Kremy na noc

Norel Dr Wilsz Hyaluron Plus, Hyalurionic Cream Active Moisturizing Hialuronowy krem aktywnie nawilżający

• 6 lutego 2023 o 18:11
    Ratunek dla cery suchej w zimie
    Jako posiadaczka cery suchej cenie sobie dobry, treściwy i przede wszystkim działający krem. I ten właśnie taki jest. Zaznaczę od razu, że dla skór mieszanych w kierunku tłustych, tłustych i problematycznych może być za ciężki lub może zapchać-dlatego też troszkę nie rozumiem złych opinii posiadaczek takich cer o tym kremie, ponieważ nie jest on im dedykowany. Dobierając pielęgnację trzeba mieć na uwadze rodzaj naszej cery oraz jej potrzeby. Dla mnie jest idealny - otula skórę i nawilża. Przez mróz i wiatr moja skóra bardzo sie wysuszyła i ten krem zawsze ratuje sytuację. Wystarczy niewielka ilość aby pokryć całą twarz, super się rozprowadza. Ma bardzo delikatny, ale neutralny i ładny zapach. Cena jest dość wysoka, jednak jestem w stanie zapłacić takie pieniądze za tak fantastyczne działanie. Krem zapakowany jest w elegancki pojemniczek, z odkręcanym wieczkiem. W pudełeczku znajdziemy także próbkę innego kremu do przetestowania. Dołączyłabym do niego małą szpatułkę do bardziej higienicznego nakładania, ale to już szczegół. Reasumując, polecam!
    Zalety:
    • stosunek ceny do jakości
    • estetyczne opakowanie
    • próbka innego kremu wewnątrz opakowania
    • działanie
    leinat
    16 stycznia 2021 o 16:30
    Dobry, ale nie dla cery trądzikowej
    Krem kupiony po rekomendacji kosmetyczki. Na początku stosowania byłam bardzo zadowolona, po tygodniu moja skóra zareagowała trądzikiem. Kolejne podejście z tym kremem miałam w ciąży, wtedy sprawdzil się idealnie.
    Zalety:
    • Konsystencja, zapach
    Wady:
    • Nasila trądzik
    ItaNera
    20 listopada 2020 o 15:05
    Czasami próbka produktu ratuje nas przed kupnem pełnowartościowym
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Długo myślałam nad zakupem tego kremu aż w końcu dostałam próbkę. Krem działa nawilżająco ale jego gęsta konsystencja jest dla mnie największym problemem. Używałam go z tonikiem nakładanym wcześniej a kolejnym razem bez mając nadzieje że szybciej wchłonie się w skórę, ale efekt był ten sam. Pozostawia tłustą warstwę która nigdy do końca nie wsiąknie. Mam suche policzki wiec tam mi to nie przeszkadza, ale w strefie T robi się problem po ok 3 godz. Wychodząc na zewnątrz miałam wrażenie tłustej cery i nie myliłam się kiedy poszłam sprawdzić do lustra, cera się strasznie świeciła. Plus za zapach, który jest lekki, potem niewyczuwalny. Łatwo się rozsmarowuję na twarzy, nie roluje się. Miałam jednak wrażenie, że pryszcze były bardziej widoczne po zastosowaniu tego kremu. Skóra nie była zaczerwieniona, ale krostki dało się zauważyć.
  • 7 sierpnia 2019 o 7:46
    Świetny dla cery mieszanej w AQ suchej
    Krem ma świetną cenę, dobry skład, przyjemny zapach i konsystencję, ja lubię tzw tłuściochy bo super mi się wchłaniają i skóra nie jest ściągnięta. U mnie sprawdził się ekstra, dobrze nawadniania i daje uczucie ulgi i komfortu. Super bo w tej samej linii jest krem normalizujący dla cer mieszanych i tłustych, także wystarczy wybrać odpowiednią formułę dla siebie. Zdecydowanie do niego wrócę jak tylko, zużyję nawilżający z atellocolagenem z tej marki. No zimą to będzie mój must have.
  • 12 listopada 2017 o 20:15
    Dusi i zapycha
    Mam tłustą cerę, w związku z czym jestem zmuszona stosować matujące kosmetyki do makijażu. Dlatego też poranne nawilżenie jest dla mnie bardzo istotne. Od kremu na dzień oczekuję właśnie sporej dawki nawilżenia i szybkiego wchłaniania. Krem z serii Hyaluron Plus wydawał mi się dobrą opcją, jednak rzeczywistość okazała się zgoła inna. Kosmetyk ma delikatny i świeży zapach, zupełnie nie przeszkadza w użytkowaniu. Konsystencję ma dość bogatą, jak na produkt na dzień. Dobrze się rozsmarowuje, ale na mojej twarzy zupełnie nie chce się wchłonąć. Pozostawia tłustą warstwę, przez którą makijaż bardzo szybko zaczyna wyglądać brzydko. Już po około 2 godzinach muszę zbierać nadmiar sebum. Ponadto mam wrażenie, że po tą warstwą skóra wcale nie oddycha, co w efekcie doprowadziło do powstawania wyprysków. Po zakończeniu stosowania kremu moja cera się znacznie uspokoiła. Wydaje mi się, że winowajcą był w tym przypadku sylikon, znajdujący się dość wysoko w składzie. Krem dostałam w którymś z pudełek subskrypcyjnych w formie tubki o pojemności 25 ml, więc na temat opakowania nie będę się wypowiadać. Cena nie wydaje się być wygórowana, patrząc na skład, który jest całkiem fajny. Ja jednak sie zawiodłam, bo seria z kwasem migdałowym sprawdziła się u mnie w 100%.