Wody toaletowe męskie

Kenzo L'eau par Kenzo Pour Homme EDT

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 października 2023 o 18:23
    Ulubiony perfum mojego męża
    Bardzo lubię, kiedy mój mąż pachnie Kenzo L'eau par, jest to jeden z moich ulubieńców. Kenzo L'eau par to zapach, który łączy w sobie świeżość z elegancją. Jego owocowe nuty sprawiają, że jest to zapach wyjątkowy i orzeźwiający. Szczególnie sprawdzi się dobrze na letnie dni, podkreśli indywidualny styl. Trwałość tego zapachu jest bardzo dobra, utrzymuje się na skórze przez kilka godzin. Na uwagę zasługuje prosta, minimalistyczna butelka, która podkreśla elegancję produktu.
    Zalety:
    • Świeży zapach,
    • Ładna butelka,
    • Długotrwały zapach
    • Flakon
    W perfumerii
  • 31 grudnia 2017 o 22:29
    Morska bryza zamknięta w małej buteleczce
    Uwielbiam markę KENZO, a ten zapach to jedne z moich ulubionych perfum. To zdecydowanie najlepszy świeży zapach jaki znam. Trochę cytrynowy, trochę korzenny... Na lato jest świetny! Perfumy kojarzą mi się z riwierą francuską, lazurową wodą i stoickim spokojem. Trwałość perfum to mniej więcej 4-6h.
    Zalety:
    • oryginalny zapach, nie pachnie "ogórem" jak większość letnich zapachów
    • piękny flakon
    • trwałość
    • często w promocjach w drogerii
    • Flakon
    W perfumerii
  • 4 kwietnia 2013 o 17:29
    swieże ogórki z pieprzem
    Niby ciekawy, niby fajny, ale jednak mnie nie przekonuje. Za dużo tego pieprzu chyba... Nie smierdzi, nie narzuca się, nie odrzuca, nie rzuca na kolana. Taki plus, że z taniością i tandetą nie ma nic wspólnego. Może po prostu nie w moim guście. Sic! Używam tego produktu od: 2012 Ilość zużytych opakowań: testy
  • 25 lipca 2012 o 0:06
    Delikatny, subtelny cytrusek
    Zapachu używa mój chłopak, zamiennie z Givenchy Blue Label i jakimś zapachem z Burberry. Zapach jest bardzo delikatny, świeży, orzeźwiający, idealny na lato. Taki optymistyczny, pełen energii. Nie jest duszący i co najważniejsze nie boli mnie po nim głowa. Jest mało nachalny i nie pozostaje po nim swądek jeśli osoba nim spryskana opuści pomieszczenie. Zapach jest trwały, starcza na pół roku codziennego stosowania. Używam tego produktu od: używa go chłopak, od ok. 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opak. 100ml
  • 6 stycznia 2011 o 8:01
    Kenzo - czyli jak powinno pachnieć w luksusowej łazience
    Perfumy Kenzo dostałem na urodziny. Wąchając je prosto z korka zapach wydawał się bardzo ładny. Czar prysł po spryskaniu skóry. Niby w nutach zapachowych jasno stoi: yuzu, liście lotosu, mięta wodna, zielony pieprz, mandarynka, lilia wodna, drewno różane, piżmo. Trzeba być jednak chyba mistrzem, żeby powiedzieć po pierwszym kontakcie, że L’ Eau par cos takowego w sobie posiada. Pachnie wręcz w „chamski” sposób cytryną i odświeżaczem łazienkowym powietrza, dodam morskim- i to chyba w założeniu ma imitować butelka- ruch wody, tej łazienkowej. A nuty dają o sobie znać w taki sposób, iż owy wytwór z godziny na godzinę ( a trwałość ma kiepską), jest wyczuwalny coraz słabiej i na tym się kończy „ów koncert luksusu i zapachu”. Próbowałem na upartego doszukać się nawet składników. I przy ponad 30 stopniach na zewnątrz, o dziwo- pojawiła się mandarynka, nie ważne że musiała być cholernie kwaśna bo i tak przypominała cytrynę. Nie wiem czy wtedy nie zawiał wiatr, bo na skórze chłodniej mi się zrobiło, może to mięta wodna, zaraz potem dogrzało znów słońce, i na szyi poczułem ciepło- mamy kolejną nutę piżma. Reszty nie odnalazłem. Najładniej Kenzo pachnie gdy już wietrzeje, wtedy ta mgła jaka zostaje na skórze jest powiedzmy „znośna”? Dla kogo jest zatem Kenzo? Dla hardkorowców lub takich osób, które lubią po prostu pachnieć (nie ważne jaki zapach byleby markowy). Ewentualnie ostatecznie zapachu mogą używać Panie, na nich taka eksplozja cytrusów może będzie ładniej pachnieć (chociaż po recenzjach widać jakby nie bardzo), a na facecie, wyrażając się kolokwialnie, ironicznie, w sposób z lekka wskazujący na brak wychowania, „noszenie L’ Eaupar, to tak jakby świni założyć siodło – w jednym i drugim przypadku beznadziejnie zestawienie wygląda. Kiedy go używać? W momencie gdy odświeżacz łazienkowy się skończy, zawsze można psiknąć. Czy opłaca się kupić? Biorąc pod uwagę, że na dzień dzisiejszy 100 ml kosztuje ok. 130 zl – ponad 200, tańszym i zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest kupno morskiego odświeżacza wyprodukowanego dla dyskontu biedronka plus płynu do mycia naczyń cytrusowego. Wystarczy to umiejętnie wymieszać, nanieść na skórę. O ile w 100% nie otrzymamy identycznego efektu na skórze jak u Kenzo, o tyle będzie on bardzo zbliżony. Warto również pamiętać, że resztę pieniędzy mamy w posiadaniu nadal i możemy spokojnie zakupić coś bardziej wartościowszego. Podsumowując wystawiam 2. Zapach ów nosi szczytne określenie wody toaletowej, i z toaletą jak widać nie tylko mnie się kojarzy… Używam tego produktu od: czerwca 2010 Ilość zużytych opakowań: nie mogę zużyc 10 ml (może mi braknąć lata 2010)