Pudry do twarzy

Golden Rose HD Powder Puder HD

Golden Rose Hd Powder Puder 201 Transculent 12,5G

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 listopada 2022 o 13:12
    Niezły
    Puder ten podobno zawiera SPF 15, co mnie zdziwiło. Nie wiedziałam, że pudry mogą mieć taką właściwość, choć nie warto przykładać do tego wagi, ponieważ to raczej nie jest niewiadomo jaka ochrona. Puder sam w sobie jest przyjemny, nie wysusza, nie zapycha. Nadaje fajne wykończenie makijażu, utrwala go i wygładza skórę. Makijaż wygląda na lekki i świeży. Starcza na długi czas i ma dość solidne opakowanie, bo po kilku miesiącach używania nic nie pękło, nie połamało się i nawet napis się nie starł. Szału nie ma, ale też nie jest najgorszy.
  • 11 października 2021 o 22:30
    Meh
    Kupiłam bo jakaś youtuberka polecała pod oczy. Puder wg mnie jest słaby. Bardzo wybiela twarz ( miałam odcień banana), podkreśla pory, pod oczami wygląda dość ciężko, nie trzyma za dobrze korektora i generalnie nie jest żadną konkurencją dla pudrów sypkich pod oczy nowej generacji. Obecnie na rynku w podobnej cenie można znaleźć dużo lepsze produkty.
  • 3 stycznia 2021 o 15:00
    Nie tym razem
    Nie narzekam na produkty Golden Rose, ale akurat ten moim ulubieńcem nie będzie. Zmatowienie było bardzo krótkotrwałe a większe ilości produkty powodowały, że skóra wyglądała na bardzo przesuszoną. Po dłuższym stosowaniu okazało się, że nie tylko wyglądała ale i była przesuszona. Używany do skóry: mieszanej, skłonnej do podrażnień, brak rozszerzonych naczynek, duża skłonność do alergii
    Zalety:
    • można nanosić produkt gąbeczką i pędzelkiem
    • duże opakowanie
    • nie podrażnił skóry
    Wady:
    • efekt - krótkotrwałe zmatowienie, przesuszył skórę
    • wydajność - krótkotrwałe zmatowienie wymagało wielokrotnych poprawek
  • 17 maja 2020 o 10:54
    Hmm
    Jest to puder wygładzający, matujący, którym potrafi rozjaśnić podkład i zostawić suchość na twarzy. Mimo tego że jest matujący nie utrwalał makijażu na 8h. Nie nadaje się pod oczy jest za suchy. Brałam go na wyjazdy (łatwiejszy w obsłudze niż pudry sypkie) i nie byłam z niego zadowolona. Na sam koniec użyłam go na żuchwę na której mam trądzik by wygładził cerę i żeby zmiany nie przyciągały wzroku.
    Zalety:
    • Wygładza
    Wady:
    • Matuje ale na krótko
    • Suchy
    • Nie utrwala makijażu
  • 3 kwietnia 2020 o 12:44
    Zadowlona z wygladzenia
    Niezawodne goldenrose. Puder daje ladny efekt wygladzenia, lekko rozjasnia buzie. Bardzo dobrze gruntuje podklad. Nic sie nie sciera nie przemieszcza, nie ciastkuje sie. Dokladam do niego rozswietlajac puder i razem daja efekt gladkiej i zdrowej skory. Nadaje sie rowniez idealnir pod oczy. Nie wysusza a trzyma ladnie w ryzach korektor.
    Zalety:
    • Wygladzenie
    • Trwalosc