Kremy uniwersalne

Klairs Supple Preparation All-Over Lotion Nawilżająca emulsja do twarzy i ciała

• 20 sierpnia 2024 o 20:07
    Mój aktualny hit
    Jestem na drugiej butelce - pierwsza starczyła mi prawie cały rok! Używam ten produkt jako mój główny krem nawilżający do twarzy. Kupuję go za ok. 80 zł na promocji, co jest bardzo dobrą ceną, biorąc pod uwagę, że w butelce jest aż 250g produktu. Zimą używam go ranem i wieczorem, resztę roku tylko wieczorem. Przy takim użyciu produkt jest bardzo wydajny. Ma bardzo przyjemną konstystencję - nie za lekką, nie za ciężką. Bardzo dobrze nawilża moją skórę, nie podrażnia i nic nie zapycha. Dobrze radzi sobie z nawilżaniem delikatnej skóry pod oczami, nie potrzebuję żadnego osobnego kremu do oczu. Jest bezzapachowy, co jest dodatkowym plusem.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • dobrze nawilża, nawet zimą
    • nie podrażnia, nie zapycha, nie powoduje wyprysków
    • sprawdza się nawet pod oczami
    • bezzapachowy
    • baaaardzo wydajny
  • 10 czerwca 2021 o 20:19
    Świetny
    Proukt ten śmiało mogę polecić osobom, które posiadają cerę skłonną do zapychania, gdyż świetna formuła tego kremu w przeciwieństwie do wielu innych, które do tej pory użytkowałam nigdy nie spowodowała zapchania mojej cery. Kosmetyk ma lekką konsystencję, która nadaje się pod makijaż. Genialnie nawilża, szybko się wchłania. Nie pozostawia lepiej warstwy. Ogromna pojemność, a do tego jest bardzo wydajny.
  • 10 listopada 2020 o 14:59
    Ulubieniec!
    Można używać za równo do twarzy jak i ciała, choć ja głównie używam na twarz. Bosko nawilża, a jednocześnie jest bardzo lekki! Po nałożeniu na skórze pozostaje taki efekt glass skin.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Prosty skład
    • Nawilżenie
    Wady:
  • 26 marca 2020 o 17:43
    Nie dla mnie
    Ten produkt jest zarówno do ciała jak i do twarzy, a dodatkowo jest odpowiedni dla wszystkich typów skóry. Od razu zaznaczę, że nie testowałam go w pielęgnacji twarzy. Służył mi przez kilka tygodni jako balsam do ciała po porannym prysznicu. Producent zapewnia, że ten kosmetyk szybko się wchłania, jest lekki i nie pozostawia uczucia lepkości na skórze. Produkt jest w 100% wegański i wyprodukowany w Korei. Skład bazuje głównie na maśle shea, a dodatkowo znajdziemy ekstrakt z grejpfruta, anyżu, olej jojoba, kwas hialuronowy, wyciąg z pomidora, brokułu, rzepy...no jest tego sporo! A jak moje odczucia? Hmm Sama nie wiem co mam o nim myśleć ▪️ lekka konsystencja ▪️ wydajny ▪️ szybko się wchłania ▪️ nie podrażnia, nie uczula ▪️ dla mnie bezzapachowy - a właściwie moooże czuć trochę masło shea ▪️ ale... nie poczułam nawilżenia :/ balsam wchłania się „do sucha” i w sumie to mam ochotę po nim posmarować się jakimś treściwym masełkiem Także... nie dał rady moim oczekiwaniom. Krzywdy mi nie zrobił, ale...nie spełnił swojej obietnicy co do extra nawilżenia.
    xmdln
    20 sierpnia 2019 o 11:57
    All over love
    Bardzo uniwersalny kosmetyk, który można stosować zarówno do pielęgnacji ciała, jak i twarzy. Świetnie nawilża, szybko się wchłania i nie świeci, ale równocześnie otula skórę i chroni przed przesuszaniem. W upały używałam tylko jego zamiast kremu, bo nie obciążął skóry twarzy i dobrze współgrał z kremem spf oraz podkładem. Cena dosyć wysoka, ale duża tuba i wydajność rekompensują wszystko. Wolę mieć go niż kilka drogeryjnych balsamów/maseł.