Korektory pod oczy

Clinique Beyond Perfecting, Super Concealer Camouflage + 24-Hour Wear Korektor kamuflujący

• 20 kwietnia 2024 o 0:01
    Rewelacja na cienie pod oczami i plamy
    Od dawna szukalam ladnego korektora pod oczy na cienie. Mam sine cienie pod oczami ktore jak wiadomo trzeba korygowac brzoskwiniowym lub zoltym(cieplym) i dopiero na to naormalny kolor. Jednoczesnie lubie bardzo makijaz ktory wyglada naturalnie w swietle dziennym, a nie jak szpachla z instagrama. Pracuje z ludzmi wiec nikogo nie oszukam hahaha. Ten korektor jest w fajnej precyzyjnej tubce , ktora mozna zuzyc do zera w przeciwienstwie do sloiczkow z pedzelkiem. Ten korektor jest nawilzajacy ale nie tlusy, daje bardzo naturalne lekkie glow przez co wyglada bardzo naturalnie. wystarcy naprawde niewiele. jest dosc plynny przez co bardzo latwo mozna sie pomalowac nawet na delikatnej skorze oczu. Super koryguje cienie w przeciwienstwie to wielu innych korektorow ktore probowalam. Tubka jest mala wiec super sie z nia podrozuje w kosmetyczce i nie zajmuje miejsca wielkim flakonem. Starcza na dlugo, moze dlatego ze niewiele go potrzeba.
    Zalety:
    • super kolor (uzywalam apricot, yellow, fair, beige
    • nawilzajacy
    • latwo sie rozprodwadza
    • nie zbiera sie i nie zalamuje
    • wyglada bardzo naturalnie.
    Wady:
    • chyba nie ma. moze nie najtanszy ale na promocji da sie trafic
    W strefie wolnocłowej
  • 16 sierpnia 2021 o 15:22
    Korektor oceniam jako średni....
    Posiadam wiele korektorów w swojej kolekcji,wśród nich nie mogło zabraknąć i tego.Kupiłam go w promocyjnej cenie 69 zł. Korektor Clinique posiadam w kolorze Very Fair 04. Posiada kremowa konsystencję i lekką formułe, nie zawiera oleistych substancji. Zapewnia naturalne wykończenie i pielęgnuje skórę pod oczami. Opakowanie to tubka z miękkiego plastiku o pojemności 8 gram. Nie zbiera się w zmarszczkach, nie ściera się i nie ciemnieje w ciągu dnia, wygląda bardzo naturalnie. Delikatnie maskuje niedoskonałości, rozświetla i wygładza ,nie roluje się i nie zbiera w załamaniach . Aplikuje go pod oczy palcem a pózniej przyklepuje gąbeczką. Nie współpracuje u mnie ze wszystkimi kremami aplikowanymi pod oczy. Jest bardzo wydajny mi posłużył kilka miesięcy przy codziennym stosowaniu. Nie radzi sobie z zasinieniami, przebarwieniami,nie będą z niego zadowolone osoby z większymi problemami które trzeba zamaskować pod okiem. Nie wiem czy sięgnę po jego ponowny zakup, na rynku jest sporo produktów które dają podobny efekt krycia.
  • 9 czerwca 2020 o 11:56
    Nie dla mnie
    Korektor miał być lekki i nie wchodzić w zmarszczki. Ja się czuję z nim jakbym maiła ogromny bagaż pod okiem. Strasznie mi z nim ciężko, poza tym uwydatnia każda zmarszczkę. Korektor jest bardzo tępy, szybko zastyga. Cena absolutnie nie jest adekwatna do jakości produktu. Opakowanie ładne.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • bardzo ciężki, tępy przy nakładaniu
  • 16 września 2019 o 19:30
    Świetny korektor
    Używam tego korektora od dłuższego czasu i mogę powiedzieć że jest najlepszy na świecie. Kolor 06 Very Fair jest cudny i posiada żółte tony. Przerabiałam wiele korektorów ale żaden się nie sprawdził i paskudnie wchodził mi w zmarszczki pod oczami . Ten korektor ,nie wchodzi w zmarszczki i pięknie wygląda pod oczami. Kosztuje 115 złotych ale jest wart swojej ceny. Polecam
    Zalety:
    • Nie wchodzi w zmarszczki pod oczami
    • Długotrwały
    • Maskuje cienie i wszelkie zasinienia w okolicach oczu
    • Daje efekt wypoczętego oka
    • Wydajny , przy codziennym używaniu starcza na kilka miesięcy
    Wady:

Zobacz także inne Korektory pod oczy