Pudry do twarzy

No7 Perfect Light Loose Powder Puder sypki

emma-e4
    3 kwietnia 2019 o 14:49
    dobry
    Puder ma dość duże opakowanie, wystarczy na długo. Mam kolor translucent, który nie daje żadnego krycia, choć po nałożeniu wydaje się, że lekko rozjaśnia skórę. Po chwili jednak ten efekt znika. Puder jest bardzo drobno zmielony, nie daje efektu mąki na twarzy , nie osadza się na włoskach, nie wchodzi w pory. Jest niewidoczny, daje efekt wygładzenia cery i stopienia się z nią podkładu. Od razu po nałożeniu daje matowy efekt, ale nie jest to typowy puder matujący - nie blokuje sebum na cały dzień. Wyraźnie jednak poprawia trwałość podkładu i jego matowość, przynajmniej do południa każdy podkład jest z nim matowy. Nie daje też (na szczęście) efektu ściągnięcia skóry po nałożeniu, przesuszenia i nie podkreśla suchych skórek.
  • 22 stycznia 2013 o 15:00
    bardzo dobry
    puder kryjacy,trwaly /co wazne kiedy ma sie malo czasu na poprawienie makijazu/.Jestem zadowolona! W kazdym razie nie jest gorszy od innych dobrych marek,a dobrany dobrze odcien poprawia zdecydowanie wyglad twarzy.
    mervie
    25 września 2012 o 18:35
    bardzo dobry
    bardzo dobry sypki puder. Długo utrzymuje się na twarzy, jest lekki i delikatny a przy tym doskonale spełnia swoją rolę. Nie wysusza. Wystarczy dobrze dobrać do cery i można używać co dzień. Jestem bardzo zadowolona, chociaż kupiłam przypadkiem. Przyda się do niego dobry pędzel, bo \'pufki\' w opakowaniu to raczej cieszący oko dodatek niż przydatna rzecz. Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 31 lipca 2012 o 11:01
    jeden z najlepszych
    To jeden z najlepszych pudrów sypkich jakich używałam, choć nie jest moim numerem jeden pewnie jeszcze do niego wrócę. Mam odcień transparentny, który odrobinę rozjaśnia odcień cery lub użytego pod puder podkładu, co mi nie przeszkadza. Puder jest bardzo lekki, niewidoczny na twarzy, pięknie wygładza cerę, doskonale ukrywa rozszerzone pory, delikatnie, bardzo dyskretnie rozświetla, jest bardzo trwały. Matuje, choć nie jest to mat absolutny - dla mnie wystarczająco, czasem w ciągu dnia zdarza mi się użyć chusteczki do zmatowienia strefy T, ale najczęściej w ogóle nie muszę poprawiać makijażu:) Opakowanie dość wygodne, nadaje się do noszenia w torebce. Minusem może być fakt, że jeśli już trochę pudru się zużyje to trudno go "wytrząsnąć" na sitku bez rozsypywania. Duża pojemność i stosunkowo niska cena w relacji do jakości to kolejny plus dla tego kosmetyku. Polecam:)
  • 17 maja 2009 o 15:58
    Na 5!
    Próbowalam cudów takich jak- Smashbox- nawalona kupa pudru( bo taki dawało to efekt- po nałożeniu przez wizarzystke) uwydatnila wszystki moje rozszerzone pory ktore wygladaly jak kratery!! nie wiedziałam ze mam ich aż tyle!! Wróciłam do domu zmyłam!!!! Nalożylam mój No7 transparentny puderek i odetchnęłam z ulga- znów wygladam normalnie i moje pory poznikały!! Wczoraj Poszłam przetestowac puder mineralny w Body Shop. I nawet był fajny- przez pół godziny!! po trzech godzinach wrociłam do domu i nie mogłam uwierzyć co ja miałam na twarzy. Czerwona maske , podświetlona milionem drobinek niemiłosiernie tłusta- a może to właśnie te drobinki- sama nie wiedziałam. Wystraszona zmyłam!!!! Chwile potem znów nalożyłam moj No7 transparentny i znów wrociłam do normalności!!! Chciałabym bardzo wybrać dla siebie puder mineralny- bo słyszałam ze jest bardzo dobry to twarzy z problemami- ale jak na razie jedynym ratunkiem dla mnie jest No7!!! Matyje dla mnei wystarczajaca Długo sie tzryma Daje naturalny kolor, nie wybiela Czasem stosyje na podkład No7 i wtedy tez jest super Dobze kryje - moge nałożyć kilka warstw jeśli to konieczne Używam korekrora pod niego i nie widać żadnych placków Idealnie wyglada na mojej twarzy- nie widać że tam jest- a jest na pewno bo kryje moje pryszcze i te takie czerwone plamki po starych krostkach Zmęczona już jestem próbowaniem superhitów i zawsze wracam do mojego Number one!! Wypróbuje jeszcze mineralny z No7 - może on mnie nie zawiedzie. A jesli bedzie lichy to kupie o ton ciemniejszy (na lato jak sie opale)z tego rodzaju ktOry już posiadam. Używam tego produktu od:3miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego