Kremy na dzień

Neostrata Ultra Daytime Smoothing Cream SPF 15 AHA 10% Krem do twarzy

Sylvana
    1 lipca 2017 o 17:19
    Bardzo dobry krem
    Kupiłam go na ekstremalnej wyprzedaży w SP -70%, niestety ciężko go dostać a chcę go kupić ponownie, marka chyba wycofuje się ze sprzedaży w PL lub ogranicza dystrybucję do minimum choć nie widzę go w żadnej aptece.... Swietny skład, działa na zanieczyszczoną skórę spektakularnie, konsystencja pewnie przez filtr jest bieląca i malo estetyczna, ale dla efektów, które daje warto zrobić sobie nim kurację. Stosowałam na dzień, po czasie dzień i noc, czasami z dwa dni przerwy ze względu na lekkie mrowienie od kwasów AHA. Oczyszcza i nawilża, nadaje skórze ładną jakość jak to mówię ;) Koleżanki pytały co robię ze skórą gdy go stosowałam, efekty naprawdę widoczne, cena trochę kosmos ale warto. Szkoda, że nie mogę nigdzie znaleźć stacjonarnej sprzedaży tej marki...
    Drogeria Super-Pharm
    iloo2
    25 marca 2011 o 13:43
    Polecam!
    Jestem bardzo zadowolona z tego kremu ! jak i z innych produktów Neostraty, których używam już dość długi czas. Krem Aha 10% pomógł mi na drobne przebarwienia potrądzikowe i posłoneczne i bardzo wygładził i rozświetlił moja twarz! Są to naprawde terapeutyczne dermokosmetyki zupełnie nieporównywalne do kremów w drogeriach... na które wydaje sie tylko dużo pieniędzy a i tai nic nie pomagaja, a wręcz szkodzą! Naprawdę bomba! Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 i w trakcie drugiego
    salome
    28 stycznia 2011 o 10:15
    Świetny
    Otrzymałam ten krem od mojej dermatolog, która zapewniła mnie, że pomoże mi doprowadzić moją buzię do porządku. Moimi głównymi problemami są: rumienienie się, szorstka skóra na żuchwie i namolne zaskórniki na nosie i brodzie. Do tej pory żaden krem nie potrafił sobie z tym wszystkim poradzić. Z Neostratą rzeczywiście jest inaczej. * Usuwa zaskórniki, zmniejsza ich widoczność * Nawilża i bardzo wygładza skórę, moje zrogowacenia na żuchwie zniknęły w ciągu półtora tygodnia * Działa kojąco na wszelkie czerwone plamy Jeżeli chodzi o minusy, to: - Ma nieprzyjemny zapach - Lepiej stosować go na noc, gdyż nieco bieli buzię - Potrafi przesuszyć skórę, gdy stosujemy go ze zbyt wielkim zapałem (w moim przypadku przy ustach i na brodzie, ale posmarowanie buzi grubą warstwą kremy nawilżającego na noc rozwiązuje problem) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: kończę 1
  • 20 grudnia 2010 o 16:01
    Spełnione obietnice producenta
    Plusy: - wygładza skórę - zmniejsza widoczne pory - ujednolica kolor skóry - jest delikatny, nie powoduje łuszczenia - reguluje strefę T, nic sie nie przetłuszcza - nie powoduje alergii nawet u skóry z wysokim ryzykiem - odmładza stan cery, rozświetla, jeśli wygląda na szarą i zmęczoną - ma filtr UV - po za mieszanką kwasów zawiera witaminy i kilka fajnych roślinnych ekstraktów Minusy: - cena - przesusza, ale tego można było się po kwasach spodzewać Możliwe, że będę jeszcze do niego wracać, kiwdy ząb czasu bardziej nadgryzie moją cerę. Nie mam pojęcia, czy działa na zmarszczki, natomiast na wszystko inne zdecydowanie TAK! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego
    aliana
    17 lutego 2008 o 12:14
    taki sobie
    Krem kupiłam bo skusiło mnie to, że jest jakiś AHA na dzień i to od razu z filtrem (choć słabym ale na taką miejską zimę akurat). Dzisiaj trochę żałuję bo jak większość chyba produktów 2 w 1 nie spisał się na medal. Krem ma mianowicie jedną bardzo niewygodną wadę, tj. nie wchłania się całkowicie i wałkuje się na skórze. Zaznaczę, że cerę mam suchą i wszelkie mazie wręcz ekspresowo wchłaniane są przez moją skórę. Tak więc zastosowanie kremu pod makijaż mija się z celem bo wygląda się co najmniej dziwacznie. Sam na skórze też wygląda dziwcznie bo widać go i te wałkujące się miejsca. To, że oczyszcza pory, rozświetla trochę cerę i cała reszta, którą producent zachwala to prawda ale formuła produktu nie jest warta tego dyskomfortu oraz ceny. Stosuję go teraz tylko w czasie weekendu żeby nie straszyć ludzi :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 (w trakcie)