Wody toaletowe damskie

Bvlgari Petits et Mamans EDT

Bulgari Petits Et Mamans Woda Toaletowa 100 Ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 maja 2017 o 11:19
    Pokaz swoje perfumy,a powiem Ci kim jestes ;)
    Zapach absolutnie nie dla kazdego. Smiem twierdzic, ze albo do zakochania na zaboj albo znienawidzenia. Ja naleze do grupy pierwszej. Zapach-pieknie pudrowy,delikatny, niekrzywdzacy, nieduszacy, niemigrenogenny. Zdecydowanie dla mamy na pelnym etacie,nie dla bizneswoman, ale raczej taki byl zamysl. Jestem w takim okresie zycia,ze chce tak pachniec- cieplo, otulajaco, lagodnie..po prostu jak mama,w ktorej ramionach ukochane dzieci czuja sie najspokojniej i najbezpieczniej. Zapewne wracajac do kariery zawodowej zmienie zapach, ale jako,ze do zapachu przywiazuje duza wage i kojarze z nimi wspomnienia,to taki perfum,ktory przy powachaniu przeniesie mnie w czasy pierwszych krokow dzieci, pierwszego 'kocham Cie mamo', pierwszego wystepu w przedszkolu. Naprawde uwielbiam.. w 100% oddaje moj obecny stan i nim chce pachniec i pachniec. A czysto praktycznie- opakowanie slodkie, przemawia do mnie, nawiazuje do 'przeznaczenia', cena w porzadku, wydajnosc i trwalosc do ktorych nie moge sie przyczepic.
    zuza84
    21 kwietnia 2016 o 17:04
    Szału nie ma.
    Używa od:próbka
    Zakupiłam próbkę zachęcona opiniami oraz składem. Wrażenie: pachnie chusteczkami nawilżającymi dla dzieci i niemowląt. Perfumki dla dzieciaków, tym bardziej, że nie ma alkoholu. Zapach kojarzy mi się z chusteczkami, nie dla mnie. Dla siebie nie kupię, chyba, że kiedyś jak córeczka będzie chciała.
    W perfumerii
  • 7 maja 2014 o 18:25
    Słodki :)
    Używam go od pół roku. Zapachem przypomina niektóre z kosmetyków przeznaczonych dla niemowlaków :) Mi najbardziej przypomina zapach perfumowanego pudru do twarzy :) Zapach na pewno oryginalny. Lepiej go jednak przetestować przed zakupem :) Ja uwielbiam ;) Zapach trzyma się kilka godzin, ładny, ale nieintensywny :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 10 maja 2012 o 9:10
    Cybernetyczne rodzicielstwo + mordoklejki
    Nabyłam 100ml EDT w ciemno zasugerowawszy się opisem, nutami itd. Kurcze, szkoda, ale nie zagra między nami. Dziwne to, ponieważ lubię zapach oliwki, dziecięcych kosmetyków, delikatne wonie. Docelowo to zapach dla dzieci, ale na moje skromne nozdrza zalatuje on wulgarną chemią, no niepojęte to. Może jest tam jakis składnik świdrujący chemicznie... a naczytałam się, że to zapach zbudowany wokół rumianku...yyy... chyba rosnącego w Czarnobylu... Zgadzam się ze stwierdzeniem poniżej - to mokry, kwaśny puder, nic dodać nic ująć. Zapewne to kwestia chemii ciała, skojarzeń, gustu zapachowego. Poza tym woda przypomina mi zapach ... cukierków mordoklejek, które od zawsze darzę nienawiścią. Po 1 dniu eksperymentowania puszczam flaszkę w świat. W moim odczuciu Petits Et Mamans to matka i dziecko cyborgi albo inne roboty, nie jest to nic naturalnego. To cybernetyczne rodzicielstwo przeżuwające mordoklejki - ot co ! Jeśli chodzi o buteleczkę, jest ona urocza - ładne te rybki, misie i kaczuszki... Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: zaczęte 100ml EDT i już puszczone w obieg
  • 14 lutego 2012 o 21:21
    o rety, czysta pupa niemowlaka!
    Ten zapach mnie ZSZOKOWAŁ! Znam go dobrze, ale żeby od razu zamknąć go w perfumach? No ok, czemu nie... Co gorsze, spodobał się mężowi, stwierdził, że są ciepłe i radosne. W sumie racja, ale ja widzę w nich tylko dziecko po kąpieli, posypane zasypką, czy czym tam jeszcze. Czy kobieta może tak pachnieć? Tak, ale raczej tylko ta, która "siedzi w pieluchach" (bez obrazy!). Nie jest to zapach zły, ma coś w sobie - tego nie kwestionuję. Powiem więcej, testuję go nadgarstkowo co kilka dni i są to miło spędzone chwile. Ale w zaciszu domowym. Nie odważyłabym się wyjść z nimi do ogółu społeczeństwa, po pierwsze obawiając się posądzenia o stosowanie chusteczek do podcierania pupci niemowlaka, po drugie czując się zwyczajnie nieswojo. Trochę żałuję, że nie ma w ofercie np. 15 ml, bo tak w domu, do kocyka jest ok :) Pół gwiazdki extra dodaję za ładną butelkę jak najbardziej w klimacie ;) Trwałość kilkugodzinna. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: testy, testy, testy