Perfumy w olejku i absoluty

Giorgio Armani Acqua di Gioia EDP

Giorgio Armani Acqua di Gioia Woda Perfumowana dla Kobiet 30ml
Giorgio Armani Acqua Di Gioia
Giorgio Armani Giorgio Giorgio Acqua Di Gioia Essenza Woda perfumowana 50ml
Sephora
Armani - Acqua Di Gioia - Woda Perfumowana - Atomizer 30 Ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 245 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 16:47
    Piękny
    Najpiękniejszy zapach na wiosnę, bardzo świeży. Uwielbiam go! Mój jeden z top 1 na rok 2025. Zapach jest bardzo trwały i świetnie pachnie. Uwielbiam go bardzo! I polecam!
  • 16 sierpnia 2024 o 9:05
    Zawsze świeżo - idealny n wiosnę i lato
    Letni, delikatny świeży - trwały zapach na dzień. Świetnie się sprawdza na co dzień. Daje uczucie świeżości. Zapach jest już klika lat na rynku, mi się nie znudził ( mam drugą butelkę). Flakon jest stabilny, wygodny do przechowywania i ergonomiczny w trzymaniu. Często ten perfum jesteś w stanie kupić za dobrą cenę. Idealnie pasuje do energicznych kobiet, młodych i w kwiecie wieku :). Lubię go wiosną i latem.
    Zalety:
    • świeży
    • trwały
    • wygodny flakon
    • dobrze się nosi wiosną i latem
  • 29 czerwca 2024 o 14:42
    Ogromne rozczarowanie trwałością. Po 15 minutach nie ma po nim śladu.
    Kosmiczne wręcz rozczarowanie przeżyłam jeśli chodzi o ten zapach. Kiedyś za mną chodził. Później mi przeszło, a przypomina mi się o nim latem, kiedy robi się gorąco. Nie toleruję wtedy nic innego, poza świeżakami. Zapach jest bardzo ładny, świeży, wodny, ale bez chemicznych nut i tandety. Czuć miętę, cukier i białe kwiaty, które nie wybijają się na pierwszy plan, a zostają gdzieś w tyle. Dla mnie to plus, bo nie lubię kwiatowych zapachów, ale tu nuty są naprawdę wyważone, że ciężko wydobyć jakąś jedną dominującą lub nawet je zidentyfikować. Jest letni, rześko i ...niekibelkowo. Można by rzec oryginalnie. Co z tego, kiedy zapach trwa na mnie do 15 minut. Na odzieży również nie pozostaje zbyt długo. Mega rozczarowanie. Nie spodziewałam się, że tego typu zapach będzie pachniał tydzień, bo ale 15 minut to jest stanowczo za mało. Byłby hit, a tak...jest jak jest.
    Kaisja
    22 maja 2024 o 22:05
    Nieczęsty przypadek reklamy tak idealnie oddającej ducha perfum – i ich akordy zapachowe; choć szkoda, że bardzo ulotne
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Podobno małe Dzieci bardzo lubią reklamy, co ma wynikać z dynamiki zmieniających się barwnych kadrów i krótkiego trwania reklamowego filmiku, stanowiącego kompletną całość, co nieduży, acz ciekawski i chłonny rozumek jest w stanie jednorazowo ogarnąć bez rozproszenia się, więc chyba niezbyt chlubnie świadczy o mnie fakt, że dzieckiem nie jestem już od bardzo dawna, a – reklamy wręcz uwielbiam. Tę promującą opiniowane perfumy uważam za szczególnie udaną, jako adekwatnie oddającą charakter perfum – połączenie akordów zielonych z wodnymi – zobrazowane wybiegnięciem radosnej Piękności z tropikalnej, deszczowej dżungli wprost na słoneczną plażę. Aqua di Gioia Giorgio Armaniego naprawdę tak pachnie – nutami soczyście zielonymi, choć dzięki mięcie połączonej w głowie zapachu (wyczuwalnej dłużej) z cytryną Amalfi, co wywołuje efekt nie banalnie "trawiasty", a rześki, wibrujący, do tego na bazie cedru Virginia i labdanum – zmysłowy, organicznie wodny, czysty – z pewnością nie nudny, i przez cały czas bardzo szykowny, w czym pomocne są z pewnością nuty piwonii i jaśminu w sercu kompozycji. Wspaniałe perfumy zwłaszcza na lato – świeże i niemęczące, choć dzięki akordom aromatycznym, drzewnym, świeżym korzennym, a nawet lekko waniliowym, doskonale sprawdzą się przez cały rok u Miłośniczek zapachów eleganckich i zmysłowo ciepłych, natomiast rześkich, a pozbawionych zimnych, "stalowych" nut. Gorąco polecam, a sama nie wykluczam nabycia w odleglejszej przyszłości, kiedy zużyję swój perfumeryjny zbiorek, natomiast nie ukrywam, że się wówczas zawaham i ponowię testy – te perfumy może nie są aż tak kosztowne jak wytwory Diora i Chanel, ale niestety są aż szokująco ulotne, i już po godzinie niemal ich nie czuję, choć na mojej normalnej skórze kosmetyczne aromaty utrzymują się zawsze długo i wyraźnie.
    Zalety:
    • kompozycja – przepiękna – idealna na lato, i uchodząca za kultowy klasyk wśród świeżych, wodnych perfum, o akordach: aromatycznym, cytrusowym, zielonym, słodkim, świeżym, kwiatowym, świeżym korzennym, drzewnym i waniliowym;
    • projekcja – doskonała – perfumy nie tylko pachną idealnie świeżo, ale i mocą owej świeżości nie ziębią otoczenia, a bardzo przyciągają do tak pachnącej Osoby;
    • flakonik – ewoluował na przestrzeni lat, zawsze pozostając obiektem pięknym i eleganckim, z artystycznym sznytem – o miękkich liniach i lekko spłaszczonej formie bladozielonego szkła, cudownie odbijającego światło;
    • kampania reklamowa – po prostu... brawo! - szczegółowym opisem reklamy rozpoczęłam recenzję
    Wady:
    • trwałość zapachu – niestety trochę za słaba – moja skóra normalna dobrze i długo utrzymuje aromaty kosmetyków i perfum, a tym razem już po godzinie niemal ich nie czuję – choć wiele Użytkowniczek kocha te perfumy właśnie za ową subtelność;
    • cena – wysoka - bardzo trzycyfrowa oczywiście, natomiast i tak sporo niższa od niemal już czterocyfrowych wód m.in. Diora i Chanel
  • 22 kwietnia 2024 o 10:19
    Acqua di Gioia od Armaniego
    Acqua di Gioia od Armaniego to niesamowicie lekkie i świeże perfumy idealne na wiosnę i lato. Są bardzo delikatne zmysłowe z ogórkową nutą .Bardzo długo utrzymują się na ciele przez co są niesamowicie wydajne. Często do nich wracam zwłaszcza w upalne dni kropka dają uczucie odświeżenia. Dostępne w drogeriach typu Sephora czy Douglas. Prawdziwie kobiece. Zapach dosyć uniwersalny myślę że trafi w różne gusta. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Zapach świeży długo się utrzymuje
    Wady: