Balsamy do ciała

Instituto Espanol Urea, Crema Reparadora 10% Urea [Skin Repair Cream] Ultra nawilżający krem do ciała z mocznikiem

notino.pl
Instituto Espanol Instituto Espaol Urea naprawy kremowy  50 ML 1020-08666
Instituto Espanol Instituto Espaol Urea naprawy kremowy  50 ML 1020-08666

_inga
    24 kwietnia 2021 o 16:50
    Ultra nawilżający krem do ciała z mocznikiem, Instituto Espanol
    Krem kupiłam na jednej z aukcji internetowych Opakowanie to praktyczny wygodny słoiczek pozwalający łatwo zużyć kosmetyk do końca. pojemność 50 ml zapłaciłam około 5 zł Używam tego kremu do pielęgnacji stóp. Krem nawilża, szybko się wchłania, łagodzi podrażnienia,. Skóra po zastosowaniu kremu jest wygładzona i natłuszczona. Krem ma ładny zapach, nie podrażnia, nie uczula, nie pozostawia tłustej czy lepiej warstwy na skórze. Zaskakująco dobry krem za tak niską cenę jak najbardziej godny polecenia.
    Zalety:
    • nawilża
    • regeneruje
    • natłuszcza
    • dobrze się wchłania
    • nie podrażnia
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 15 lipca 2020 o 20:38
    Świetny!
    Szczerze? Przy pierwszym zetknięciu z produktem nie byłam skłonna go kupić że względu na opakowanie. Źle mi się skojarzyło. Później okazało się, że ten krem to strzał w 10tke. Dobrze radzi sobie z nawilżeniem skóry i poprawą jej jedrnosci. Ponadto nie ślizga się i nie powoduje żadnych efektów ubocznych i nie psuje makijażu. Konsystencja ok, choć mogłaby być gęstsza.. Krem wydajny, w poręcznym opakowaniu, które można zabrać ze sobą. Cena atrakcyjna. Polecam!
    Zalety:
    • Opakowanie (wielkość)
    • Brak efektów ubocznych
    • Skuteczne działanie
    Wady:
    • Brzydkie napisy na pudełku, jakoś kolorystycznie i wizualnie źle mi się kojarzą
    lid05
    31 marca 2020 o 17:47
    działa
    Nawilżający krem do ciała z mocznikiem to świetny kosmetyk .Nie tylko nawilża ale i odżywia skórę. Opakowanie pozwala na wydobycie produktu do samego końca.Jest to małe zgrabne plastikowe pudełeczko ,które dobrze sprawdzi się na wyjazdach bo nie zajmuje dużo miejsca. Krem jest wydajny,dobrze się wchłania,ma bardzo przyjemny zapach.Sprawia ,że skóra staje się gładka,miła w dotyku,nawilżona i miękka,bardziej elastyczna.
    Zalety:
    • nawilżanie
    • zużycie produktu do końca dzięki łatwemu wydobyciu z opakowania
  • 25 grudnia 2019 o 22:27
    Przyjemnie i intensywnie nawilża
    Nawilżający krem do ciała z mocznikiem to absolutny hit, kosmetyk który nadaje niesamowitą dawkę nawilżenia a jednocześnie odżywia skórę. Krem zawiera 10% mocznika, dzięki czemu dobrze nawilża nawet bardzo suchą skórę. Krem jest w wygodnym plastikowym opakowaniu , z którego łatwo wydostać produkt. Opakowanie idealnie nadaje się na wyjazd ponieważ nie zabiera dużo miejsca. Używając ten krem doszłam do wniosku że jest bardzo wydajny ponieważ niewielka ilość wystarczyła aby kosmetyk szybko się rozprowadził i dobrze wchłonął. Krem ma bardzo delikatny, perfumowany ale przyjemny zapach kosmetyków dla dzieci, który długo utrzymuje się na skórze. Po zastosowaniu kremu moja skóra jest gładka, przyjemnie nawilżona i miękka. Krem też widocznie zwiększa elastyczność skóry zapewniając optymalne nawilżenie. Dodatkowym atutem jest świetna konsystencja przypominająca balsam.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Łatwo się rozprowadza
    malwi73
    6 grudnia 2018 o 10:36
    Bardzo dobry
    Krem zakupiłam w sieci za kilka zł. Okazał się być strzałem w 10. Krem ma bardzo gęstą, a przez to wydajną konsystencję. Krem ma przyjemny zapach w typie zapachu nivea. Ładnie się rozsmarowuje, ładnie wchłania. Nie zostawia tłustej powłoczki.a przez to, że ma 10% mocznika mocno nawilża. Ja używałam go jesienią na bardzo suche partie ciała i nawilżał na cały dzień. Opakowanie pozwalające wydobyć produkt do ostatniego ml. Cena jak na wydajność jest w porządku. Na pewno zakupię go ponownie.