Podkłady

Bell Digitalove, It's a Match! Foundation Trwały podkład z kwasem hialuronowym

• 7 grudnia 2024 o 18:55
    Super podkład
    Uważam, że podkład jak najbardziej zasługuje na 5. Jak dla mnie świetnie tuszuje niedoskonałości. Nie pozostawia żadnych smug i fajnie dostosowuje się kolorystycznie do twarzy. Jeden z moich ulubionych podkładów a mało mam takich ulubionych. Kupiłam w sieciówce i to był bardzo dobry zakup. Uwielbiam go ze względu na dobre krycie niedoskonałości. Fajnie się go rozprowadza gąbeczką. Polecam
    Zalety:
    • Doskonale krycie
    Wady:
    Rinetta
    28 lipca 2024 o 17:51
    Dość udany produkt
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jakiś czas temu kupowałam ten podkład w Biedronce na promocji. Wcześniej nie miałam styczności s kosmetykami Bell, także byłam ciekawa, jak się sprawdzą.

Podoba mi się jaskrawe opakowanie produktu oraz mała poręczna tubka, w której się mieści.
Wzięłam kolor 01 Sweet ivory i okazał się lekko za jasny dla mnie.

Konsystencja podkładu jest lejąca się, a zapach dość neutralny. Dobrze się rozprowadza po twarzy jak palcami, tak i gąbką, nie pozostawia smug. Dzięki produktowi uzyskamy średnie krycie. Radzi sobie z przykryciem małych niedoskonałości.

Jedynie, byłam zdziwiona, że za każdym razem jak aplikowałam podkład na czole z różną pielęgnacją, to i tak podkreślał jakieś suchości na czole, których nie miałam. W tym przypadku kwas hialuronowy, który mieści się w produkcie, nie bardzo sprzyjał nawilżeniu. Poza tym produkt dość udany.
  • 22 maja 2024 o 15:55
    Fajny
    Bardzo dobry podkład, z dużym kryciem. Mała kropla wystarcza na pół twarzy, świetnie się rozprowadza, a do tego gąbka mało go zjada. Są dostępne 2 odcienie, ale trzeba mieć na uwadze są są w żółtej tonacji. Jest on bardzo lekki i długotrwały. Mimo że jets to seria Limitowana, w niektórych biedronkach jeszcze je można znaleść.
  • 27 kwietnia 2024 o 17:14
    Perełka Kosmetyczna dla jasnej karnacji
    Podkład nie posiada dużego wyboru odcieni, ale Sweet Ivory idealnie dopasowuje się do bladej cery. U mnie praktycznie go nie widać, wręcz wygląda jak "druga skóra". Jest lekki, ale zakrywa moje niedoskonałości. Nie warzy się, nie podkreśla suchych skórek, nie podkreśla zmarszczek pod oczami. W składzie zawiera kwas hialuronowy, który ma właściwości nawilżające i faktycznie mogę potwierdzić, że nie czuję napięcia skóry, a jestem posiadaczką suchej cery. Jestem z niego bardzo zadowolona i szczerze polecam na co dzień.
  • 10 kwietnia 2024 o 18:23
    Trwały, zastygający podkład do twarzy idealny dla bladych cer!
    Kupiłam podkład Bell w Biedronce w celu przetestowania bez większego przekonania, ot taki zwykły podkład na dzień do pracy. Dostępne były tylko dwa odcienie - wybrałam 01. SWEET IVORY ten najjaśniejszy i okazał się idealny dla bladziochów! Jestem meeega zadowolona, zaczynając od poręcznej lekkiej tubki o pojemności 20 g, PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Odpowiedni dla wegan, nie testowany na zwierzętach. W składzie znajdziemy kwas hialuronowy, rodzima marka Bell, niska cena. Podkład jest praktycznie bezzapachowy, konsystencja jest raczej płynna ale sprawnie można nim pracować rozprowadzając palcami czy pędzlem. Krycie można budować, ja stosuje minimalną ilość (każdego podkładu) i efekt mnie zadowala. Drobne niedoskonałości skóry zostały zamaskowane bez użycia korektora, skóra jest gładka i matowa, wygląda zdrowo, podkład nie podkreśla suchych skórek, zmarszczek, nie wchodzi w załamania ani nie ciastkuje. Tubeczka jest wydajna, minimalistyczna, bez problemu zmieści się do kosmetyczki, łatwo wydobyć podkład w odpowiedniej ilości i do ostrej kropli. Podkład wygląda dobrze przez cały dzień bez konieczności dokonywania poprawek w ciągu dnia, łatwo się zmywa. Polecam - idealny dla bladych cer!
    Zalety:
    • urocza szata graficzna opakowania
    • poręczna lekka tubka
    • kaniulka idealnie dozuje produkt
    • długie PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia
    • lekka konsystencja
    • idealnie stapia się ze skórą
    • miły, delikatny zapach
    • szybko i sprawnie się rozprowadza oraz z łatwością zmywa
    • wydajny
    • rodzima marka Bell
    • niska cena
    Wady:
    • dostępne tylko dwa odcienie