Wody toaletowe damskie

Thierry Mugler A*Men EDT

Mugler A Men
Thierry Mugler Angel A Men Woda Toaletowa 100 ml TESTER

Nasi użytkownicy zostawili 65 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 grudnia 2020 o 22:16
    Rewelacja
    Bardzo ciekawy zapach męski. Korzenny, orientalny, nieco kadzidlany. Perfumy bardzo ciekawe, intensywne, intrygujące. Zapach nie jest oczywisty. Idealne na jesienne wieczory. Piękny, oryginalny flakon.
    • trwałość
    • intensywność
    • flakon
  • 5 lipca 2018 o 13:48
    cały Thierry
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach do pary z Angelem. Angela akurat nie cierpię. A*men sama nie wiem. Słodki (WANILIA), gorzki (kawa) drzewny (cedr, drzewo sandałowe) trwały ( piżmo). Ta mieszanka jest bardzo przyjemna. Zapach bardzo specyficzny i bardzo bardzo trwały.
  • 18 maja 2018 o 9:14
    Jestem z tego bardzo zadowolony
    Dostałem na urodziny od żony. Jestem bardzo zadowolony. Zapach mi odpowiada i jet trwały. Nie wiem tylko czy używać tego okazjonalnie czy na co dzień do pracy. Zapach jest mocny i bogaty. Nadaję się na przeróżne uroczystości ale czy na co dzień to nie wiem.
    Zalety:
    • trwały zapach, który utrzymuję się przez cały dzień
    Wady:
  • 9 października 2017 o 12:32
    Kocham większość perfum Muglera
    Bardzo męskie,trwale,wydajne.Nie sa uzywane nagminnie to bardzo dobrze.Zapach mega oryginalny,nie do pomylenia z innym.Kupuje je na prezent ojcu.Zadowolony jest.
    • trwalosc
    • flakon
    Wady:
    borgia
    4 lutego 2017 o 9:40
    orgazmiczne
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Do tej pory nie recenzowałam męskich wód czy perfum,chociaż to właśnie kobieta powinna wydać ostateczny werdykt.A*Men wpadł mi w ręce gdy szukałam razem z córką odpowiedniej na uroczystość ślubną dla jej przyszłego męża.No i A*Men absolutnie się na takową imprezę nie nadaje ustępując miejsca guerlainom i diorom.Natomiast na noc poślubną to co innego.Jestem starszą panią,której nos niejedno już wąchał ale ten zapach to seks w butelce:)Może i nachalny,może i dominujący i nie nazbyt wyrafinowany ale całym sobą mówiący "pragnę,jestem,zdobywam".Umiar w stosowaniu jak zwykle jest pożądany zawsze i wszędzie.