Wody toaletowe damskie

Tom Tailor Tom Tailor Woman EDT

• 31 października 2024 o 12:00
    Super.
    Opakowanie bez zarzutu (szklane, przyjemna mgiełka). Zapach tych perfum jest bardzo świeży, a zarazem słodki. Utrzymuje się na skórze i ubraniach prawie cały dzień (zastosowane rano są wyczuwalne delikatnie wieczorem- bez poprawek). Cena nie jest mocno wygórowana, a dostępność jest całkiem dobra.
  • 27 czerwca 2024 o 17:51
    Mój trzeci i na pewno nie ostatni flakonik
    Jeden z moich ulubionych zapachów i numer jeden według mojego narzeczonego ;) Idealny zapach na co dzień i nie tylko, Kilka razy padło pytanie co mam na sobie, że tak cudnie pachnie. Zapach opisałabym jako owocowy, ale świeży i zupełnie nie mdlący czy duszący. Polecam szczególnie dziewczynom/kobietom utożsamiającymi się z clean girl, bo według mnie tak właśnie czysto, świeżo i orzeźwiająco pachnie ten produkt. Jest dość uniwersalny i nada się na każdą porę roku czy okazję. Pierwsze dwa flakoniki o pojemności 30ml kupiłam w Rossmannie ale zainteresowanym proponuję dokonać zakupu przez stronki typu Allegro, Ceneo, gdyż są tam flakoniki o pojemności 50ml nawet kilka dyszek taniej. Jeśli chodzi o trwałość zapachu który wyczuwam to jest on dość standardowy jakoś ok. 5 godzin, chociaż osoby z którymi przebywam twierdzą, że sporo dłużej :) Opakowanie jest w porządku, nie zacina się i osobiście uważam, że wygląda prosto ale elegancko.
    Zalety:
    • śliczny, uniwersalny, świeży zapach
    • nie dusi
    • przystępny cenowo
    • łatwo dostępny
  • 12 lipca 2023 o 9:48
    Gdyby były trwalsze...
    Wodę poznałam przypadkowo - była w promocji więc psiknelam na papierek testowy w sklepie. Po powrocie do domu i powąchaniu ponownie testera uznałam,że muszę je mieć. Więc następnego dnia flakon już znalazł się na mojej półce... Zapach bardzo letni , świeży - ale ta świeżość jest jakby cytrusowa. Typowo owocowo -kwiatowa kompozycja do użytku codziennego, na wyjścia do sklepu czy kawę. Nie jest to perfumowy kameleon, który zmienia się przez cały dzień noszenia. Projekcja mała. Niestety trwałość tej wody jest bardzo,ale to bardzo słaba. Pachnie ok 2godzin . A szkoda, gdyby były trwalsze to na pewno bym do nich wracała.
    Wady:
    • Cena nieadekwatna do jakości
  • 23 lutego 2023 o 19:31
    Nienachalne
    No kto nie kocha promocji? Taka promocja przytrafiła mi się na zakupach w Rossmann. Psik na nadgarsek powiedział "musisz to mieć". Zapach dodatkowo umilał mi powrót z tobołami zakupowymi do domu. Na drugi dzień po użyciu jakby czar prysł. Niby dalej mi się podobały ale już nie tak bardzo jak na początku. Wrrryyyy magia tych testerów. Tak samo jak i trwałość perfum. Zapach jest świeży, owocowy, nie męczy. To propozycja na codzień właśnie dobry na takie zakupy ;) czy na wypad z kupelą na kawkę. Idealny na wiosnę. Lekkie, nienachalne i mogą się podobać. Minimslistyczny flakon ale moja 30ml idealna do torebki. Nuty zapachowe: Nuty głowy: arbuz, gruszka, biała brzoskwinia Nuty serca: róża ,frezja, mirabelka Nuty bazy: mech dębowy, drzewo cedrowe, piżmo
    Zalety:
    • lekkie perfumy
    Wady:
    • trwałość
  • 3 stycznia 2022 o 8:24
    Delikatne owocowe perfumki
    Zapach owoców - świeży, ale też kobiecy. Mi przypadł do gustu jako propozycja do pracy czy siłowni, gdyż woda jest świeża, niemecząca, a przy okazji całkiem trwała. Myślę,że zapach jest bardzo uniwersalny i przypadnie wielu osobom do gustu. Buteleczka zgrana z zawartością-prosta, nowoczesna , elegancka.