Chusteczki do higieny intymnej

Alouette Feuchte Tücher mit Aloe Vera Chusteczki nawilżane (nowa wersja)

• 16 lipca 2022 o 14:12
    Najgorsze nawilżane chusteczki jakie kiedykolwiek miałam
    Chusteczki kupiłam przed wakacyjnym wyjazdem, że względu na małą objętość opakowania, żeby zawsze móc mieć je przy sobie, pod ręką, ale żeby nie zajmowały za dużo miejsca w torebce. 25 sztuk w cenie promocyjnej około 2,5 złotego wydawało się atrakcyjne. Jednak chusteczki zupełnie się nie sprawdziły, a wręcz sprawiły kłopoty. Dlaczego? WADY: - okropny chemiczny zapach utrzymujący się na skórze - rzadka, rozciągająca się struktura materiału - bardzo duża ilość lepiacej się i pieniącej esencji - zawierają plastik i nie można ich spuszczać w toalecie Chusteczki były bardzo niepraktyczne w użyciu, generowały na dłoniach dużą ilość lepiacej się piany, która była problematyczna szczególnie dla dzieci. Nie odważyłabym się ich użyć do otracia zabrudzeń na dziecięcych twarzach. Nie polecam. ZALETY: + kompaktowe opakowanie + szczelne zamknięcie + nie wysychają + nie podrażniają ani nie wysuszają skóry
  • 20 marca 2021 o 12:31
    Dobrze mieć je przy sobie
    Chusteczki nawilżane to produkt, który zawsze warto mieć przy sobie. Jest to absolutny must have zawartości kobiecej torebki, a i panom bardzo często może się przydać. Podczas zakupów w Rossmanie trafiłam na małe, kompaktowe opakowanie chusteczek nawilżanych marki Alouette. Dotychczas stosowałam tylko chusteczki nawilżane babydream, ale potrzebowałam czegoś w bardzo malutkim opakowaniu, zważywszy na rozmiary mojej mikrotorebki, którą czasami zakładam. Chusteczki spełniają swe zadanie, są odpowiedni nawilżone, nie rozrywają się i łatwo je wyciągnąć z opakowania. Mam je już chyba od miesiąca lub dwóch i nie wyschły, więc zamknięcie opakowania jest szczelne. Ogromnym plusem są ich małe wymiary, w naszych szafach jest przecież tyle małych torebek, kopertówek, raportówek, kuferków. Cena produkt również jest bardzo przystępna, za pojedyncze opakowanie chusteczek (25 szt.) zapłaciłam ok. 3 zł. Nie są to duże pieniądze i z pewnością każdego stać na taki wydatek. A zdarzają się sytuacje, w których taka nawilżona chusteczka może dosłownie uratować nam życie. Nie uczulają i są praktycznie bezzapachowe. Polecam serdecznie paniom, panom, a także młodszym i starszym dzieciakom, jako część ekwipunku do szkolnego plecaka :)
    Ann9555
    3 września 2019 o 15:55
    Słaba jakość
    Kupiłam je bo potrzebowalam małych chusteczek do torebki jednak nie jestem zadowolona. Niezbyt przyjemny zapach. Chusteczki dosyć slabo nasaczone i bardzo cienkie. Łatwo je zniszczyć. Poza tym pozostawiaja lepką warstwę na skórze. Może cena jest dobra,ale produkt slabej jakosci.
  • 31 sierpnia 2018 o 12:18
    Nie polecam
    W opakowaniu jest 25 sztuk.Chusteczki są miękkie i dość delikatne, nie podrażniają skóry ani jej nie wysuszają.Jak dla mnie są zbyt słabo nasączone, muszę użyć dwóch chusteczek by dokładnie oczyścić np dłonie. Materiał z jakiego są wykonane jest słabszej jakości gdyż łatwo się rwą. Niestety nie kupie ich ponownie w tej cenie można kupić inne lepsze produkty.
  • 3 stycznia 2018 o 13:04
    Produkt ok
    Chusteczki kupiłam właściwie skuszona ceną - potrzebowałam najzwyklejszych chusteczek w podróż "w razie czego", więc nie miałam dużych wymagań. I generalnie - chusteczki jak chusteczki :) Plusy: *są miłe w dotyku i delikatne *nie podrażniają i nie uczulają *nie zostawiają lepiącej warstwy na skórze *poręczne, małe opakowanie - idealne do torebki czy w podróż *przystępna cena. Plusy/minusy: *są dobrze nawilżone po otwarciu opakowania, ale pod koniec opakowania niestety wysychają (ok. 5 chusteczek). Minusy: *są średniej jakości i przy konieczności umycia czegoś dokładniej po prostu się rwą. Pewnie wrócę jak będę potrzebować chusteczek na chwilę za parę groszy :)