Pomadki i szminki

Hean Glam Metal Mousse Lipstick Metaliczna pomadka w płynie do ust

• 29 września 2021 o 9:18
    Super
    Kolejna perełka za niewielkie pieniądze. Bardzo łatwo się aplikuje dzięki konsystencji, którą posiada. Po kilku minutach zastyga na ustach, ale jest niewyczuwalna, bardzo komfortowa. Nie zostawia śladów. Calkiem dobrze się trzyma. Na pewno wypróbuję jeszcze inne kolory.
  • 26 września 2019 o 11:18
    Taka sobie
    Pomadka nawet dobra, ale nie zrobila na mnie wielkiego wrażenia. Trwalosc jest kilku godzinna, ale mam wrażenie ze lekko wysusza. Jest wyczuwalna na ustach wrecz jakby ma sie uczucie ciężkości.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Wususza
    • Uczucie ciężkości
    Mela345
    25 grudnia 2018 o 21:43
    503 NUDE BLOND
    Plusy(+) - trwałość - pigmentacja - mega naturalny kolor - aplikator jest spoko ale trochę za dużo nakłada - cena Minusy(-) - jak się nałoży za dużo to efekt już mi się tak nie podoba wszystko jest podkreślone i wygląda to bardzo sztucznie
  • 13 października 2018 o 19:24
    Nie dla mnie :/
    Opakowanie ładne, eleganckie. Aplikator jest lekko skośny, miękki, dobrze się nim maluje. Zapach bardzo ładny, słodki. Konsystencja płynna, dobrze się rozprowadza. Szybko zastyga na ustach. Kolor jest bardzo nasycony, wystarczy jedna warstwa. Mój kolor to 505 Pinky Divine jest on mocno różowy- perłowy, mi się kojarzy z latami 80-tymi, no nie mój gust niestety, dlatego oddałam mamie i ona jest zadowolona. Trwałość średnia.
  • 3 września 2018 o 13:30
    METAL
    Prawdziwy metal. Błyszczy, że aż razi po oczach. Długo utrzymuje się na ustach, nie zbiera się, nie rozmazuje. Nawet po wytarciu ust płynem wciąż zostaje po niej ślad. Mega mocna pigmentacja. Posiadam odcień Nude Blonde, który ma bardzo jasny metaliczny połysk, na ustach jest jaśniejszy niż na swatchach. Może być też za jasny do opalonych cer.