miesiącu używania buzia wygląda tylko lepiej i ...chyba nawet przyznam złośliwemu Sponsorowu, żem zachwycona z pseudogeriatrycznego prezentu i chcę więcej.
    Zalety:
    • zaczynając od rzeczy najmniej istotnej: krem jest piękny. Prawdziwa ozdoba toaletki.
    • pachnie jak najlepsze perfumy i ten zapach się nie nudzi, nie męczy, nie jest uciążliwy, uczulający, ani migrenogenny
    • konsystencja raczej lekka, rozsmarowuje się gładko, wchłania szybciutko i przy tym wszystkim jest wydajny, serio - używam miesiąc, 2x dziennie, nie jestem nawet w połowie słoiczka
    • dobrze pracuje z kosmetykami kolorowymi
    • na długo nawilża nawet bardzo suchą (moją!) skórę
    • napina skórę, tak, że nawet ci najbardziej spostrzegawczy nie są w stanie się dopatrzeć u mnie tych wypominanych zmarszczek
    Wady:
    • kosztuje
    • nawet
    • 500 zł
    • z g r o z a)
    • i tylko dlatego to nie będzie mój hit. Bo jednak wolę jeść niż buźkę smarować
    • zimą chyba będę szukała czegoś cięższego, jednak takie masełkowate formuły mi lepiej pasują do szarówek (ale to już fanaberia...)

Zobacz także inne Kremy na noc