Pomadki i szminki

Avon Mark., Liquid Lip Lacquer Shine Błyszcząca szminka w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 133 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2025 o 21:11
    opinia
    Avon Mark. Liquid Lip Lacquer Shine to błyszcząca szminka w płynie, która naprawdę mnie zaskoczyła. Ma bardzo mocny, intensywny kolor, który utrzymuje się przez długi czas, nawet jeśli nałożysz ją tylko delikatnie. Formuła jest gładka i nie wysusza ust, a efekt połysku dodaje jej świeżości. Jest przy tym całkiem przystępna cenowo, co czyni ją świetnym wyborem, jeśli szukasz trwałej i dobrze napigmentowanej pomadki. Ogólnie jestem bardzo zadowolona – zdecydowanie warto wypróbować!
    Zalety:
    • mocny kolor
    • przystepna cena
    Wady:
    • moze byc dla niektorych za mocna
    • odbija sie na szklankach
  • 16 stycznia 2022 o 20:46
    Nie dla mnie.
    Ja: Szminki to nieodłączny element mojego codziennego makijażu. Uwielbiam podkreślać usta żywymi i mocnymi kolorami. Jestem wielkim fanem odcieni czerwonych. Lubię szminki klasyczne, w płynie. Satynowe, matowe czy błyszczące – każdy rodzaj znajduje się w mojej kosmetyczce. Oczekiwania: Nasycony kolor, trwałość, brak przesuszenia ust. Opakowanie: Niewielkie, plastikowe. Zakręcane, przezroczyste. Bez problemu można kontrolować zużycie kosmetyku. Aplikator jest w kształcie łezki, nabiera odpowiednią ilość kosmetyku. Ma włoski, na których dobrze trzyma się kosmetyk. Opakowanie wrzucone luzem do torebki nie otwiera się samo, nie niszczy - jest wykonane dość solidnie. Wrażenia: Szminka pachnie słodko, momentami jest to zapach mdły i drażniący. Utrzymuje się on dość długo. Mnie na dłuższą metę męczy. Szminka ma gęstą konsystencję, nakłada się ją dość dobrze. Aplikator pozwala dokładnie obrysować usta, ładnie je wypełnić. Nie rozlewa się poza kontur. Jest dobrze napigemntowana, wystarczy jedna warstwa by nie mieć prześwitów. Nie zawiera drobinek, bardzo mocno się błyszczy. Stwierdzam, że nawet bliżej jej do błyszczyka niż szminki. Nie zasycha na ustach, w związku z czym ściera się ekspresowo. Nie jest trwała przy piciu czy jedzeniu, nie pielęgnuje też ust. To przekłada się na słabą wydajność. Pozostawia na ustach lepki film, dla mnie to nieprzyjemne uczucie, kiedy włosy kleją mi się do ust jak tylko zawieje wiatr. Jest łatwa do zmycia i poradzi sobie z nią nawet przeciętny płyn do demakijażu. Cena regularna jest za wysoka w stosunku do jakości kosmetyku. Na minus również dostępność - tylko w wybranych katalogach u konsultantki. Nie spodziewałam się cudów i ich nie dostałam. Nie był to zakup życia. Nie wrócę po kolejne opakowania.
  • 4 stycznia 2022 o 15:38
    Hit
    Kupiłam ją przypadkiem z ciekawości i od tego czasu używam jej prawie codziennie. Świetnie sprawdza się w podróży z powodu łatwej aplikacji oraz swojej trwałości.
    • Łatwość w aplikacji
    • Trwała
    • Niska cena
    Wady:
    • Nie zastyga
  • 19 października 2021 o 15:59
    kolory mega
    Kolory tych szminek są super, mam ich kilka. Ale nie podeszła mi ich konsystencja, klejąca bardzo i dla mnie nie przyjemna na ustach. Jaka to zaleta? Że ich nie wysusza lecz ... no nie przyjemnie zacierać usta. Choć idzie wytrzymać. Trwałość znikoma szybko idzie ją zlizać. Zdecydowanie bardziej polecam matowe z tej seri :)
  • 24 sierpnia 2021 o 20:09
    Całkiem ok
    Szminkę zakupiłam u konsultantki wybrałam kolor Blushing różowy kolor w chłodnym odcieniu produkt ma gęstą konsystencję dobra pigmentację i wspaniałe krycie dobrze utrzymuje się na ustach na długo polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Dobra pigmentacja
    • Wspaniałe krycie
    • Ładny kolor
    • Delikatny blask
    • Dobra trwałość
    Wady:
    • Skleja trochę usta