Pudry do twarzy

Editt Cosmetics Compact Powder Puder w kamieniu

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 maja 2020 o 22:23
    Fajny był. :)
    Puder pokoleniowy. Używałam go ja, moja mama i nawet babcia. :) Kupowałam go chyba za 4 złote w moim ulubionym sklepiku. Nie przepadam za pudrami w kamieniu jednak on się sprawdzał. To mój pierwszy puder jaki w życiu używałam. Super nadawał się na co dzień. Miał typowy zapach "pudrowy", opakowanie plastikowe, gąbka jak gąbka. Kolor był super, nie żółcił nie robił pomarańczy. Nie podkreślał mocno suchych skorek, nie wysuszał, nie uczulał. Matowił nie na za długo, ale nie najgorzej. Nie ważył się na podkładzie. Był tak wydajny, że najczęściej swój żywot tracił tragicznie będąc nieszczęśliwie upuszczony na podłogę. Chyba już nigdzie nie można go dostać. Ogolnie daje 4. C:
  • 31 stycznia 2019 o 14:22
    Lubimy się od dawna
    Puder ten kupowałam dawniej w malutkiej drogerii w miasteczku gdzie mieszkałam. Przeprowadzając się do dużego miasta nie widziałam go w drogeriach aż ostatnio znów wpadłam w pewnej małej miejscowości do drogerii i bum! Jest ;) wzięłam go z sentymentu bo to kiedyś był jedyny puder jaki mogłam dostać u nas ;) Byłam dawniej z niego zadowolona i uwaga: dziś też jestem;) cena jest po prostu smieszna bo zaplacilam 4.50 ???? ale zapach od razu mi przywrócił wspomnienia ;) Małe plastikowe pudełeczko z gąbeczką. Efekt zmatowienia świetny, bardzo naturalny. Efekt utrzymuje się ok 4 godzin ;) delikatny pudrowy zapach. Kilka kolorów do wyboru było ;) gąbka jest ok - nie marszczy się ani nie kruszy ;) Na pewno będę do niego wracać ;) już zaopatrzyłam się w dwa opakowania ????????????
    Zalety:
    • efekt zmatowienia
  • 8 maja 2017 o 22:21
    Kiedyś był moim ulubionym pudrem
    Uwielbiałam ten puder. Kosztował 4 zł, dobrze utrwalał makijaż. Dzięki niemu można było osiągnąć efekt matowej cery. Produkt był mega wydajny. Minusy: -Słaba dostępność -Ciężko wybrać odpowiedni odcień -Czasami ten produkt mnie uczulał -Szkodliwy skład
    W strefie wolnocłowej
  • 30 marca 2016 o 16:45
    Niestety nie dla mnie
    Na początku wydawał być się ok : +bardzo niska cena +spora ilość produktu w opakowaniu +jasne odcienie +dosyć długo trzyma się na twarzy +matuje - Jednak po dwóch tygodniach stosowania zauważyłam już minusy: -wysusza cere -nie jest zbyt wydajny -zapach(mi nie przypadł do gustu) -zapycha pory -parabeny w składzie Może dla bezproblemowej cery byłby ok.
  • 26 grudnia 2015 o 23:59
    Dostałam wiele komplementów gdy byłam nim umalowana ale co z tego skoro puder jest trucizną
    Puder jest niezwykły ale.... Cena jest niska a puder na twarzy wygląda idealnie. Matowi twarz na wiele godzin i jest bardzo przyjemny w nakładaniu. Nawet w bardzo duży upał wytrzymuje i ładnie wygląda na twarzy. Kupiłam go kiedyś przypadkiem i już po tym pierwszym razie zakupiłam sobie kilka sztuk na zapas ( teraz leżą i muszę je wyrzucić) Puder ciężko dostać. Ma bardzo ładne kolory i jest raczej bezzapachowy. Może zapychać pory. Ładnie wychodzi twarz na zdjęciach kiedy jestem nim umalowana, jest idealny do zdjęć. Współgra z innymi kosmetykami i różami, nie tłamsi ich. Wiele razy kiedy byłam nim umalowana koleżanki pytały mnie co to za świetny puder. Kosmetyk posiada najgroźniejsze parabeny które zaburzają gospodarkę hormonalną. Co z tego, że wyglądam dobrze skoro mam kontakt z taką trucizną. Methylparaben najbardziej niebezpieczny i zastosowany tutaj, a to tylko jeden z wielu szkodliwych substancji w tym pudrze. Zalety: - pięknie matuje - utrzymuje się cały dzień - współgra z innymi kosmetykami nie tłamsi róży czy bronzerów - jest wydajny i duży - ma ładną game kolorów - koleżanki zauważają że wyglądam lepiej i pytają jaki to puder Wady: - mimo powyższych plusów nie nadaje się zupełnie do użytku bo jest po prostu trucizną. Ma tak chemiczny skład że lepiej go nie używać. Pudry zdrowe mineralne też mogą mieć super efekt nie warto niszczyć sobie zdrowia taką chemią. Nie polecam i nigdy nie kupię, za taką niską cenę nie kupi się zdrowego pudru. NIE POLECAM! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście