Bazy do makijażu ust

Wibo Unicorn Tears, Face And Lips Primer Odżywczy primer i serum do twarzy 2 w 1

WIBO Wielofunkcyjna Płynna Baza Unicorn Tears Prim
WIBO Unicorn Tears Primer i Serum do Twarzy 2w1 30g
Wibo Unicorn Tears

Nasi użytkownicy zostawili 298 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2025 o 23:51
    Różowy bubel
    Typ skóry Mieszana, wrażliwa, alergiczna Działanie i efekty Ten produkt to dla mnie kompletne nieporozumienie – ani to serum pielęgnacyjne, ani dobra baza pod makijaż. Nie wnosi nic pozytywnego, a wręcz przeciwnie – zrobił mi więcej szkody niż pożytku. Koszmarnie się klei, co sprawia, że skóra jest oblepiona, a uczucie na twarzy jest po prostu nieprzyjemne. Nie zauważyłam żadnych efektów pielęgnacyjnych – zero nawilżenia, zero wygładzenia. Zapach Zapach jest nie do zniesienia, co dodatkowo pogarsza całość. Zdecydowanie nie byłabym w stanie znieść tego na dłużej. Podsumowanie Jako baza pod makijaż zupełnie się nie sprawdza. Choć podkład może się lepiej „przyczepiać”, to mam wrażenie, że skóra nie oddycha, a ja po prostu zostałam zapchana. Produkt, który zamiast poprawić wygląd skóry, tylko pogarsza sytuację. Nie polecam.
    Wady:
    • Koszmarnie się klei
    • Nie nawilża ani nie wygładza
    • Nieprzyjemny zapach
    • Zapchał moją skórę
  • 24 lutego 2025 o 18:40
    Świetnie się prezentuje.
    Serum czy też baza znajduje się w słodkim różowym opakowaniu, sam w sobie produkt też wygląda uroczo (ma różowy kolor z błyszczącymi drobinkami). Aplikuje się go pipetą, gdyż jego konsystencja jest lejąca. Zapach ma mega słodki- taki jakby budyniowy (ja osobiście KOCHAM takie zapachy ale ten dopóki się nie przyzwyczaimy może trochę przeszkadzać -na początku jest dość intensywny). Primer bardzo szybko się wchłania i pozostawia twarz delikatnie rozświetloną i lepką. Gdy stosujemy jako bazę pod makijaż to właśnie dzięki tej lepkości podkład fajnie 'przykleja' się do skóry (dzięki czemu trwałość makijażu twarzy jest przedłużona). Kosmetyk ten nie podrażnił ani nie zapchał mojej cery, a do tego jest bardzo wydajny. Jako baza pod makijaż sprawdza się całkiem okej, jednak jako serum.. no działania pielęgnacyjnego nie zauważyłam.
    Klosowe
    17 listopada 2024 o 11:13
    Fajny pod makijaż
    Produkt pod makijaż nadaje się świetnie, zostawia na twarzy delikatnie klejące wykończenie, makijaż utrzymuje się długo. Jako serum wydaje mi się, że nic nie robi. Na twarzy ma delikatny połysk (jakby drobinki) Ładnie pachnie. Ma wygodne szklane opakowanie I dobrze zrobiona pipetę.
    Zalety:
    • Poprawia przyczepność makijażu
    Wady:
    • Nie nadaje się do stosowania jako serum
  • 27 października 2024 o 15:28
    Tragedia, dawno nic mnie tak nie zapchało jak ten produkt!
    Na wstępie zaznaczę, że posiadam skórę bardziej suchą, mieszaną w strefie T, wrażliwą. Po poleceniach i niskiej cenie stwierdziłam, że czemu nie . Ładna buteleczka z pipetką, zachęcający kolor produktu, co może pójść nie tak?! I się zaczęło...Już po pierwszej aplikacji tak mnie niemiłosiernie zapchał, że trafił w kosz ! I zapach jakiś taki nie bardzo trafiający w moje gusta. Nie polecam jeśli ktoś ma bardziej wrażliwą cerę to lepiej odpuścić sobie takich atrakcji jakie ja miałam po zastosowani tego produktu!
    Wady:
    • Zapycha!!!
  • 13 października 2024 o 15:39
    Pod makijaż tak, jako pielęgnacja nie.
    Zalety:
    • Design
    • Dobra baza pod makeup
    • Wygodna aplikacja
    Wady:
    • Nie ma właściwości pielęgnacyjnych