Kremy uniwersalne

Avon Nutra Effects, Miracle Glow, Nourishing Oil Cream Rozświetlająco - odżywczy krem z kapsułkami olejku

Anciax
    2 sierpnia 2021 o 23:03
    Godny uwagi!
    Jestem bardzo zadowolona z kremu, jest bardzo wydajny. Nie należy do lekkich jednak mimo to bardzo to polubiłam. Jest spoko pod makijaż. Wygładza skórę i ładnie rozświetla. Dobrze nawilża i odżywia.
    Zalety:
    • Wydajność, nawilżenie, wygladzenie.
  • 8 stycznia 2021 o 0:39
    Polubiliśmy się
    Mam problematyczną cerę mieszaną w kierunku tłustej i dojrzałą. Szukam przede wszystkim łagodzenia zaczerwień i kojenia swędzenia. Ten krem całkiem dobrze poradził sobie z moją cerą. Dobrze nawilża, koi. Szybko się wchłania i o dziwo nie zostawia tłustej warstwy. Te kapsułki mogłyby się lepiej rozpuszczać. Zapach kremu jest b. delikatny taki w kierunku słodko miodowo olejkowego, ale bardzo przyjemny i ulotny - podoba mi się i sprawia przyjemność w stosowaniu. Zużyłam już parę opakowań z przerwami i pewnie będę do niego wracać. Cena w promocjach jest dobra.
    Zalety:
    • nie zostawia tłustej warstwy - wchłania się
    • koi podrażnienia
  • 4 czerwca 2020 o 23:21
    olejkowa bomba
    Krem jest bardzo treściwy i świetnie odżywia. Zatopione w nim mikrokapsułki olejku rozpuszczają się podczas aplikacji dzięki czemu skóra jest mocno nawilżona. Przyznam się,że trochę obawiałam się tego kremu, gdyż mam cerę mieszaną i mógłby być za tłusty ze względu na zawartość olejku . Moja strefa T bardzo polubiła ten produkt i ładnie z nim współpracuje, a przy tym cała twarz dostaje na prawdę mocnego uderzenia jeśli chodzi o nawilżenie. Stosuję ten krem na noc i rano moja skóra prezentuje się rewelacyjnie. Kremik nie lepi się i nie powoduje jakiegokolwiek dyskomfortu. Produkt zamknięty jest w szklanym opakowaniu.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • odżywienie
    • kompozycja olejków
    • szybko się wchłania
    • nie lepi się
    • ładny zapach
    Wady:
    • Wad nie dostrzegam
  • 2 marca 2020 o 21:48
    Super !
    Jestem bardzo zadowolona z kremu. Skóra staje się bardziej promienna. Krem rewelacyjnie wygładza , ładnie rozświetla, nie powoduje powstawaniu wyprysków. Krem również bardzo fajnie odżywia skórę. Rewelacyjnie pachnie. Nie jest tłusty bardzo szybko się wchłania.
    • Odżywia
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Rozświetla
  • 15 stycznia 2020 o 11:34
    Konkretnie nawilża.
    Trochę wahałam się przed kupnem tego kremu, bo połączenie cery mieszanej z olejkowym kremem to ryzykowny wybór. Jednak ilości olejków w kremie są symboliczne, w większości to kosmetyk lekki, dobrze nawilżający, nadający się nawet pod makijaż. Konsystencja: w kremie zatopione są malutkie kapsułki z olejkami, które rozpuszczają się podczas aplikacji. Szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy, skóra lekko się świeci, ale nie jest to efekt nagromadzenia się sebum. Działanie:krem ten stosowałam tylko na dzień, zdarzało mi się, że i pod makijaż. Obawiałam się, że może mnie trochę zapchać, albo spowodować, że zacznę się bardziej świecić. Jednak nic z tego nie zauważyłam, okej, skóra lekko błyszczała, ale to chyba miał być ten efekt rozświetlenia. O ile nie lubię błysku na czole czy nosie, to tutaj było to dosyć delikatne. Jak wspominałam, sporadycznie stosowałam go pod makijaż, nic nie ważyło mi się, podkład mogłam rozprowadzić bez plam. Słyszałam opinie, że te drobne kapsułki nie pękają tylko pozostają na skórze. U mnie czegoś takiego nie zauważyłam, wszystko wchłaniało się w skórę. Myślę, że mogłabym do niego powrócić, zwłaszcza, że jest niedrogi. Zapach: wyczuwalne są olejki, przełamane delikatnością kremu, piękny zapach, taki czysty, kojarzący się z zadbaną, odżywioną skórą Opakowanie: szklany słoiczek, duży plus, mam wrażenie, że kremy w szkle lepiej się u mnie sprawdzają, lepiej nawilżają. Skromne, poręczne.
    Zalety:
    • nawilżał, odżywiał, pielęgnował
    • pozostawia lekkie rozświetlenie
    • nie pozostawia tafli na czole, nie powoduje wysypu nieprzyjaciół
    • niedrogi, wydajny, dostępny w katalogach
    • szklany słoik