Wody toaletowe damskie

Tom Tailor Bodytalk Woman EDT

• 17 maja 2014 o 0:55
    Miłe wspomnienia...
    Zapach nastoletnich lat. Należał do tych z gatunku kwiatowo-owocowych, idealnych do noszenia na co dzień, jednakże zauważanych przez otoczenie. Buteleczka prosta, ładnie prezentująca się na toaletce. Używam tego produktu od: 2006 roku Ilość zużytych opakowań: 1: 20 ml
  • 29 stycznia 2010 o 11:57
    wanilia i pomarańcze
    Ładny słodki zapach . Na początku mnie odrzucił ta ilością wanilii ale wróciłam do niego i poczułam owocki w tle - przyjemna kompozycja dosyć trwała jest ta ostatnia nuta waniliowa . Nie jest to mój zapach bo zdecydowanie wolę mniej słodyczy a wiecej swieżości .
    ch_aga
    22 kwietnia 2009 o 9:25
    Ładny
    Chociaż zapach jest ładny, nie kupię go więcej. To typowy przykład kategorii kwiatowo-owocowej: nie brakuje mu ani kwiatów ani owoców ale ja dodałabym jeszcze odrobinę słodyczy. Myślę, że zapach pasuje bardziej na chłodne dni, bez względu na porę dnia; dla kobiety w każdym wieku. Trwałość bardzo dobra: około pół dnia. Co do wyglądu flakonika, to 20ml prezentuje się ładnie; lubię małe pojemności perfum. Używam tego produktu od: kilku razy Ilość zużytych opakowań: początek 20ml
  • 22 grudnia 2008 o 21:53
    CUDOWNOŚĆ!
    Dziwię się ze jeszcze nikt nie skomentował tego zapachu... Jest po prostu przecudny. Idealny do pracy, na uczelnię, szaloną imprezę czy romantyczny wieczór tylko we dwoje... Nie nachalny ale i nie łagodny. Idealnie dobrane nuty zapachowe sprawiają, że kiedy nim prysnę od razu poprawia mi humor, a w głowie aż roi się od miłych wspomnień:) Polecam go każdej kobiecie: mastolatce, studentce, czy dojrzałej kobiecie w kwiecie wieku. Jedynym minusem jest to że zapach nie utrzymuje się zbyt długo, ale jak za taką cenę myślę że i tak jest całkiem dobrze:) Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1,5