Wody perfumowane damskie

Oriflame Divine Sensual EDP

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 listopada 2016 o 22:02
    Perfumy dla damy :)
    ZAlety: - wieczorowy, bardzo zmysłowy, kobiecy zapach, który pięknie rozkwita na skórze ale jednocześnie utrzymuje głębię - jest trwały, utrzymuje się na skórze do kilku godzin - ma wygodny, bardzo klasyczny flakonik - niska cena, dobra dostępność - idealny na każdą porę roku na wieczorne wyjście
  • 16 października 2016 o 13:50
    Lubię
    Ta wersja Divine jest zupełnym przeciwieństwem klasycznej Divine. Jest mocniejsza, bardziej kobieca, bardziej ostra, słodsza (ale nie jakiś słodziak). Mam wrażenie, że dłużej utrzymuje się na skórze. Buteleczka ładna. Te perfumy mają w sobie coś kremowego. Najbardziej wyczuwalna jest róża. Ale nie taka pospolita, tylko taka w pięknym, eleganckim wydaniu. Jakby połączona z wanilią. Zapach jest subtelny. Lekko pudrowy. Na pewno nie spodoba się miłośniczkom zapachów ciężkich lub słodziaków.
    U konsultantki
  • 23 kwietnia 2016 o 16:05
    Bardzo trwałe i seksowne
    Zapach jest słodki, aromatyczny, owocowo-drzewny. Wyraźnie czuć drzewo sandałowe i owocowe, słodkie nuty(malina, wiśnia). Bardzo trwały, wiele osób komplementowało, że ładnie pachnę :) Szaliki pięknie i długo pachną aż do wyprania.Perfumy idealne na randkę, bo są seksowne, zmysłowe i romantyczne, kojarzą mi się z Walentynkami :)Mój chłopak powiedział, że pachną różami :)Pasują na jesień i zimę, bo są bardzo ciepłe, otulające, drzewne. Flakonik taki sam, jak w klasycznych Divine, prosty, ten korek jest dziwny i ciężko schodzi. Nie wiem czy wrócę do tych perfum, bo już nie jest dostępny w katalogu, został wycofany :( Szkoda, że wycofują tak piękne zapachy.
    W perfumerii
    Katefit
    22 października 2015 o 16:31
    Wiśniowe ...lekkie i przyjemne
    Wiśniowe .......takie mam skojarzenie ,miałam próbke jakieś 2 lata temu ,choć w składzie jest malina. Można pewiedzieć że typowe oriflamowe ........te nuty w tle. Trwałość przeciętna 4 godziny. Tyle pamiętam. Ot, taki sobie zapach. Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 próbka firmowa
    adaze
    4 marca 2014 o 20:26
    zmysłowy i seksowny
    fantastyczny zapach, zmysłowy i kuszący dla otoczenia, przypadł mi do gustu, a jestem pod tym względem bardzo wybredna, polecam, minusem jest to, że szybko się zużywa i trzeba wydać pieniądze na nowy flakonik :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 duże

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie