Wody perfumowane damskie

Christian Lacroix Cest la fete Woman Woda perfumowana 100 ml spray

louv
    23 czerwca 2015 o 19:21
    Oldschoolowy Live Luxe!
    Retro wersja skrzącej i radosnej sorbetowej kompozycji JLo... Ładna, przyjemna w noszeniu kompozycja, lekko smakowita, lekko świeża, lekko kwiatowa, lekko pudrowa,itd. wszystko jest w tym wiosennym zapachy, niestety tylko lekko... Także trwałość (na mnie). Nię żałuję, że poznałam. Nie żałuję, że tak mało go było... w tym konkretnym przypadku, niczego nie żałuję! (nawet kasy, bo niewielka za odlewkę...) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 10 stycznia 2015 o 13:11
    wieje nudą
    chemiczna gruszka spotyka radioaktywną morelę. to początek historii, w którą zamieszane są też porzeczka i jaśmin. historia jest nieciekawa, dlatego nie mamy o tym nic na pierwszych stronach gazet. ot , nudziarstwo. bez finezji, bez polotu. ile razy to czytałam ? mnóstwo. szkoda firmy, szkoda nazwiska. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: użyczone resztki na testy
    fehu
    30 listopada 2011 o 19:20
    ladny
    jak fajnie, ze mamy rozne gusta, bo inaczej uzywalibysmy tylko jednogo, moze dwoch a moze trzech zapachow...mnie sie ten zapach podoba, choc poczatkowo nie bylam w pelni do niego przekonana...na mojej skorze ladnie sie rozwija, poczatkowo slodki, z czasem stapia sie z zappachem mojej skory i jest subtelny..Mnie sie podoba , mojemu mezowi tez i to mi wystarczy..Wedlug mnie taki fajny zapach soczystych , slodkich owocow....nie wiem czy jest trwaly, w sumie nie musi byc, moge sie nim psikac co chwile..w sumie cierpie na nadmiar roznych perfum , wiec mi nie zalezy zeby byly zbyt trwale.. |jak sie skoncza( nie szybko) to bede miec pretekst zeby poszukac moze czegos nowego co np mnie zachwyci jeszcze bardziej..bo moj gust sie zmienia ...nie wyobrazam sobie jak mozna uzywac jednej perfumki przez wiele dlugich lat...Na dzien dziesiejszy lubie ten slodko-owocowy zapach.. Używam tego produktu od: lipiec 2010 Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    Suzanne
    30 sierpnia 2010 o 19:39
    Gorzej, niż źle, bo nijako
    Nei nie i zdecydowanie, nigdy więcej nie kupię tego mydła w płynie o cudownie wręcz nieobecnym jakimkolwiek szczególnym zapachu z gam tych właśnie których się używa w płynach do płukania, pseudo-ekskluzywnych płynach do mycia naczyń i żelach od prysznic! Firma i marka Christian Lacroix idzie w dół, i to niestety boleśnie dosłownie; firma oficjalnie zbankrutowałą w 2009 roku (prasa brytyjska) wcześniej nigdy nie przynosiła żadnych dochodów (to samo źródło) i ten zapach, wypuszczony na rynek nie wiem kiedy - to nic innego jak tylko jeszcze jeden dowód na postępujący upadek tej marki. Nie wierzę, że uroczo znajome, bo wtórne, kiczowate i wstydliwie nowobogackie opakowanie zaprojektował kto inny niż praktykant. Wybitnie wątpię, by zapach wyróżniający się swoją nijakością wybrał sam projektant znany z zamiłowania do folkloru, baroku i przepychu. Te słodkie perfumy mogłaby nosić jedynie profesjonalna pokojówka. Zapach, który mówi "nie przeszkadzam, mnie tu nie ma, nosicielka niedawno wzięła prysznic." Gdzie mu do rozpychającej się obecności zapachów Yves Saint Laurent? Gdzie do głęboko oryginalnych i konsekwentnych cytrusów i lekkich kwiatów Annick Goutal? Gdzie do androgynicznej i rewolucyjnej Chanel no.5? Gdzie do czarujących i dziewczęcych Champs Elysees Guerlain? Do modernistycznych woni Calvina Kleina? Do kontrowersyjnych, kolekcjonerskich jedynych w swoim rodzaju Comme des Garcons, Serge Lutens, lArtisan Parfumeur; ba, gdzie mu do I Love Love The Body Shop; zapachu adresowanego wydaje się do tej samej grupy odbiorców. Christian "potrzebuję gotówki i dlatego to robię" Lacroix postawił się na tym samym poziomie co Britney Spears i kto wie, pewnie Miley Cyrus, jeśli i ta się zdecyduje na wycieczkę w przemysł perfumiarski. Zapach dla głupiej nastolatki kompletnie nieświadomej swojej zmysłowości. Zapach naszych czasów; czystych zębów, trzymania pozorów i głupich uśmiechów. Używam tego produktu od: 1 dnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (ja je rzeczywiście kupiłam)
  • 3 września 2008 o 20:06
    niejednoznaczny...
    Z początku jest dość intensywny, wręcz za... By dopiero za parę chwil ujawnić się w pełni. Jest uwodzicielski, kojarzy mi się z romantycznymi wieczorami. Idealne dopełnienie kobiecości. Zapach owocowo - kwiatowy. Po czasie stosowania muszę przyznać, że zapach mnie znudził a nawet nie tyle co znudził a przestał się podobać. W tym czasie zdążyłam się zakochać w innych perfumach a te odstawiłam na bok. I ciężko do nich wrócić. Bo ten zapach wręcz mnie przytłacza. Jest mało delikatny. Taki sobie. Nie urzeka. Czuje kwiaty, nie wiem jakie. Ale mało naturalne, takie chemiczne. Za to buteleczka bardzo ładna :-) Używam tego produktu od:rok Ilość zużytych opakowań:1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie