Wody toaletowe damskie

Comptoir Sud Pacifique Caramel Sunset EDT

Fenris
    24 września 2008 o 20:52
    Dla mnie bomba :)
    Piszę tą recenzję tylko dlatego, że jest tak dużo negatywnych i nie rozumiem czemu. Caramel Sunset to mój ulubiony zapach ze wszystkich znanych mi CsP. Jest świetnym poprawiaczem humoru. Słodki, kawowo-karmelowy, cukrowy. Nie jest typowym świeżakiem typu landrynka czy cukierek. Zapach bardzo jadalny :) Uwielbiam jak pachnie nim mój nadgarstek, ale boję się, że całościowo mógłby zabić otoczenie, które słodkości nie lubi. Zapach i opakowanie - 4* Używam tego produktu od:dłuższego czasu Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 19 sierpnia 2008 o 19:22
    Archetyp syntetyka!
    Uwielbiam zapachy karmelowe za ich realność, rozkoszną słodycz i rozleniwiający urok. Karmel to wyjątkowy składnik w perfumach i z tym większym rozgoryczeniem poznałam Caramel Sunset... Te perfumy to jakiś nieśmieszny żart z każdego obecnego w zapachu składnika - lecz z karmelu, kawy i kokosa przede wszystkim. Karmel jest suchy (widział ktoś kiedyś suchy karmel :confused: ), do bólu syntetyczny i wybitnie nieapetyczny. Kawa jest nierealna i niesmaczna. Kokos jest "solaryjny", klejący, wywracający nos na drugą stronę. Całokształt to istny archetyp syntetycznego ulepa. Podczas wwąchiwania się w "pachnący" nim nadgarstek miałam wrażenie, że właśnie mój nos przykleja się do tajemniczej substancji, która przywarła swoim ciężarem do mojej skóry... :yyyy: Fuj, fuj i jeszcze raz fuj! Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...
  • 25 maja 2008 o 0:56
    Sztuczny.
    Po prostu sztuczny, co w przypadku zapachów słodkich - jadalnych charakteryzuje je ewidentnie negatywnie. Czuję, że ten mleczny karmel gdzieśtam usiłuje przedostać się na zewnątrz, ale co rusz zalewa go pomarańczowy sok nie pierwszej świeżości...i oblepiony słodzikiem kokos. Mam skojarzenia z tanią choinką zapachową. Kolejne rozczarowanie CsP.Używam tego produktu od: próbka Ilość zużytych opakowań: próbka
    khy
    8 maja 2008 o 15:54
    Tylko momenty
    Pierwsze nuty fajne, bardzo ladna kawa z dodatkiem pomaranczowego kremu solaryjnego (bylo cos takiego kiedys w solariach ;-))) ). Niestety kawa bardzo szybko znika niemal zupelnie, pozostawiajac po sobie sztuczne nuty owego kremu wlasnie. Jeszcze przez jakis czas jest dosc frapujaco, mimo tej rzucajacej sie w nos sztucznosci - zeby skonac w koncu w nudnej, sztucznej, solaryjnej pomaranczowosci. Generalnie zapach ma ciekawe momenty - ale jako calosc jest niestety bardzo slaby. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: probki
  • 30 marca 2008 o 20:57
    ulepek :(
    Uwielbiam karmel w perfumach. Ale to co CsP prponuje pod nazwą Caramel Sunset z karmelem ma niewiele wspólnego. Pierwsze 2 godziny to okropna czarna mocno przesłodzona kawa. Taka jakiej w życiu bym się nie napiła. Później pachnie jak mleko skondensowane, które gotujemy, żeby uzyskać karmel. chociaz niezupełnie... to jest zapach takiego właśnie za krótko gotowanego mleka-ani mleko ani karmel... Przesłodzone obrzydlistwo. I tak jak wiekszośc zapachów CsP, ktore znam trwałością nie grzeszy tak Caramel Sunset mozna by nazwac killerem.... Butelka obrzydliwa. Używam tego produktu od: kilku tyg. Ilość zużytych opakowań: próbka