Lakiery do włosów

Nivea Diamond Gloss, Lakier do włosów nadający diamentowy blask

Nasi użytkownicy zostawili 134 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 10:08
    jest ok
    ze stosowaną pianką z tej serii efekt fajny bo sobie stawiam włosy na irokeza i całkiem fajnie to wygląda a do tego bardzo ładny zapach. Efekt utrzymuje się do kilku godzin. Kupi w drogerii Hebe.
    Zalety:
    • ładny zapach, trwały
  • 26 marca 2024 o 14:33
    Pięknie nabłyszcza i dodaje objętości
    Codziennie stylizuję włosy używając lakieru do włosów. Lakier Diamond Gloss sprawdza się u mnie dobrze. Zależało mi na połysku i na dodaniu włosom objętości. To uzyskuje stosując ten produkt. Lubię to, że moje włosy są po nim miękkie i elastyczne. Włosy zyskują utrwalenie przez cały dzień. Zachęca mnie lekka formuła. Jako posiadaczka włosów delikatnych jestem z niego bardzo zadowolona. Lustrzany połysk sprawia, że włosy wyglądają zdrowo. Lakier znajduje się w wysokim metalowym opakowaniu z dobrze działającym rozpylacz em.
  • 1 grudnia 2023 o 11:48
    nie dla mnie
    Kupiłam bo bardzo lubię markę Nivea. Z tej samej serii miałam piankę do włosów i była świetna więc chciałam spróbowac lakieru. Opakowanie ładne barwne - cena dość ok. Atomizer działał bez zarzutów. Zapach dośc intensywny i nieprzyjemny. Na włosy rozprowadza się fajnie ale nietstey moje długie i cienkie włosy mega skleja! Nie utrzymuje fryzura na dłużej więc można go użyć tylko na krótkie szybkie spotkanie a później trzeba męczyć się aby doprowadzić włosy do użytku. Niestety u mnie sie nie sprawdził.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • drażniący zapach
    • skleja włosy
    • nie jest długotrwały
    DianaR
    25 lipca 2023 o 19:09
    Super lakier do włosów
    Lakier mocny, długotrwały. trzeba uważać aby podczas pryskania nie dotykać włosów, bo po dotknięciu się sklejają. Jak się chwilę odczeka to nie sklejają się włosy. Jak na moje włosy dobrze i długo utrwala fryzurę. Łatwo się rozczesuje.
    Zalety:
    • wydajny,
    • łatwo się rozczesuje,
    • dobrze utrwala,
    • ładny zapach
    Wady:
    • potrafi skleić włosy przy ich dotknięciu
  • 27 czerwca 2023 o 12:06
    Klejący, ale za to nietrwały
    Kupiłam ten lakier żeby jakoś zapanować nad włosami mojego chłopaka. Po psiknięciu od razu zrobiła mu się na głowie skorupa, a gdy po paru godzinach wróciliśmy z imprezy jego włosy wyglądały jakbym nic z nimi nie robiła. Ja rozumiem, że lakier nie będzie się trzymał wiecznie, ale on przecież nie szorował tam głową po dywanie, żeby mu się ten lakier starł. I to nie jest tak, że on ma proste jak drut włosy, one raczej dość dobrze współpracują z produktami do włosów, więc nie mam pojęcia co tam się stało.