Podkłady

Christian Dior Capture Totale, Fond de Teint Serum Eclat Haute Definition

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2022 o 21:43
    Rewelacja
    Irytują mnie oceny produktu kobiet poniżej 40 roku życia. W opisie jest jasno napisane, podkład dla cery dojrzałej. Jak w takim razie młoda osoba może go rzetelnie ocenić . Uważam że podklad odmładza o kilka dobrych lat. To pp 50 roku zycia jest baaardzo wazne. Wygląda świeżo i jest wyjątkowo trwały. Czuję się w nim komfortowo, a skóra wygląda na wypoczetą i świetlistą. Podklad się dobrze nakłada i nie ściąga twarzy. Cena? No cóż, to produkt luksusowy. Myślę że w wieku dojrzałym warto inwestować w dobre i wartościowe kosmetyki.
    Zalety:
    • Wykończenie i młodszy wygląd twarzy
    Wady:
    • No, niestety, cena.
    lumiaa
    21 marca 2020 o 23:44
    Idealny. Tylko dlaczego taki drogi?
    Nie wiem dlaczego. Nie rozumiem i nie akceptuję absolutnie tłumaczenia że drogi bo dobry. No cholerka o co chodzi z tą ceną? Że jak babka po 40 trafi na coś w czym nie wygląda jak reklama festynu dożynkowego to zapłaci. Ech. No zapłacze i zapłaci. Podkład w odcieniu 010 jest dla mnie idealny na okres jesienno zimowy. Wszystko mi w tym fluidzie odpowiada, najbardziej oczywiście efekt końcowy. Zblurowany pudrem Armaniego czy Chanel wygląda rewelacyjnie. Praktycznie z każdym pudrem wygląda ok tylko trzeba uważać z ilością bo zanim zastygnie jest mocno mokry i można go niepotrzebnie zabetonować. Ten podkład jest dosyć kremowy ale krycie można budować. Ja sobie nie żałuję a jednak finalnie na twarzy nie ma tynku i suchej szpachli a jest wizualnie zdrowa skóra i glow. Podkład daje satynowe elastyczne wykończenie, optycznie wygładza skórę i wygląda luksusowo. Nie ciemnieje i nie wchodzi mocno w załamania. Moja skóra go lubi, nie wysusza się na nim, wieczorem wygląda dobrze, jest uspokojona. Kończę 4 opakowanie. Nie sprawdza się już niestety przy dodatkowych filtrach przeciwsłonecznych, z resztą mało co się sprawdza oprócz EL DW
    Mijanou
    11 lipca 2018 o 8:10
    Używam z przyjemnością
    Nie jestem fanką podkładów Diora, co podkreślam. Do każdego miałam jakieś "ale", dlatego dość nieufnie podeszłam do "kaptura". W sumie poleciła mi go jedna z asystentek czarno-białej sieci, której zdaniu na ogół ufam. Podkład jest szalenie drogi, kosztuje aktualnie prawie 400 zł ale uważam, że są to dobrze wydane pieniądze. Konsystencja: dość płynna, ale nie przeszkadza by podkład nałożyć za pomocą beauty blendera. Plus jest taki, że nie od razu "zastyga" na twarzy i można "popracować" dość długo by osiagnąc żądany efekt. Efekt: jak dla mnie ciut za bardzo kryjący (nie potrzebuję krycia) ale bardzo naturalny, bez pudrowego wykończenia, które mnie drażni. Jednocześnie wspaniale wyrównuje koloryt, bezbłędnie stapia się ze skórą i nie widać, że "coś" mamy na twarzy. Mam wrażenie, że także lekko rozświetla. Zauważyłam też lekką poprawę stanu skóry (jest jakby bardziej napięta ale w pozytywny sposób), to chyba zasługa zawartego w podkładzie serum. Wydajność: bardzo dobra. Z reguły jedna lub półtorej pompki całkowicie wystarcza na moje potrzeby. Jeden flakonik mam już prawie 3 miesiące i zostało jeszcze ok 1/4. Produkt współpracuje z wszystkimi kremami i bazami. Nakłada się latwo. Nie smuży, nie warzy się, nie zbiera w liniach mimicznych. Trwa aż do wieczornego demakijażu. Na upały nie polecam, choć i wtedy zachowuje się na twarzy przyzwoicie, jednak trwa o wiele krócej (nie liczę tego na minus bo w upale każdy podkład będzie znikał-twarz się poci, normalne). Opakowanie eleganckie, higieniczne, z pompką, która wypluwa idealną porcję produktu. Nie wiem, czy kupię go ponownie, ponieważ w cenie jest porównywalny z moim podkładem idealnym (La Praire Anti-ageing, choć ten jest odrobinę droższy ale lepiej spełnia moje potrzeby, gdyż jest mniej kryjący).
    Zalety:
    • efekt, wydajność
    Wady:
    • cena, no ale produkty markowe mają to do siebie, że są drogie
  • 4 września 2016 o 14:44
    Świetny podkład za zbyt wygórowaną cenę.
    Nie ma, co kłamać - czapki z głów. Zapewnienia producenta zostały spełnione; cera nabrała blasku, stała się promienna, wyglądała zdrowo i świeżo, jednak jest to efekt jaki można uzyskać stosując inne podkłady będące nawet o ponad 100 zł tańsze.. Jestem posiadaczką mieszanej cery, pozbawionej krostek, z drobnymi przebarwieniami potrądzikowymi. Jedna warstwa wystarczy, by uzyskać średnie krycie w kierunku pełnego, cera wygląda naturalnie i zdrowo, promienieje blaskiem. Aplikacja jest prosta, szybka i przyjemna; podkład świetnie się rozprowadza, nie zastyga w tempie ekspresowym, szybko stapia się ze skórą. W moim przypadku makijaż wymagał drobnych poprawek (tj. użycia bibułki matującej i przypudrowania strefy T) po ok. 5h. Ciemnieje, ale bardzo nieznacznie, po całym dniu cera wciąż wygląda świeżo i pięknie. Rodzina i znajomi dostrzegli różnicę. :) Patrząc pod kątem formuły i działania, podkład nie ma wad, jednak cena jest grubą przesadą i za to odejmuję mu jedną gwiazdkę.
    kasinaa
    26 października 2015 o 9:48
    Cena+efekt=paranoja przez duze P
    Nigdy wiecej tego czegos na mojej twarzy! Zanim odkupilam od kolezanki pelnowymiarowe opakowanie-pozwolila mi go " ponosic" dzieki czemu moglam sie przekonac czy warto go kupic-NIE WARTO! Nie ma w nim nic, absolutnie nic zachwycajacego (oczywiscie to moja opinia) Cena-kpina Efekt-wygladzona na sile twarz ,tak sciagnieta ze pory wychodza na wierzch! Kolor-litosci albo roz albo pomarancz -to wyboru te 2 opcje. Nawilzenie-w koncu to serum a nie podklad jak twierdzi producent-straszny wysuszacz, zmarchoodkrywacz . Zdziwiona jego zachowaniem na mojej mieszanej cerze zerknelam na sklad : mozna sie przewrocic ze strachu ile " zlej" chemii jest tam napakowane-to moje ostatnie podejcie do kosmetykow tej marki. Atopowym cerom, wrazliwym oraz po 40-odradzam! Używam tego produktu od: 3 razy-to i tak za duzo! Ilość zużytych opakowań: 0-na szczescie nie zdarzylam kupic tego gada!