Wody perfumowane męskie

Bond No. 9 Bleecker Street EDP

Bond No. 9 Bleecker Street Woda perfumowana 100ml

• 15 kwietnia 2014 o 22:34
    Zielono mi
    Bleecker Street jest jednym z najlepszych zapachów sygnowanych marką Bond No. 9. Na mojej skórze nie rozwija się w spektakularny sposób, ale z całą pewnością czuję: liść fiołka, jagody i słodkie przyprawy. Całość pachnie inaczej, bo "słodko-kwaśnie". Właśnie to cenię najbardziej w całej kompozycji, przy czym nuty słodkie i kwaśne są ze sobą w idealny sposób zrównoważone. Trwałość, jak na zapach w miarę świeży (dla mnie Bleecker Street jest świeżym zapachem), jest nie z tej ziemi. 15 h na skórze to rewelacyjny rezultat, tylko Gucci PH II (który dla mnie świeży absolutnie nie jest) z tej kategorii zapachowej tyle na mnie wytrzymuje. Perfumy te nosi się dobrze przez cały rok, bez wskazania na miesiące chłodniejsze/cieplejsze. W chwili obecnej Bleecker Street to mój faworyt, jeżeli chodzi o tę markę. Używam tego produktu od: Dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: Testy
    khy
    21 lutego 2009 o 13:12
    Naprawde udana
    Zaskakujaco przyjemna woda kolonska. Typowo unisexowa, swieza, rzeska, pelna energii. Nie jest to jednak typowy swiezak, swiezosc Bleecker Street jest owocowo-kwiatowa, z moja ulubiona nuta czarnej porzeczki wybijajaca sie na pierwszy plan, podbita waniliowo-karmelowym aksamitem. Calosciowo - naprawde udana i ciekawa woda (i chociaz zupelnie nie w moim stylu, to testowalam ja z duza przyjemnoscia :-) ). Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: probki
  • 9 września 2008 o 15:04
    Rozbój w biały dzień ;)
    Ten zapach jest tak nudny i tak beznadziejny, że aż boli ;) Nijaki i oczywisty do nieskończoności - i absolutnie niczym nie można logicznie wytłumaczyć tej skandalicznie wysokiej ceny, jaką za flakon życzy sobie producent. Żądanie wyskoczenia z ponad pięciu stówek za pięćdziesiąt mililitrów tej wątpliwej jakości ambrozji dosłownie woła o pomstę do nieba... Żeby on był chociaż brzydki na jakiś ciekawy sposób. Ale to po prostu cytrusowo-ziółkowe popłuczynki ze sladową ilością nieciekawego drewienka, do których dorobiono nadmuchaną ideologię... I tyle. Daję słowo, że nic w nim artystycznego ani wyrafinowanego. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...
  • 16 sierpnia 2008 o 15:58
    podoba mi się
    Wreszcie jakiś ładny męski zapach. Niestety nie jest idealny ale całkiem ładny. Bardzo delikatny i kremowy, nie jest typowym męskim "brutalem" ;) Niestety w nutach serca ma jakieś podduszające kwiatki i za to mu trochę obniżam ocenę ale na szczęście ta faza nie trwa długo i można się rozkoszowac cudwną kremową bazą. Trudno mi nazwać jakiekolwiek składniki tej kompozycji, bo zapach jest naprawdę nietypowy ale to zdecydowanie jedna z bardziej udanych kompozycji Bonda. Jak kiedyś rozpozna co jest co to edytuje recenzje :D Flakon-jak zawsze u Bonda-piękny. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie