Wody perfumowane damskie

notino.pl
Chloe Nomade woda perfumowana 30 ml
Chloé Nomade Woda toaletowa dla kobiet 30 ml
Chloé Nomade

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2025 o 13:30
    Zapach wolności i kobiecej siły
    Dostałam tę wodę perfumowaną w prezencie od przyjaciółki i muszę przyznać – to był strzał w dziesiątkę! Już po pierwszym psiknięciu Chloé Nomade absolutnie mnie oczarowała. Ten zapach jest ciepły, wyrafinowany i niezwykle kobiecy, a jednocześnie ma w sobie coś dzikiego i niezależnego. To kompozycja, która świetnie sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na wyjątkowe okazje. Czuję w niej nuty kwiatowe przełamane czymś głębszym i zmysłowym – może to mirabelka i mech dębowy tak pięknie się przeplatają? Daje mi poczucie elegancji i klasy, ale bez przesadnej słodyczy czy ciężkości. Zapach długo utrzymuje się na skórze, a jego rozwój w ciągu dnia jest naprawdę przyjemny – od świeżych nut, aż po otulające, delikatnie pudrowe zakończenie. To idealny wybór dla kobiet, które cenią nowoczesną elegancję z nutą tajemnicy. Na pewno zostanie ze mną na długo – zarówno ze względu na zapach, jak i miłe wspomnienie, z którym się wiąże ????
  • 10 lutego 2025 o 17:37
    oryginalna i bardzo trwała kompozycja
    Nie potrafię wskazać innych perfum,które przypominały by właśnie Nomade. Zapach zamknięty jest w pięknym flakonie, którego oryginalność podkreśla skórzany rzemyk. Kompozycja otwiera się nutami owocowymi takimi jak mirabelka, bergamotka, pomarańcza i cytryna. Owoce znajdują się w towarzystwie umiejscowionych w nutach serca kwiatów takich jak jaśmin, róża i frezja. Bogactwo składników znajduje się w bazie ponieważ mamy tam mech, paczula, piżmo oraz nuty drzewne. Zapach na mojej skórze na początku jest bardziej owocowy ale później do głosu zostają dopuszczone inne składniki i w takiej formie zostaje na skórze do końca. Nie ewoluuje i nie zmienia się już bardziej. Jest niesamowicie trwały i pachnie cały dzień. Uważam, że zapach nie jest dobry żeby kupić go w ciemno i lepiej wcześniej wybrać się do perfumerii lub kupić odlewkę.
    Zalety:
    • flakon
    • kompozycja
    Wady:
    Grinaa
    26 kwietnia 2024 o 17:42
    Ciekawy zapach ale nie dla wszystkich
    Generalnie zawsze bylam fanka lekkich, kwiatowych zapachow az dostalam probke Chloe Nomade. Przy pierwszym powachaniu, nie spodobal mi sie. Nastepnego dnia zaaplikowalam go do pracy na caly dzien i zupelnie zmienilam o nim zdanie. Pachnial caly dzien, caly dzien go wyczuwalam. Zapach nie jest lekki, ale jest przyjemny. Mysle ze idealnie pasuje na co dzien, ale latem nie sadze ze bede go uzywac. Uwazam ze nie jest dla nastolatek, bardziej dla doroslych, dojrzalych kobiet. Nie jest agresywny ale nie jest lekki. Kojarzy mi sie z kobietami, ktore maja swoje zdanie ale go nie narzucaja. Utrzymuje sie bardzo dobrze, jest wyczuwalny, zbiera komplementy. Warty wyprobowania jezeli lubi sie takze nietypowe, nietuzinkowe zapachy
    W perfumerii
    Ata77
    7 kwietnia 2024 o 13:57
    Piękny
    Nie jest to zapach w którym można się zakochać od razu. Jest trudny. Niektórzy mówią, że mógłby to być zapach dla mężczyzn. Z jednej strony popularny, z drugiej nie czuć go wokół nagminnie co sprawia, że tym bardziej mnie zainteresował. Po wszechobecnym uwielbieniu słodkości w postaci wat cukrowych, karmelu, migdałów, wchodzi ona. Kwiatowo-szyprowa piękność. Dla mnie to zapach przede wszystkim szyprowo-drzewny. Czuję drzewo sandałowe, mech, białe piżmo oraz drzewo bursztynowe. Nie czuję mirabelki, która jest w nucie głowy. Mógłby to być unisex gdyby nie samo otwarcie, które wybrzmiewa kwiatami. W nucie głowy mamy pomarańcze i cytrynę, w nucie serca brzoskwinię oraz kwiaty: jaśmin, frezja i róża. Nie skręca jednak w stronę kwiatowej rabatki co mnie raczej cieszy. Zapach jest bardzo trwały, nie ciągnie się jednak za użytkownikiem, jest raczej bliskoskórny, na tyle jednak trwały, że warto przed zakupem zrobić testy. Nie każdemu spodoba się mieszanina szyprów, drzewa i mchu. Dla mnie jest piękny. Czułam go wielokrotnie na koleżance. Robi wrażenie. Mocno komplementogenny. Przypomina mi (trochę, troszczkę ) wycofaną już niestety Bottege Venete Illusione.
    W perfumerii
  • 12 marca 2024 o 15:25
    Absolutnie fantastyczne
    Mam w Polsce swoje ukochane miejsce, w które wracam kilka razy do roku + spędzam tam wakacje. Jest to niewielka miejscowość letniskowa położona w lasach Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Perfumy Chloe Nomade pachną dla mnie właśnie tym miejscem. Na zapach Nomade od Chloe natknęłam się przez przypadek i totalnie przepadłam. Później dostałam je w prezencie od siostry pod choinkę - sis umie w prezenty =) Są to aktualnie moje ulubione perfumy. Są szyprowo-kwiatowe. Lekko słodkie ale z nutką takiej fajnej leśnej tajemniczości. To niesamowity zapach - do tego stopnia, że zawsze poprawia mi samopoczucie psychiczne, gdy się nim spryskam. Jak dla mnie to perfumy idealne na każdą porę roku i dnia. Kocham i będę kochać na długo.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie