Ziaja Świąteczne Aromaty, Zimowy krem do rąk ochronny 'Piernik, imbir, cynamon' (stara wersja)

Stara wersja produktu

missi13
    13 kwietnia 2021 o 11:00
    cudo!
    Bardzo wydajny krem do rąk o przecudownym zapachu- zapach pierniczka i cynamonu- kojarzy mi sięze swietami, także uważam ten krem za produkt sezonowy. Listopad - styczeń zawsze jest u mnie na biurku w pracy :) Zapach jest nieziemski, już sam w sobie tworzy atmosferę swiateczną. Ogromny plusik za pompkę która sprawia, że nie tylko ja mogę korzystać w pracy z kremu ale również moi znajomi, gdyż pompka to mega higieniczne rowiązanie. Nie musimy pchać rak do srodka by wydobyć krem. Idealnie dozuje produkt- jedna doza pokrywa u mnie obie dłonie. Krem szybko się wchłania, nie ozstawia tłustego filmu i nie brudzi, a przy tym zapach utrzymuje się naprawdę dość długo. Krem jest mega wydajny, nie tylko zapobiega wysuszeniu dłoni, ale chroni je przed pogoda. Krem jest odżywczy dla skóry, długo i systematycznie stosowany zdecydowanie poprawia kondycję skóry. Dłonie sa naprawdę delikatniejsze, gładkie, miłe w dotyku i zdecydowanie zadbane. Ponad to kem może używać cała rodzina, dzieci, mąż, babcia czy dziadek. Uważam ze produkt jest warty zakupu, zwłaszcza polecam zimowa, świteczna pora
    Patapat
    21 kwietnia 2020 o 13:25
    Pachnie ale chyba nic nie robi
    Kupiłam na zimę, bo miałam ochotę na coś pachnącego w ten sposób. Niestety poza ładnym zapachem nie widzę szczególnych właściwości. Krem jest w opakowaniu z pompką, co może być wadą i zaletą - na pewno nie nadaje się do przenoszenia, ale można postawić sobie przy łóżku i wygodnie dozować. Mam zwykle kilka kremów do rąk, więc zupełnie mi nie przeszkadza jego format. Krem jest średnio gęsty, pachnie bardzo ładnie, całkiem dobrze się wsmarowuje, jednak po użyciu zostawia na rękach nieprzyjemną, jakby klejącą, ale nie tłustą warstwę. Zapach utrzymuje się jakiś czas na dłoniach. Niestety, krem nawilża tylko "doraźnie" i już niedługo później moje dłonie znów domagają się kolejnej porcji.
    • Wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • Zostawia klejący film
    • Nie pielęgnuje i nawilża tylko chwilowo
    • Krem niby zimowy, ale jest zbyt słaby na zimę
    Mijanou
    15 grudnia 2019 o 8:49
    Kupiłam tylko ze względu na zapach
    Kupiłam skuszona zapachem. Rzeczywiście- pachnie jak świąteczne pierniczki i ten zapach utrzymuje się na dłoniach przyzwoicie długo, jak na krem do rąk. Wchłania się szybko, nie pozostawia drazniącego, lepkiego filmu, przez który wszystko lepi się nam do rąk i same dłonie też się lepią. I chyba tyle plusów, choć usprawiedliwiają one zakup za niską cenę. Jeśli chodzi o opakowanie- kto wpadł na pomysł, by była to nieporęczna butelka z pompką, która zabiera sporo miejsca w torbie to nie wiem. Zupełnie bez sensu jak na produkt, tóry nosi się w torbie, bo ręce przecież myjemy wiele razy w ciągu dnia. Nie zauważyłam takze, by ten zimowy krem fundował mi jakąkolwiek ochronę przed wiatrem i zimnem. Nie poprawił tez kondycji mojej skóry (dłonie mam zimą suche i szorstkie- kostropate wręcz, bardzo wrażliwe na czynniki pogodowe i zadne rękawiczki tu nie pomogą. Uroda taka). Niemniej nie narzekam. Kupiłam go ze względu na zapach i szybką wchłanialność. Czyli raczej jako pachnący gadżet, niż krem. Za to daję uczciwe trzy gwiazdki.
    Zalety:
    • dość trwały, wyjątkowo świąteczny zapach
    • zybka wchłanialność
    Wady:
    • nieporęczne z noszeniu opakowanie
    • brak jakichkolwiek właściwości pilęgnacyjnych
  • 3 grudnia 2019 o 22:54
    Wyjątkowy krem do rąk
    Wyjątkowy krem pod wieloma względami. Przede wszystkim - zapach, taki świąteczny: piernikowo- imbirowo- cynamonowy, który dość długo utrzymuje się na dłoniach. Wspaniały na grudniowe, domowe zabiegi pielęgnacyjne . Po drugie- konsystencja- lekka do rozprowadzenia; krem bardzo szybko wchłania się. W tym miejscu chciałam również pochwalić estetyczne wydobycie kremu za pomocą niezawodnej pompki i świąteczne opakowanie. I po trzecie, czuć - od pierwszego użycia- odpowiednie nawilżenie, odczuwalne wygładzenie skóry. Każde użycie tego kremu, to taka świąteczna aromatoterapia . Polecam.
    Zalety:
    • estetyczne, świąteczne opakowanie,
    • higieniczna aplikacja,
    • świąteczny aromat,
    • szybkie wchłanianie ;
    • odpowiednie nawilżenie skóry;
    • przystępna cena.
    boe22
    13 listopada 2019 o 18:02
    Świątecznie :)
    Piękny świąteczny zapach(choć wolałabym, żeby był bardziej intensywny), uwielbiam edycje świąteczne wszelkiego rodzaju kosmetyków, więc i ten musiał trafić na moją półkę! Nawilża, wchłania się całkowicie(dla mnie to na minus- lubię kiedy zostaje nie klejący się, aksamitny film na skórze). Co do ochronności, to poczekam na -20°C zanim się wypowiem, póki co jest ok, aczkolwiek sądzę, że w tęgie mrozy będzie lipa(absolutnie.... nawet odrobinę nie natłuszcza, wchłania się całkowicie i zostaje na skórze nic, o!). Proste i ładne opakowanie z pompką- do domu jak znalazł, do torebki oczywiście nie odważę się go wepchnąć. Ogólnie jest bardzo fajny, ale niczego mi nie urwało z zachwytu.