Kremy na dzień

Vichy Neovadiol Rose Platinum, Crème de Jour Różany krem wzmacniająco-rewitalizujący na dzień 60+

Vichy Neovadiol Rose Platinium Wzmacniający, rewitalizujący krem na dzień 50 ml
E-Glamour.pl
Loreal POLSKA Sp z o.o Vichy Neovadiol Rose Platinium krem do twarzy wzmacniająco-rewitalizujący 50 ml 7070772
Vichy Neovadiol Rose Platinium
notino.pl

fitst
    25 września 2023 o 11:11
    Rozczarował mnie
    Krem kupiłam bo widziałam , że jest nowością i mial dobre recenzje . Akurat u mnie przy cerze suchej niesprawdził się totalnie . Zuzyłam całe opakowanie i miałam wrażenie , że ten krem nawet nie nawiliża . W mojej ocenie nie robił on zupełnie nic z cerą . Mocno żałowałam ,że nie kupiłam sprawdzonego kremu z ich marki z wiraminą C
  • 24 sierpnia 2023 o 11:49
    mogę polecić kosmetyk
    Krem posiada zadowalający skład. Po jego stosowaniu skóra nabrała blasku. Jest nawilżona. Ma mleczno-kremową konsystencję. Opakowanie jest bardzo wydajne. Krem nadaje się pod makijaż, ponieważ dobrze się wchłania.
    Bohema1
    9 czerwca 2022 o 18:01
    Doskonały
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kremik jak wszystkie z Vichy dobre. Piękny zapach różany i mleczko Pszczele robią robotę. Tak naprawdę jak twierdzi ikona francuskich kremów to chodzi nie tyle o sklad co o masaż twarzy i to jest zabieg który dzięki kremom twarz uzyskuje.
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
    • Brak wad
  • 9 grudnia 2021 o 15:08
    Dodał blasku
    Zgrabny, elegancki słoiczek, po odkręceniu pozwala na spotkanie z odrobiną luksusu. Miękka i delikatna konsystencja pozwala na dokładne rozprowadzenie produktu. Delikatny zapach jest cudownie różany. Po aplikacji skóra jest gładka i rozświetlona taką lekko różową perłą. Można, w wolnym dniu, nie nakładać makijażu a i tak wygląda się zdrowo. Wydaje mi się, że nieco napiął policzki i szyję, po dwóch miesiącach stosowania. Świetnie nadaje się pod fluid, nie koliduje z nim, nie osłabia trwałości. Będę używać i wypróbuję też inne neovadiole od Vichy. Dam znać:) Mam 10 lat mniej od wieku zalecanego przez producenta, ale służą mi takie bogate formuły i często po nie sięgam.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Efekty
    Wady:
    • najtańszy nie jest...
  • 29 marca 2021 o 12:52
    Wzmacnia i nadaje blasku
    Krem kupiłam w aptece ponieważ potrzebowałam produktu który poprawi wygląd skóry. Mam cerę dojrzałą która lata świetności ma już za sobą, brak blasku i jędrności, zmarszczki i przebarwienia dokuczają mi szczególnie. Cieszę się, że zdecydowałam się na markę Vichy i choć cena do najniższych nie należy to jednak warto. Krem wzmocnił moją skórę, dodał jej blasku, zmniejszył szary odcień. Do tego lekko ją nawilżył. Ma przyjemną lekką konsystencję i cudny zapach róż, będę do niego wracać. Słoiczek elegancki, cieszy. Lubię takie kremy i polecam paniom dojrzałym.
    Zalety:
    • opakowanie, konsystencja, zapach róż i to jak działa

Zobacz także inne Kremy na dzień