Kremy uniwersalne

Eva Simple Krem odżywczy- półtłusty `Owies`

• 6 marca 2024 o 9:30
    Za ciężki dla cery mieszanej
    Krem jest naprawdę bardzo przyjemny w stosowaniu. Otula buzię i zostawia film na skórze. Chciałam stosować go na noc, jednak zapycha moją skórę. Bardzo żałuję, że nie mogę go używać, bo naprawdę mi się spodobał pod względem opakowania, konsystencji i zapachu. Aktualnie smaruję nim dłonie. Skóra rąk odżyła :)
    • Kremowa, bogata konsystencja
    • Wygodny słoiczek
    • Niska cena
    Wady:
    • Powoduje pojawianie się wyprysków na skórze mieszanej
    _inga
    28 grudnia 2021 o 9:55
    Krem odżywczy półtłusty z owsem, Eva Simple
    Krem kupiłam całkiem przypadkowo w jednej z drogerii internetowych, dodałam do koszyka by uzyskać darmową przesyłkę. Opakowanie kremu to plastikowy biały słoiczek o pojemności 50 ml, zapłaciłam jedynie koło 5 zł. Kremu używam do dłoni a najczęściej do stóp, wieczorem na oczyszczoną skórę nakładam krem i wkładam bawełniane skarpetki. Krem nawilża, natłuszcza, odżywia, nie uczula, nie podrażnia, jest wydajny. Plus za opakowanie i ładną estetyczną szatę graficzną. Podsumowując ogólnie dobry krem dla alergików, taki sympatyczny średniak nie wiem czy go jeszcze kupię ale myślę ze warto przyjrzeć się innym kosmetykom Eva Simple.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • nie pozostawia tłustego filmu
    • nie uczula, nie podrażnia
    Wady:
    • wolno się wchłania
  • 4 września 2019 o 9:34
    Zbyt tłusty
    Kupiłam ten krem w okresie jesienno zimowym z zamiarem stosowania go jako warstwy ochronnej na mrozy. Jednak jest on zbyt ciężki trudno go rozsmarować na skórze bardzo długo się wchłania. Stosowany na noc rano pozostawia tłusty film wydaje mi się że skóra nie oddycha przez nie niego
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt tlusty
    ewaz30
    29 maja 2018 o 21:35
    ten krem spełnia swoje zadanie
    Kupiłam go co moja skora po wakacjach była sucha i potrzebowala nawilżenia. Z uwagi na to że wczesniejsze zakupy kosmetyków tej firmy pozytywnie mnie zaskoczyły i tym razem sięgnąłem po krem ich produkcji. Przy regularnym stosowaniu skora naprawdę stała się bardziej nawilżona. Bardzo dobry krem
    Zalety:
    • Efekt działania
    Wady:
    • Dostępność