Wody toaletowe męskie

DAVIDOFF Adventure Woda Toaletowa dla Mężczyzn 100ml
Davidoff Adventure 100ml woda toaletowa

• 22 lipca 2023 o 12:10
    Spodobał sie
    Spodobał się mojeju mężczyźnie. Intensywny ale nie duszący. Lekkk korzenny i z charakterem. Przyjemna woń cytrusów lecz delikatna. Polecam Panom, którzy lubią nietuzinkowe zapachy. Idealny na co dzień i na specjalne okazje. Utrzymuje się cały dzień.
    W perfumerii
  • 29 grudnia 2021 o 20:01
    To co lubię!
    Jak czytam recenzję mam wrażenie, że dla każdego te perfumy pachną inaczej. Kupiłam je dla męża, bo mnie urzekły. Wyczuwam wyraźnie cytrusy, które bardzo lubię. Dla mnie tak pachnie luksus, tak go sobie wyobrażam. Naprawdę nie potrafię zrozumieć zapachów wielu współczesnych kompozycji. Te ciężkie mnie odpychają, ale Davidoff, Adventure są świeże, pełne zapachu, głębokie...po prostu cudowne.
  • 18 sierpnia 2019 o 20:38
    Pieprzny kokosik
    Co prawda kokosa brak w zestawieniu nut zapachowych, ale ja go wyraźnie wyczuwam! Gdy po raz pierwszy poczułam Adventure, pomyślałam "co to za kokosowe perfumy?!". Trzeba przyznać, że kokos to niezbyt często spotykany akord w męskich wodach toaletowych. Nie wiem, jaki miks daje takie wrażenie, ale dla mnie jest tu kokos jak w mordę strzelił. Oczywiście nie tak słodki jak w damskich kompozycjach, ale drzewny, solidnie posypany przyprawami. Nie do końca zgadzam się z kolejnością akordów podanych na Fragrantice. Dla mnie Adventure są przede wszystkim drzewne i świeże korzenne. Kompletnie nie odbieram ich jako cytrusowych. Nie orzeźwiają, nie dają energetycznego kopa. Spokojnie mogłyby być to perfumy unisex, ja nie czuję większych oporów, żeby pachnieć Davidoffem. W związku z tym nie bardzo widzę ten zapach na mocno dojrzałym mężczyźnie, a raczej na nastolatku/wczesnym dwudziestolatku. Ale wiadomo, wolnoć Tomku w swoim domku ;) Parametry jak na męskie perfumy (które zazwyczaj są znacznie trwalsze niż damskie) są średnie z minusem. Czuć je przez kilka godzin (4?), ale nie powalają projekcją, trzymają się raczej blisko skóry. Mnie te perfumy nie porywają. Nie są złe, ale nie rzucają mnie na kolana.
  • 5 lipca 2018 o 14:22
    drzewny piękny zapach
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kiedy wchodził na rynek ten zapach Davidoff kojarzył mi się tylko z Cool Waterem ;) a tu proszę drzewo-przyprawowy zapach. Cedr i Wetyweria jest dla mnie wyczuwalna na 1 planie. Wszystko uzupełnia bergamotka, delikatnie pieprz i mate, złagodzone sezamem. oooooooooo starsznie meski i starsznie miły
  • 9 listopada 2011 o 23:11
    Dzikość serca!
    Woda używana przez mojego M. - jako sprawca pojawienia się jej w naszym życiu muszę przyznać, że mało który zapach dla mężczyzn potrafi sprawić, że miękną mi kolana i zaczynam wodzić nosem za jego źródłem - a Adventure taki właśnie jest! Dziki, nieokiełznany, łączący świeżość i słodycz, nuty pikantne i cytrusowe, idealnie komponujący się z zapachem skóry, także tej motocyklowej! Woda pasująca do każdego łowcy przygód (a także kobiecych serc :) ) i miłośnika łona natury, który nie potrzebuje pięciogwiazdkowego hotelu, żeby móc pochwalić się wakacjami swojego życia. Po kilku zużytych flakonach (o różnych pojemnościach) śmiało mogę stwierdzić, że to mój/nasz KWC!!!