Wody perfumowane męskie

Bond No. 9 Wall Street Men Woda perfumowana Spray 100ml

Icarium
    11 sierpnia 2011 o 23:09
    Niertafiony prezent
    Prawdziwa moc tego zapachu to jego opis na stronie jednej perfumerii. Opis człowieka sukcesu z Wall street. Zapach złożony, skomplikowany i niezwykle świeży, nie dla mnie jednak przy całym szacunku do kunsztu z jakim został stworzony. Nie mogę znieść jak można nutę ozonowo-drzewną okrasić czymś takim, co to ma być glony, świeży ogórek, a może z ozonem miało tworzyć odczucie zapachu morza, nie wiem generalnie niezbyt to wyszło moim skromnym zdaniem. Ale będzie się sprzedawał bo jest inny, dość drogi i niepopularny. Jest z nim trochę jak z obecną modą na zegarki u "ludzi sukcesu" wielkie rzucające sie w oczy cebule z grubą kopertą, noszone do garnituru, które trochę wystają spod mankietu koszuli. Niezbyt to eleganckie ale trendy i na pokaz, z prawdziwą elegancją nie wiele ma wspólnego.
  • 23 maja 2011 o 19:51
    Sałatoglony
    Nie wiem co myslec, zapach dosc oryginalny jak na swiezaki, takie salatoglony, czyli morska salata i glony strasznie dziwny poczatek ktory pomimo uplywu godzin pozostaje w owej tonacji, swiezej, nigdy nie narzucajacej sie, subtelny aczkolwiek poczatek ma dosc prominentny, nie wyczuwam nic cytrusowatego i na cale szczescie nic ogorkowatego (ta salata dominuje i to bardzo), nic mocno sztucznego, nic co by przypominalo wyczyszczona toalete, nosi sie przyjemnie trwalosc wyczuwalna kolo 6h przy skorze troche dluzej ale czy warto? za retailowa cene ktora proponuje Bond no.9 mowie pass Używam tego produktu od: czasu do czasu Ilość zużytych opakowań: Probka - 2ml
    khy
    29 sierpnia 2010 o 21:32
    Elegancki i kosztowny
    Elegancki i kosztowny w klimacie zapach. Rzeczywiscie, kojarzy sie z zapachem czlowieka sukcesu, takiego wzbudzajacego zaufanie (a nie takiego, ktory sukces odniosl prowadzac szemrane interesy ;-))) ). Co do samego zapachu, to Wall Street to fajne polaczenie nut ozonowych, drzewnych, ziolowych i przyprawowych - niczego tu nie jest za duzo, nuty lacza sie bardzo harmonijnie i przyjemnie. Calosc - bdb :-))). (choc jako meski zapach nie do konca w moim guscie, ludzie sukcesu mnie jakos specjalnie nie pociagaja ;-))) ) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: probki
  • 13 sierpnia 2008 o 21:19
    cytrusy, ogórek i ozon...
    Cytrusy, ogórek i ozon czyli chyba połączenie najgorsze z możliwych... Zapach jest tragiczny, traumatyczny i nie wyczuwam w nim nic eleganckiego ani nawet po prostu ładnego. Wywołuje u mnie ból głowy. Jest naprawdę okropny-świezy ogórek i ozon to za dużo jak na moj maly biedny nos ;) Niestety ozonowa kompozycja jest bardzo trwała. Nie, nie, nie!!!!!!!!! Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka
    BOZYDAR
    13 maja 2008 o 21:11
    Ozonowy, "książkowy" zapach
    Zapach rzeczywiście piękny i trwały, mi kojarzy się z człowiekiem śmiałym, odważnym, dojrzałym i uwodzącym. Słowem człowiekiem sukcesu. Choć ja nie jestem taką osobą ;-) "otulony" tym zapachem czuję się w nim bezpiecznie i mam wrażenie że podobną aurę roztaczam wokół siebie. Podoba mi się w tym zapachu ozonowa nuta. Bond Wall Street miał kojarzyć się z zapachem pieniędzy i faktycznie mojemu tacie od razu, bez sugestii z mojej strony skojarzył się z zapachem pliku świeżych nieużywanych banknotów. Dla mnie ten zapach ma wyczuwalną nutę starych książek. Flakon nie budzi zachwytu jak zresztą żaden z serii Bond. Jest przeciętny czym kontrastuje wobec szerokiej "głębi" zapachu. Niewątpliwym plusem jest unikatowość tego zapachu, cóż cena niebagatelna... Następny zakup to najprawdopodobniej Bond New York ze względu na słodkawą nutę. Ogólne w przyszłości chciałbym wypróbować wszystkie 29 zapachów serii. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: rozpoczęty flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie